De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Rondom de Draaikolk

Engelse titel : Around the Whirlpool
Episode nummer : 210
Plaats : Whirl Islands
Notes : Ash ziet een schaduw van een legendarische Pokémon en komt Professor Elm tegen en bespreekt het met hem. Ash en Misty besluiten om mee te doen met de Whirl Cup.

Ash is op weg naar de Whirl eilanden, met zijn 5de badge op zak, de Storm Badge. Wanneer Ash zit te zeggen dat hij enkel nog 3 badges nodig heeft is Misty aan het opscheppen welke grote Water-Pokémon-Meester is. Terwijl Ash vraagt wanneer ze een Water-Pokémon-Meester geworden is, merkt Brock in het water een paar draaikolken op. Na het zien van die draaikolken zijn ze natuurlijk een beetje bang totdat Team Rocket opduikt als serveersters, zij vertellen aan Ash en z'n vrienden dat het schip volledig veilig is een gemaakte is voor hoge zeeen. Wanneer Ash en z'n vrienden afgeleid zijn probeert James Pikachu te grijpen met een visnet, maar door een botsing van het water tegen het schip is Ash onstabiel en schuift naar rechts waar Pikachu zat, daardoor heeft James niet Pikachu maar wel Ash z'n hoofd. Er is een moment stilte, omdat ze zich afvragen wat er aan de hand is, wanneer Ash het visnet van z'n hoofd haalt vraagt Ash boos wat hen bezielt, natuurlijk kunnen Team Rocket zich niet inhouden en zeggen hun Team Rocket Motto op. Na hun Team Rocket motto en hun gesprek dat ze aan boord geglipt zijn en dat ze hun eigen kamers willen hebben, wandelen Ash en z'n vrienden weg omdat het de genant is voor hen om bij Team Rocket gezien te worden. Team Rocket kan dat niet accepteren en ze kiezen Arbok en Weezing, Arbok doet z'n gifangel-aanval en Weezing z'n mist-aanval. Ash is daar niet tevreden mee en laat z'n Pikachu een Bliksemstraal afvoeren op Team Rocket, terwijl dat gebeurt gooit Jessy Wobbuffet in de ring en beveelt hem een tegenaanval te doen, door deze grote stroommeting onstaat er een explosie waardoor Ash en z'n vrienden en Team Rocket de lucht ingeslingerd worden.

Ash en z'n vrienden vallen in het water, terwijl hun boot verder vaart, terwijl Ash roept dat die boot terug moet komen worden ze in een draaikolk gezogen, Misty haalt haar Goldeen en Poliwhirl tevoorschijn en Ash z'n Tododile. Ash, Misty en Brock houden zich vast aan de Pokémon, maar de stroming is te sterk en ze worden er terug ingezogen, terwijl dat gebeurt verschijnt er een mysterieuze Pokémon in het water, waardoor Ash en z'n vrienden niet meer in de draaikolk worden gezogen maar dat de stroming de andere kant opgaat, terwijl ze daar in het water drijven zien ze onderhen de mysterieuze Pokémon. In de verte zien ze een Corsola die op volle snelheid naar onze helden zwemt, Ash en z'n vrienden zijn verbaast waarom Corsola rondjes rond hen zwemt, en plotseling worden ze omhoog gegrepen door de tentakels van een Tentacrual. Corsula lijdt Tentacrual naar de boot van zijn meester, wanneer Ash en z'n vrienden aan de boot komen staan ze versteld om Proffesor Elm terug te zien.

Ash en z'n vrienden zijn nu terug veilig op het schip van Professor Elm ingeduffelt in een laken met warme koffie bij hen, terwijl er een gesprek onstaat haalt Ash z'n Pokédex tevoorschijn om iets meer te weten te komen over een Corsula, natuurlijk is Misty gefasineerd door een Corsula en wilt zelf ook één in bezit. Terwijl Proffesor Elm aan onze helden verteld dat ze hun redding te danken hebben aan de ervaren Kapitein Marius, komt Marius tevoorschijn om te zeggen tegen Professor Elm dat het genoeg is aan dat onze helden rust verdienen na al wat ze hebben meegemaakt. Nu ze op het schip zijn vaart het schip van Kapitein Marius naar de toegangpoort van de Whirl eilanden, Bleu Point eiland. Proffesor Elm verteld Ash hoe ze aan de naam Bleu Point eiland kwamen.

