De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Fossielenjagers

Ash, Misty en Brock komen aan bij de Ruins of Alph. Daar worden allemaal fossielen opgegraven. Ash ziet direct een Aerodactyl, en dan staat Professor Oak in 1 keer achter hun om te zeggen dat dat inderdaad een Aerodactyl is. Hij zegt dat hij hierheen ie gekomen omdat 1 van zijn vroegere studenten hem om raad heeft gevraagd. Ash, Misty en Brock gaan mee met de professor. Dan komen ze bij een man die Foster heet. Dat is de vroegere student die de professor om hulp had gevraagd. Foster zegt tegen de professor dat het belangrijk is dat wat hij heeft ontdenkt niet uitlekt, dus hij vindt het niet zo'n goed idee dat Ash en de rest mee gaan. Professor Oak zegt dat zij niets door zullen vertellen, en Foster vertrouwt de professor.

Ash ziet een man die een bot schoon aan het maken is. Foster legt uit dat het het water op het bot rommel en aanslag verwijderd wordt die je met het blote oog niet kunt zien. Ze hebben alleen de laatste tijd last van slechte watertoevoer. Het is belangrijk dat die constant is, maar de laatste tijd is er iets mis. Professor Oak vraagt waar de bron is van het water. De bron is een meer diep in het bos, dat bekend staat om het kristalheldere water dat erin zit.

Team Rocket zit toevallig bij dat meer, en de leden weten dat het water kristalhelder is. Zij zijn allemaal flessen aan het vullen om die te verkopen en dan uiteindelijk rijk te worden. Dan zit er op een gegeven moment iets vast in de pomp.

Foster laat de rest wat fossielen zien en verteld dat de eerste Pokémon 20.000 tot 30.000 jaar geleden moeten hebben geleefd. Een opvallend punt is dat alle fossielen onder water zijn gevonden. Dit zou dus betekenen dat alle Pokémon oorspronkelijk uit het water komen. Misty vindt dat fantastisch en vraagt aan Foster of hij nog een assistente nodig heeft. Brock moet nu voor het eerst even bij Misty ingrijpen, omdat ze helemaal dolgedraaid is.

Foster en de rest komen aan bij een deur. Hij zegt dat dit het mooiste is wat hij heeft. Hij noemt het zelf het Ancient Pokémon Study Park. In het park hebben ze allemaal oude Pokémon nagemaakt op basis van de gevonden botten. Ash en de rest zien een Aerodactyl. Hij lijkt sprekend op een echte, maar het is een robot. Er is ook een vulkaan aanwezig in het park, omdat de Pokémon zich vroeger aan moesten passen aan de steeds veranderende leefomgevingen. Ash wil nu wel eens weten wat de grote ontdekking van Foster is. Foster zegt dat ze gewoon even moeten wachten en dat het daarna wel duidelijk wordt. Dan komen er 2 Omanyte en een Omastar uit het water lopen. Ash, Misty en Brock denken dat het robots zijn, maar Professor Oak ziet direct al dat het echte zijn! Ash pakt zijn PokÚdex erbij en die vertelt dat beide Pokémon allang uitgestorven zijn.

Professor Oak begint dan een verhaal te vertellen. Hij vertelt dat toen hij 6 jaar was, hij met de klas naar een museum ging. Daar zag hij voor het eerst een Omanyte-schelp. Hij was zo onder de indruk van de ringen en alles dat hij zeker wist dat hij later Pokémon ging bestuderen. Professor Oak vraagt hoe ze hier zijn gekomen. Foster vertelt dat ze er op een dag ineens waren. De Omanyte vinden het in het park blijkbaar fijn. Professor Oak vindt dat het publiek dit ook moet zien, maar de Omanyte moeten ook beschermd blijven, omdat ze zo zeldzaam zijn.

James heeft gevonden wat er vast zat in de pomp. Hij laat een Omanyte zien aan Jessie en Meowth. Die zeggen dat hij die meteen weg moet gooien. Maar James zegt dat hij een uitgestorven Pokémon in zijn hand heeft, die zeer zeldzaam is en dus veel waard is. Dat spreekt Jessie en Meowth wel aan. Ze besluiten alle Omanyte op te pompen uit het meer.

Foster en de rest zijn weer terug in het lab. Hij laat zien dat de beveiligingscamera's worden gebruikt om de Pokémon te bestuderen. Dan komen er opeens meer Omanyte en Omastar bij. Er komt dan iemand binnenrennen die vertelt dat er geen water meer is. Dit kan geen toeval zijn, omdat de eerste Omanyte verschenen toen er en watertekort was. Iedereen gaat snel naar buiten en Foster haalt de Jeep. Ash stuurt Noctowl vooruit om te kijken wat er aan de hand is.

De leden van Team Rocket hebben bijna alle Omanyte en Omastar gevangen. Ze slepen ze naar hun ballon toe. Noctowl ziet dit en vliegt terug. Ash en de rest rijden op een hobbelige weg en ze kunnen niet erg hard dus. Ash haalt Noctowl terug en ze weten nu dat er iets mis is. Dan komen ze aan bij Team Rocket. Ze zijn de Omanyte en Omastar in de ballon aan het doen. Meowth vertelt over hun plannen om water te verkopen. Dat verklaart dus het watertekort. James roept Weezing en Jessie Arbok. Pikachu wint makkelijk en daardoor loopt al het opgepompte water terug in het meer, omdat de pomp lek is gegaan tijdens het gevecht. Team Rocket sluipt naar de ballon, omdat ze dat water toch niet nodig hebben. Ash beveelt Pikachu om aan te vallen, maar Misty zegt dat hij dan de Omanyte en Omastar ook zal elektrocuteren. Ash kan niets doen. Team Rocket vliegt weg, maar ze komen niet ver omdat ze overbeladen zijn. Terwijl ze discussiŰren wat ze moeten gaan doen, roept Ash Noctowl. Hij beveelt Noctowl een gat in de ballon te prikken. Dat doet hij een Team Rocket valt naar beneden. Pikachu lost het probleem even op. Maar dan willen de Omanyte en Omastar ook iets doen. Met hun Waterpistolen schieten ze Team Rocket weg.

De Omanyte en Omastar kunnen nu terug naar hun eigen leefomgeving. Ash, Misty en Brock vervolgen hun reis op weg naar Ecruteak City.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.