De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- Pokédex X/Y
- Pokédex Black/White
- Pokédex HeartGold/SoulSilver
- Pokédex Platinum
- Pokédex Diamond/Pearl
- Pokédex R/S/FR/LG/E
- Pokédex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake Pokémon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- Pokémon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- Poké Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- Pokémon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- Pokémon Channel
- Pokémon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- Pokérap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Extreme Pokémon

Nederlandse en Engelse titel: ‘Extreme Pokémon’
Episode nummer: 228
Wie is deze pokémon? Het is Mr. Mime.
Kort samengevat: Ash wint de Extreme pokémon race hoewel Gary ook meedoet en hij krijgt een pokémonei van mensen van een pokémon-dagopvang.

De helden lopen richting een stad, Excitor. Misty heeft al zin om daar in een restaurant te gaan eten. Dan komt er opeens een Arcanine aan met Gary erachter op een skateboard. Ze complimenteren de sterke Arcanine en Ash wil graag vechten. Gary niet, omdat hij niet wil riskeren dat Arcanine gewond raakt voor de grote race. Dan gaat hij weer weg. Ze lopen achter hem aan omdat ze niet weten over welke race hij het heeft. Dan zien ze allemaal mensen die ook op een skateboard achter hun pokémon rijden.

Ze zitten in een café. Ash maakt zich zorgen over de pokémon die een halsband moeten dragen. Een man naast hun zegt dat ze daar geen last van hebben en dat het de sport extreme pokémon is. Het is een populaire sport die ontstaan is omdat het vroeger noodzaak was. Hij vertelt ook dat er morgen een wedstrijd van is. Ash bedenkt dat Gary daaraan mee gaat doen en wil hem verslaan. Misty merkt op dat hij niet zoals de anderen getraind heeft en dat hij ook geen uitrusting heeft. De meneer zegt dat als hij echt mee wil doen dat hij hem wel zal helpen.

Ze rijden op zijn hooiwagen. De meneer stelt zich voor als Shelby. Hij zegt dat hij een pokémon-dagopvang runt dus pokémon en pokémoneieren verzorgt. Ash en Misty merken dat er erg veel jonge pokémon en nesters te zien zijn. Shelby vertelt dat het ontstaan is doordat de pokémon van de reizigers vaak ziek waren. Brock bedenkt dat daaruit ook extreme pokémon is ontstaan.

Ze komen aan in Shelby’s huis. Ze begroeten zijn vrouw en Ash, Brock en Misty bewonderen zich over de vele pokémoneieren en de sterke lieve kleine pokémon. Ash gaat oefenen met Shelby’s skateboard van een heuvel af. Ash kan het redelijk omdat hij vroeger al veel mountainboardde. Dan botst hij rijdend op een rots. Arcanine kan hem nog redden. Gary bedenkt dat Ash ook gaat meedoen aan de race en zegt dat hij toch niet zal winnen. Ash besluit als pokémon die hem gaat trekken Bayleef te kiezen. Het oefenen gaat wel redelijk.

Meowth ziet hem bezig. Jesse en James slapen en dat maakt Meowth boos. Ze gaan ook kijken. James heeft een flyer over de race. Ze bedenken dat ze daar de pokémon kunnen stelen. Jesse bedenkt dat ze in plaats van hebberig te zijn beter de sterkste pokémon alleen moeten stelen. James en Meowth vinden het een goed plan.

Alle pokémon en Brock zitten heerlijk te eten. Misty en hij bedanken mevrouw Shelby voor alles wat ze gedaan hebben voor hen.

Terwijl Ash bezig met oefenen is, roept Shelby hem. Hij geeft hem een ‘dunny-ei’. Tijdens de wedstrijd zal hij er zo een moeten dragen. Dus oefent Ash daarmee.

De wedstrijd staat op het punt te beginnen. Er wordt verteld dat degene die het snelst skateboardend een dummy-ei van de Shelby Ranch terug naar de finish brengt wint en een trofee krijgt. Meteen na de start gaat er iets mis met iemands scyther. Daarom zijn er in het begin al veel afvallers. Maar o.a. Gary en Ash ontsnappen eraan. Gary rijdt aan kop met Ash vlak achter hem.

Team Rocket vliegt boven hen in hun luchtballon. Ze vangen Arcanine. Ash gaat achter hun aan om hem terug te krijgen voor Gary. Ash laat zich de lucht in gaan op de ballon en zijn skateboard prikt de ballon lek. Dus vallen ze neer bij Shelby. Arcanine is ontsnapt en Team Rocket krijgt een nieuw doel. Ze stelen de pokémoneieren van de Shelby’s. Jesse stuurt Arbok. Bayleef komt aan rennen om Ash te helpen. Het lukt hem niet zo om Team Rocket tegen te houden. Dan komt Gary en beveelt zijn Arcanine te helpen. Bayleef pakt met zijn roedeaanval de eieren terug en Arcanine blaast Team Rocket weg. Als Ash en Gary een dummy-ei gekregen hebben gaan ze verder met de race. Gary rijdt eerste en dreigt op een bergpad te komen dat te smal is om naast elkaar te komen. Ash vliegt door middel van een zijweg die naar boven loopt door de lucht weer in de buurt van Gary. Bij de finish lukt het Bayleef toch nog om net eerder als Arcanine binnen te komen.

Ash, Brock en Misty willen weer vertrekken. Ze zeggen gedag tegen Gary. Meneer Shelby geeft Ash nog een pokémonei. Hij zegt niet wat er in zit.

Geschreven door Onno

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- Pokédex X/Y (supertip)
- Pokédex Black/White
- Black/White (tip)
- Pokédex HeartGold/SoulSilver
- Pokédex Platinum
- Pokédex Diamond/Pearl
- Pokédex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- Pokémon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.