Intussen zijn onze helden veilig gearriveerd in iland City, de grootste havenstad van de Bleu Point eiland, Ash en z'n vrienden zijn erg verbaast over deze plek, hoe kleurijk deze stad wel is, Marius verteld hen dat dit de maken heeft met de Whirl Cup, en Proffesor Elm verteld de rest wat de Whirl Cup inhoud, hij verteld hen dat de Whirl Cup om de 3 jaar gehouden word waar Water-Pokémon trainers vechten voor de grootste eer, natuurlijk is Misty erg zelfverzekerd, ook verteld Proffesor Elm dat het pas over een maand begin maar dat de voorbereidingen al op gang zijn.

Team Rocket heeft ook Bleu Point eiland bereikt en ze zijn drijfnat en erg moe, Meouth merkt Ash en z'n vrienden op en natuurlijk is Team Rocket terug zelfverzekerd om de Pikachu in handen te krijgen...na hun lunchpauze.

Ash is geariveerd in het Pokémon Center, om zich in te schrijven samen met Misty voor de Whirl Cup, ook krijgt Ash een boek met de wedstrijd reglementen die Brock dicht bij z'n hart zal bewaren. Terwijl Ash en Misty hun Whirl Cup registratie in orde is houdt Brock zich bezig met het opvangen van weetjes van andere trainers. Er is terug een gesprek onstaan tussen Ash en Proffesor Elm en Ash vraagt zich af waar de Whirl Cup plaats vind, Professor Elm zegt op Red Rock eiland, en toont een kaart met alle eilanden op, en verteld ook dat er Kwalificatie's zijn die leiden naar de finale om mee te doen, diegene die door alle kwalificatieronden raakt krijgt de titel van Water-Pokémon Alpha Omega.

Na het lange gesprek aan Marius z'n boot over die mysterieuze Pokémon die ze gezien hebben, verschijnt Team Rocket in hun hete luchtballon, en stelen alle Pokémon van het Pokémon Center, Team Rocket zweeft boven het water en worden achterna gezeten door de boot van Kapitein Marius, Jessy gooit Arbok uit, Ash wilde het gevecht aangaan maar Misty steekt er een stokje voor en neemt het recht in eigen handen, Misty gooit Staryu in het gevecht. Staryu doet z'n sterrenaanval en een waterpistool-aanval op Arbok, en Arbok doet een gifaanval terug op Staryu. Staryu is Knock-Out, Misty roept Staryu terug en wil een andere Pokémon in de rang gooien, maar daar heeft ze de kans niet voor want Psyduck ontsnapt terug uit z'n Pokéball, en springt in het water, Misty moet Psyduck ook terug roepen want Psyduck kan niet zwemmen. Nu is het de beurt aan Ash die z'n Pikachu beveelt een donderbolt-aanval te doen, maar die word tegen gehouden door het super net van James, Team Rocket heeft nu Pikachu, Corsula is daar niet tevreden mee en bind zelf de strijd aan. James roept z'n Weezing, en voert een aanval op Corsola uit, die Corsola met gemak ontwijkt, dan gaat Arbok ertegen aan om Corsula te krijgen maar zonder moeite want Corsola doet z'n Tackel-aanval, Arbok vliegt tegen Weezing en vervolgens in de ballon van Team Rocket, Corsula doet een Spike-cannon, waardoor Pikachu en de andere Pokémon nu vrij zijn, en Team Rocket hun ballon explodeert waardoor Team Rocket terug in de lucht worden geslingerd.

Nu zijn Ash en z'n vrienden terug veilig in het Pokémon Center waar Ash Proffesor Oak telefoneerd om alles te vertellen waar hij is verteld Professor Oak over het zien van die Mysterieuze Pokémon, al gauw komt proffesor Elm om zich te moeien en terug een gesprek een hoog gesprek te voeren met Professor Oak...

Ash en z'n vrienden staan klaar om te vertrekken, en Marius heeft nog een laatste tip dat ze de volgende boot moeten nemen van Bleu finland, dat dat de beste boot is om naar Yellow Rock eiland te gaan, Ash en z'n vrienden nemen afscheid van Professor Elm en Kapitein Marius, en vertrekken naar hun volgende halte, Bleu finland...

Geschreven door Jonathan

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.