De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Vlieg Met Me Mee

Engelse titel : Fly me to the Moon
Episode nummer : 211
Plaats : Whirl Islands
Wie is deze Pokémon : Het is Magmar

Na het bereiken van Bleu Point eiland, hebben onze helden hun zicht gezet op Bleu finland. Terwijl Ash en Brock wandelen ziet Misty maar liefst vier Corsula's in het water, ze vragen zich af waar de Corsula's naar toe gaan, Brock raadpleegt zijn Whirl Cup reglementen boek, en stelt vast dat ze gaan naar Pudgy Pidgey eiland. Misty moet en zal een Corsola krijgen, ze zoekt een boot, maar vind er geen, terwijl ze een boot zoeken komt er iemand aan om ze te vertellen dat ze er met een boot niet zullen komen, omdat het draaikolk seizoen is, en zegt ook dat alleen Corsula's via het water bij Pudgey Pidgey eiland kunnen raken.

De vreemde jongen vertelt Ash en z'n vrienden dat op Pudgey Pidgey eiland unieke Pokémon leven en dat hij hun verzorgen is, omdat hij toch naar Pudgey Pidgey eiland moet gaan is hij bereid om Ash en z'n vrienden te helpen om daar te raken. Brock kijkt in het Whirl Cup reglementen boek, en vraagt of deze Pidgey die unieke Pokémon zijn, Ash staat een beetje versteld en vind dat die Pidgey in het Whirl Cup reglementen boek lijkt op een normale Pidgey...

Om in Pudgey Pidgey eiland te raken moeten ze over een smalle brug juist boven de zee waar de draaikolken op gang zijn, natuurlijk hebben ze schrik, Misty neemt het Initiatief en begint als eerste over de brug te wandelen, de brug is erg onstabiel, maar voor wat hoort wat... Door een erg sterke wind draait de brug in rondjes en zitten ze helemaal in de brug gekneld, maar wat voor uit draait gaat ook automatisch terug achteruit en dit is met de brug ook zo, nadat de brug terug zijn eigelijke vorm aanneemt worden Ash en z'n vrienden en de Pidgey verzorger de lucht ingeslingerd, en komen ze terecht in Pudgey Pidgey eiland.

De Pidgey's komen tevoorschijn, en Brock is erg verbaast omdat de Pidgey's zo groot zijn, De Pidgey verzorger verteld hen dat de draaikolken Pudgey Pidgey eiland beschermd tegen indringers en vreemden en omdat de Pidgey's niet meer moeten wegvliegen van vreemden of indringers maken ze zich geen zorgen meer over een dieet. Boven Pudgey Pidgey eiland zweeft er een luchtballen met Team Rocket er in, en staan natuurlijk ook versteld dat de Pidgey's zo groot en dik zijn.

Terwijl de Pidgey verzorgen z'n huis toont aan Ash en z'n vrienden vliegt er een razend snelle Pidgey voorbij, die Orville heet. Ash merkt op dat deze Pidgey anders is dan de andere Pidgey's, de verzorgen verteld hen dat Orville geboren is op Pudgey Pidgey eiland en dat hij iets Gecreëerd heeft om hoog te kunnen vliegen. Ash en z'n vrienden zitten binnen in het huis van de verzorgen om te luisteren naar de verhalen van de verzorgen, hij verteld hen dat Pidgey's vroeger brieven bezorgden aan de mensen, maar door uitvinding van de telegram en de telefoon werden de Pidgey's minder en minder gebruikt.

