De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

We Gaan Door!

Ash en de rest zijn op weg naar Ecruteak City. Ze worden afgeleid door wat gegil van een Pidgey. Het blijkt dat deze Pidgey achtervolgt wordt door een Fearow. De Fearow probeert de Pidgey aan te vallen, en natuurlijk maakt de Pidgey geen kans. Ash haalt Noctowl erbij en beveelt hem Fearow af te leiden. Noctowl gaat voor Fearow vliegen en doet zijn Hypnose. De Fearow ziet Noctowl nu aan voor een sterke Charizard. Daarop besluit de Fearow om weg te vliegen. De Pidgey is ondertussen in een ravijn gevallen. Ash beveelt Noctowl hem op te halen. Met zijn Hynose verdooft hij Pidgey en neemt hem mee naar boven. Brock ziet dat de vleugeltjes van de Pidgey verwond zijn, en dus doet hij er wat verband om heen. Dan gaan ze naar de dichtstbijzijnde stad om de trainer van de Pidgey te zoeken.

Eenmaal in de stad aangekomen stikt het van de Pidgey. Dan komt er een jongetje aanrennen. Hij ziet dat Ash en de rest zijn Pidgey hebben, die Ken heet. Hij vraagt of zij hem hebben verwond, maar ze zeggen dat ze hem juist gered hebben. De jongen legt uit wat al die Pidgey doen. Alle Pidgey zijn van zijn opa, die de eigenaar is van de Pidgey Post Express. Op die manier wordt alle post in de stad geregeld. De jongen wil later het bedrijf van zijn opa overnemen. Vervolgens stelt hij zich even voor; hij heet Meloky.

Team Rocket zit ondertussen in de stad in een put mee te luisteren met het verhaal. Jessie, James en Meowth zijn van plan om alle Pidgey te stelen. James denkt aan 1 Pidgey genoeg te hebben, maar Jessie wil ze allemaal hebben. Meowth denkt dat hij wel een idee heeft om dat voor elkaar te krijgen.

Onze helden en Meloky komen aan bij het gebouw van de Pokémon Post Express. Ze komen bij de plek waar de Pidgey wonen. Het zijn allemaal kleine hokjes, maar de Pidgey voelen zich er op hun gemak. Ze zien de opa van Meloky die een paar Pidgey wat instructies geeft. Hij vertelt iedere Pidgey waar ze naar toe moeten vliegen. Wanneer de Pidgey zijn vertrokken lopen ze naar de opa van Meloky toe. Meloky vertelt dat Ash en de rest Ken hebben gered en de opa is hen daar erg dankbaar voor. Hij nodigt hen uit om iets te komen drinken.

Tijdens het eten en drinken vertelt de opa dat hij op zijn luchtfiets de Pidgey laat zien wat waar is. Wanneer ze de weg precies kennen kunnen ze zelf op weg om post te brengen. Meloky loopt dan even weg. Ash vertelt aan de opa van Meloky dat Meloky de zaak later wil overnemen. De opa zegt dat dat niet zal gebeuren. Omdat er nu vliegtuigen zijn en omdat er email is, heeft men geen behoefte meer aan de Pidgey. De opa vindt ook dat hij er te veel tijd in heeft gestoken. Hij kon niet op de trouwdag van zijn zoon zijn een ook niet op de geboorte van zijn kleinzoon, Meloky dus.

Dan krijgt de opa van Meloky iemand aan de lijn. Het blijkt Zuster Joy te zijn die vertelt dat de Pidgey nog steeds niet zijn aangekomen. De Pidgey moesten een medicijn afleveren, en als dat niet snel gebeurt zal het slecht aflopen met sommige Pokémon in het Pokémon Center. De opa denkt dat ze verdwaald zijn. Hij pakt zijn verrekijker maar kan niets zien. Meloky wil de Pidgey gaan zoeken. Hij stapt met Ash en de rest op de luchtfiets van zijn opa. Die wil eerst niet dat Meloky dat doet, maar laat hem toch gaan. Ash roept Noctowl en vraagt hem de Pidgey te zoeken. Ash zegt tegen Meloky dat hij maar achter Noctowl aan moet vliegen.

Team Rocket heeft natuurlijk alle Pidgey gestolen en ze hebben al een zak vol. Dan ziet Meowth nog een Pidgey. Ze sturen in luchtballon erop af en zuigen met een krachtige stofzuiger de Pidgey op. Die wordt vervolgens in de zak gedumpt. Dan zien ze Ash en de rest. Meowth zegt dat hij zich daar al op had voorbereid. Hij drukt op een knopje en dan verschijnt er allemaal witte lucht. Hierdoor lijkt hun luchtballon precies op een wolk.

Ken, de Pidgey die onze helden gered hadden, is ook mee. Hij en Noctowl voelen dat de Pidgey in de buurt zijn, maar ze kunnen ze niet zien. Noctowl en Pidgey trappen niet in het trucje van Team Rocket en zij besluiten de wolk even weg te laten waaien. Ze gaan bij de wolk vliegen en doen dan de Windvlaag om de wolk te laten verdwijnen. Team Rocket komt hoestend tevoorschijn. Jessie haalt Arbok erbij. Maar Arbok kan niet vliegen, en stort dus naar beneden. Jessie en James kunnen Arbok nog net vastpakken. Jessie beveelt Arbok de Gifangel te doen. Noctowl hypnotiseert Arbok en de leden van Team Rocket dan. Vervolgens prikken Noctowl en Pidgey een gaatje in de zak waar de Pidgey in zitten. Wanneer dat gelukt is zijn alle Pidgey weer vrij. Wanneer Team Rocket weer bij bewust zijn is, maakt Pikachu het werk even af. De Pidgey vliegen dan met zijn allen naar de ballon om die vervolgens volledig lek te prikken.

Het medicijn wordt bij het Pokémon Center afgeleverd en de Pokémon maken het de volgende dag alweer goed. De opa van Meloky wil het bedrijf later toch geven aan zijn kleinzoon. Ash en de rest vertrekken op weg naar Ecruteak City.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.