De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Een Heet Water Gevecht

Onze helden zijn nog steeds op weg naar Ecruteak City. Het is buiten heel erg heet en ze snakken naar een wat frissere omgeving. Op een gegeven moment zien onze helden wat Aipom en een Primeape. De Aipom heeft wat bananen gegeten en op de grond liggen wat bananenschillen. Ash let even niet op en glijdt uit. Brock vindt het grappig dat Ash gevallen is, maar glijdt dan zelf ook uit. Het blijkt dat Ash in een waterbron is gevallen, en Brock is daar dus nu ook in gevallen. Ze zeggen tegen Misty dat ze ook in het water moet komen. Brock komt dan met het idee om de hele dag te rusten en de Pokémon ook een rustdag te geven. Ash en Misty vinden dat een goed idee en alle Pokémon worden even vrijgelaten. Onze helden en de Pokémon beginnen over te gooien met een opblaasbare bal. Totodile wil even lomp spelen en slaat de bal hard richting Cyndaquil. Vervolgens verdwijnt de bal in de struiken. Chikorita wordt boos op Totodile en ook Cyndaquil gaat zich ermee bemoeien. Zo wordt het een kleine ruzie. Ash wil dat ze met zijn drieŰn de bal gaan zoeken, en dat gaan ze dan ook doen.

Het vinden van de bal blijkt geen probleem. Alleen een Aipom heeft de bal al eerder gevonden en is ermee aan het spelen. Totodile wil snel de bal hebben en valt aan. De Aipom ontwijkt hem en Totodile knalt met zijn hoofd tegen een boom aan. Vervolgens vallen er allelei Aipom uit de boom die boos zijn op Totodile. De Aipom rennen met de bal weg, en Totodile, Chikorita en Cyndaquil achtervolgen de Aipom.

Team Rocket loopt ook rond en Jessie weet dat er warmwaterbronnen in de buurt zijn. De leden hebben manden vol vruchten geplukt en hebben zich al aardig volgegeten. Dan komen de Aipom langs, en even later ook Totodile, Chikorita en Cyndaquil. De leden van Team Rocket herkennen de laatste 3 Pokémon. Ze hopen dat zij hen naar de warmwaterbron kunnen leiden en zetten de achtervolging in. Dan komen Totodile, Chikorita en Cyndaquil bij een grot aan. Ze rennen de grot in. Dan komt er een Snorlax aangelopen. Hij eet alle geplukte vruchten met James, bijna met James, op. Ze rennen dan de grot in en Snorlax valt dan in slaap voor de ingang van de grot.

Totodile, Chikorita en Cyndaquil komen dan aan bij een splitsing en zo splitst Totodile zich per ongeluk af van de rest. Het zelfde gebeurt met Meowth. Hij loopt dezelfde weg in als Totodile, terwijl Jessie en James dezelfde weg volgens als Chikorita en Cyndaquil. Snorlax ligt ondertussen diep te slapen en draait zich dan om. De grot begint hierdoor hard te schudden en stort half in. Meowth wordt bijna geplet door een steen, maar hij wordt net gered door Totodile. Meowth vindt het prachtig dat Totodile hem heeft gered. Maar ze zitten nu wel met zijn tweeŰn ingesloten.

Chikorita en Cyndaquil zijn nog niet ingesloten en gaan op zoek naar de uitgang. Chikorita beukt dan tegen wat stenen aan en plotseling ziet hij Totodile. Totodile, Chikorita en Cyndaquil zijn weer herenigd. En ze hebben Meowth ook bij zich. Jessie en James hebben de uitgang van de grot gevonden en belanden bij de warmwaterbronnen. Maar ze worden direct weggejaagd door een groep Aipom. Chikorita voelt dan met zijn blad een windvlaagje. Dat moet van een ingang komen, en dus ook een uitgang. De weg is echter versperd door een laag stenen. Maar samen banen ze zich een weg door de grot. Dan komen ze bij Snorlax aan. Chikorita kietelt met zijn blaadje Snorlax, Totodile bijt hard in zijn vel en Cyndaquil doet zijn Vlammenwerper op Snorlax. Snorlax wordt wakker en gaat weg van de uitgang. Zo zijn ze weer uit de grot. Meowth vangt Totodile, Chikorita en Cyndaquil dan meteen. Dan komt Snorlax aangelopen en hij is een beetje boos. Totodile, Chikorita en Cyndaquil zeggen dat Meowth Snorlax' rust verpestte. Zo komen Totodile, Chikorita en Cyndaquil weer vrij. Snorlax valt dan plotseling op de grond en er ontstaat een aardverschuiving. Dan komt er een enorme stroom water. Jessie, James, Meowth, Totodile, Chikorita en Cyndaquil worden meegesleurd. Ash, Misty en Brock zien dit en zien al gauw Totodile, Chikorita en Cyndaquil. Totodile bijt zich dan vast aan een boomstam die over het water hangt. Chikorita pakt Cyndaquil met zijn Roede en gaat aan Totodile hangen. Ash pakt Totodile dan en zo is iedereen gered. Pikachu vindt dan de opblaasbal van Ash die ook is meegesleurd door de stroming. Ze gaan er weer mee spelen.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.