Ash belt Professor Oak op en hem te laten weten dat hij op Pudgey Pidgey eiland is, Proffesor Oak heeft Ash uitleg hoe de Pidgey's zo geworden zijn, hij zegt dat er een debat aan de gang is over deze Pidgey's om te kijken of ze aan het evolueren, de-evolueren of aan het muteren zijn, maar dat ze aan de conclusie komen dat ze gewoon de dik zijn, na het gesprek met Proffesor Oak is Orville terug en kijkt naar de reuze foto van een Pidgey die gevlogen heeft naar de zon, de sterren en naar de maan. De Pidgey verzorger heeft meer uitleg over deze prent terwijl Team Rocket aan het raam zit af te luisteren, Meowth is erg gepakt door het verhaal, en besluit om de Pidgey te helpen. De verzorgen verteld aan Ash en z'n vrienden hoe de Pidgey instaat was zo te kunnen vliegen, na het verhaal van de verzorgen vraagt Misty zich af hoe hoog de Pidgey nu kan vliegen, maar de verzorgen weet het zelf niet omdat hij niet over de apparaten beschikt om dit te meten, er komt terug een gesprek op gang en Team Rocket luisterd nog altijd af en nemen het roer en eigen handen, ze gaan binnen in het huis als Meteorologen, en zeggen dat ze hun kleine discussie gehoord hebben en dat ze Orville een kans geeft om de hoogte te kunnen opmeten met hun Meteorologische ballon, Team Rocket vraagt ook aan de verzorgen en Ash en z'n vrienden om mee te gaan in de ballon als getuige, die natuurlijk een plan is om Pikachu te kunnen krijgen.

Het is al donker en Orville slaapt, wanneer Meowth aankomt, is het niet om Orville kwaad te doen maar om hem te helpen, en verteld Orville dat hij z'n best moet doen om z'n dromen werkelijkheid te maken, en dat hij een echte held is en een voorbeeld zal zijn voor alle andere Pokémon, ook geeft Meowth Orville een hoor-apparaat om contact te houden met Orville.

De ochtend is aangebroken, en iedereen is klaar om met de Meteorologische ballon op te stijgen, de Meteorologische ballon is aan het opstijgen en ook Orville vertrekt en vliegt recht door de lucht, ook de Booster-rakketen van de Meteorologische ballon worden afgevoerd, om hoog in de lucht te raken. Orville vliegt recht door een stel van Spearows, de Spearows schrikken en willen Orville aanvallen, maar Orville is veel te vlug voor de Spearows. Ze zitten al aan tienduizend meter en iedereen zet z'n zuurstofmaskers op omdat die hoogte voor mensen niet veilig is zuurstofmaskers, Orville is in het Fearow terrein, en dat maakt de Fearow natuurlijk boos, de Fearow wil Orville aanvallen, maar Pikachu steekt daar een stokje voor met zijn Bliksem-aanval, de Fearow valt recht op de Meteorologische ballon en de ballon schuurt helemaal zodat de Meowth ballon weer zichtbaar is, nu word het duidelijk dat de Meteorologen eigelijk Team Rocket is, Pikachu voelt zich niet zo lekker omdat ze op een veel te hoge hoogte zijn, Ash deelt z'n zuurstofmasker met Pikachu zodat hij weer te been komt, Met Meowth op de ballon is er niets aan de hand want hij heeft genoeg zuurstof, de brandstof van de Booster Rakketen is op, zo kunnen ze met hun ballon niet verder.

Orville vliegt nog altijd, hij is al boven de aarde door de Atmosfeer, Orville verteld Meowth dat hij de sterren kan zien en de maan voor hem, Orville is veel te uitgeput en stort neer, Meowth zegt dat Orville zijn vleugels moet openen en recht in de ballon moet vliegen, en dat gebeurt ook, Meowth en Orville zijn knock-out, Meowth word wakker en neemt het zuurstofmasker van Jessy om Orville zuurstof te geven, Pikachu geeft Orville een donderschock, zo is Orville terug wakker.

Het gat in de ballon word groter en de Meowth ballon valt recht naar beneden, de andere Pidgey's zien de luchtballon op hen afkomen, en proberen te vliegen om hen te helpen, omdat ze springen om te proberen vliegen gaat hun rug tegen de oppervlakte van de mand van de luchtballon waardoor de ballon kantelt, en iedereen veilig op de grond is, Team Rocket hangt aan de Booster-rakket die terug active word waardoor Team Rocket door de raket de lucht in geblazen wordt. Door het zien dat Orville zo hoog konnen vliegen, hebben ze beseft dat Pidgey's Pokémon zijn die normaal moet vliegen, dus proberen ze allemaal om te vliegen. Ash en z'n vrienden nemen afscheid van de Pidgey verzorgen op weg naar Bleu finland.

Team Rocket hangt hoog in de lucht aan een boom, Meowth zit samen met Orville te spreken, en stelt vragen over de maan, Orville verteld dat je er moet geweest zijn om te weten wat het is, en samen kijken ze naar de maan...

Geschreven door Jonathan

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.