De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Een Complot in het Slot

Onze helden zijn nog steeds op weg naar Ecruteak City. Dan begint het opeens te onweren. Ze zoeken snel een plaats om te schuilen en zien dan een kasteel. Ze lopen snel naar binnen. In het kasteel horen ze iemand schreeuwen en ze besluiten op het geluid af te gaan. Ze komen in een kamer waar mensen en Pokémon zijn. Een vrouw komt op hen afgelopen om te vragen of ze een afspraak hebben. Maar ze vertellen dat ze hier alleen kwamen om te schuilen. In de kamer worden allemaal mensen verzorgd door Pokémon. Het geschreeuw dat ze hoorden was van een man die een massage kreeg van Machoke. Een assistent van de vrouw, die dokter is en Anna heet, aan komt lopen om te zeggen dat de patiŰnt klaar is voor een Zubatscan. Onze helden lopen natuurlijk mee. Het blijkt dat met behulp van de Supersonische aanval van Zubat de patiŰnten worden onderzocht en wordt gezocht naar wat ze mankeren. Alle Pokémon in het soort ziekenhuis helpen mee. Machoke geeft massages. Mareep stimuleert de spieren met zijn stroomschokken en Spinarak kan een hecht verband maken voor de patient. Anna moet nu naar patienten gaan. Maar Brock houdt haar even tegen om te zeggen dat hij ook een Zubat heeft. Die 2 Zubat vormen een team, net zoals hij en Anna, zegt Brock. Brock wil meehelpen, maar in feite probeert hij Anna te versieren.

Team Rocket zit ook in het kasteel. James vraagt zich af waarom ze niet gewoon aangeklopt hebben. Jessie vertelt dan dat alle schurken binnensluipen. Dan horen een raar geluid. Ze zijn doodsbang, maar het blijkt Wobbuffet te zijn. Team Rocket ruikt dan eten. Ze gaan dan maar even lekker eten. Dan komen Ash, Misty en de assistent van Anna binnen. Wanneer zij Team Rocket zien, zetten de leden het op een lopen. Ze komen dan langs Brock en Anna. Nadat ze zich op hun traditionele manier hebben voorgesteld, willen ze weggaan. Eerst worden ze nog even gehinderd door Pikachu, maar vervolgens vluchten ze toch weer. Anna en Brock rennen ze achterna. Anna roept dat het gevaarlijk is die kant op te gaan. De leden van Team Rocket vallen dan in een soort valkuil en ook Brock en Anna vallen. Brock heeft alleen Zubat meegenomen als Pokémon. Geodude en Pineco zijn bij Ash, Misty en de assistent van Anna.

Brock, Anna, Jessie, James en Meowth zitten vast in een doolhof. Jessie en James denken een uitgang te zien, maar wanneer ze daar komen gaat die direct dicht. Anna heeft haar laptop mee, waarmee ze normaal de mensen onderzoekt. Nu kan ze hem gebruiken om het doolhof te verkennen. Ze beveelt haar Zubat de Supersonische aanval te doen. Wanneer die dat heeft gedaan, krijgt ze een klein overzicht van de gangen in het doolhof.

De assistent van Anna heeft een kaart gepakt en vertelt dat het doolhof maar 1 uitgang heeft. En die is in het bos. Ze gaan daarheen. Wanneer ze daar aankomen merken ze dat de uitgang onder een berg rotsen ligt. Daar moeten ze eerst dus even doorheen.

In het doolhof zitten ze nu met een probleem. De computer van Anna zegt dat beide deuren waar ze in kunnen gaan gevaarlijk zijn. Jessie wil door en besluit gewoon 1 van de uitgangen te nemen. Ver komt ze niet, want wanneer ze bij de ingang komt valt die dicht. Daardoor is de andere gang veilig geworden blijkt uit de computer van Anna. Na een tijdje zegt Anna dat ze even moeten wachten omdat er weer een obstakel is. Jessie wil niet wachten. Jessie gaat alleen niet zelf maar gooit Wobbuffet verder de gang in. Er gebeurt niets dus is het veilig. Wanneer Jessie door de gang loopt wordt de val in werking gezet. Het blijkt dus dat als je door de lucht vliegt, er niets aan de hand is.

Ash, Misty en de assistent hebben de uitgang bijna vrijgehakt. Na een tijdje zijn ze klaar en proberen ze naar binnen te komen. Ze kunnen de deur alleen niet open krijgen. Team Rocket vangt dan snel de 2 Zubat van Brock en Anna. Ze willen weglopen maar lopen tegen de laatste deur op. Pineco heeft dan een trucje in huis. Hij blaast zichzelf op en zo wordt de deur opgeblazen. De Zubat zijn weer ontsnapt. Wanneer iedereen buiten is behalve Team Rocket besluiten ze die snel te vangen. Jessie, James en Meowth willen vluchten. James roept Weezing. Hij beveelt hem een Rookgordijn te maken. Dat lukt, maar Brock en Anna bevelen hun Zubat om het Rookgordijn weg te blazen. Jessie roept Arbok dan op. De Zubat van Brock doet dan zijn Supersonische aanval. Arbok raakt hierdoor helemaal in de war. Dan begint Zubat licht te geven. Hij begint te evolueren. Na een paar seconden is Zubat geŰvolueerd in Golbat. Ash pakt zijn PokÚdex. De PokÚdex vertelt dat Golbat een hele sterke Supersonische aanval heeft. Arbok is dan weer bij bewust zijn en valt weer aan. Golbat kan alles ontwijken en doet dan zijn Supersonische aanval. De glazen kooi met Pikachu valt hierdoor op de grond en Pikachu is weer vrij. Pikachu maakt het werk af en Team Rocket is weer verslagen.

Brock wil graag blijven met zijn Golbat. Maar Anna zegt dat de Golbat een te sterke Supersonische straal heeft. Haar computer kan dat niet aan. Onze helden gaan dus maar weer verder naar Ecruteak City.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.