De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Een Feesie om een Beesie

Ash en zijn vrienden zijn op weg naar Ecruteak City. Dan zien ze dat er een soort wedstrijd wordt gehouden. Het blijkt de Insecten Vang Wedstrijd te zijn. Je moet een Pokémon vangen en degene die de zeldzaamste, mooiste en beste Pokémon heeft gevangen mag zijn Pokémon houden en krijgt bovendien een Sun Stone. Ash wil natuurlijk mee doen. Wanneer ze in de rij gaan staan merkt een oude bekende hen op. Het blijkt Casey te zijn met haar inmiddels goedgetrainde Chikorita. Casey zegt dat ze gaat proberen te winnen en dan zingt ze het Electabuzz-Clublied. Het is een heel raar lied, en Ash en zijn vrienden lijken dan ook niet onder de indruk. Ash is er van overtuigd dat hij zal winnen, maar Casey is er op haar beurt weer van overtuigd dat zij zal winnen.

Jessie en James willen ook mee doen, maar ze worden afgewezen door een man verkleed in een Venomoth-pak omdat ze niet jonger zijn dan 16 jaar. Ze verkleden zich snel, maar dan nog mogen ze niet mee doen. James en Meowth pakken de man, en voeren hem weg.

Iedereen heeft zich ingeschreven en het toernooit gaat beginnen. Iedere deelnemer krijgt een Park Ball. Daarmee moeten ze proberen om een Pokémon te vangen waarvan ze denken dat ze daarmee zullen winnen. Alle deelnemers renen rond op zoek naar een Pokémon. Brock en Misty volgen alles op een beeldscherm. Misty voelt zich niet erg op haar gemak omdat ze weet dat ze omringt is door insecten. Nadat Ash even heeft rondgelopen ziet hij een Weedle. Pikachu wil gaan aanvallen, maar voordat hij daar de kans voor krijgt valt de Chikorita van Casey aan. Vervolgens vangt Casey Weedle met haar Park Ball. Ash is boos omdat hij Weedle als eerste zag. Casey legt met een paar honkbalregels uit waarom dat onzin is, en Ash vindt het allemaal best.

Jessie heeft haar verkleed met het Venomoth-pak. James zegt dat ze er erg knap uit ziet en dat geeft haar moed. Dan komt er een Venomoth aan. Meowth zegt dat ze haar charmes in de strijd moet gooien, maar wanneer ze dat doet vliegt de Venomoth weg, terwijl hij wat Verdeelspoor over Jessie heen gooit. Alle leden van Team Rocket vallen hierdoor op de grond.

Casey wil een betere Pokémon vangen en ze beveelt Chikorita tegen een boom aan te botsen, om zo de Pokémon op te jagen. Wanneer Chikorita dat doet vallen er allemaal Pineco uit de boom. Chikorita wil ze allemaal gaan verslaan. Dan komt Ash aanlopen die vertelt dat hem dat nooit zal lukken, maar Casey zegt dat hij dat wel kan. En inderdaad, Chikorita verslaat ze allemaal. Casey loopt weer verder en Ash vervolgt ook zijn weg. Chikorita lijkt wat uitgeput, maar Casey praat hem wat moed in. Dan ziet ze tussen de struiken een Scyther. Ze beveelt Chikorita om aan te vallen. Chikorita gebruikt de Mesblad-aanval, maar dat helpt niets. Scyther vecht terug. Chikorita probeert het nog een keer met een Mesblad-aanval. Maar Scyther laat de bladeren terugkeren en zo raakt Chikorita gewond. Dan springt Chikorita op het hoofd van Scyther. Ash komt ondertussen aangelopen. Scyther geeft Chikorita een harde klap waardoor die tegen een boom beland. Ash zegt dat Chikorita Scyther niet aankan omdat ie te verzwakt is. Ash beveelt Pikachu om aan te vallen en met een Donderschok krijgt Pikachu Scyther achter zich aan. Ash loopt weg want hij wil de Scyther wel vangen. Casey gaat dan op zoek naar haar Chikorita die verdwenen is.

Misty merkt dat Togepi verdwenen is. Dan ziet ze hem lopen op het scherm en ze gaat achter hem aan. Togepi komt Chikorita tegen en wanneer Casey bij de 2 aankomt, komen ook Misty en Brock aanlopen. Misty vertelt dat Casey te veel met winnen bezig is en niet geeft om haar Pokémon. Casey ziet in dat ze fout was en ze biedt haar excuses aan Chikorita. Chikorita vindt het al goed.

Ash is nog steeds de Scyther aan het achtervolgen, maar dan worden hij en Pikachu opgejaagd door een zwerm Beedrill. Hij wil er direct 1 vangen, maar de Beedrill slaat de Park Ball weg. Ash beveelt Pikachu aan te vallen en na 1 aanval lukt het hem wel om er 1 te vangen. Terwijl hij van blijdschap heen en weer springt valt hij in een kuil. Hij denkt dat het weer een stomme Team Rocket grap is, maar dan wordt hij ingesloten in een kooi. Hij wordt omhoog getild en inderdaad is het Team Rocket. Team Rocket zit in een ballon met daaronder de kooi. Ash beveelt Pikachu aan te vallen, maar zijn aanvallen komen niet uit de kooi. Dan komen Misty, Brock en Casey aangerend. Team Rocket lanceert dan een raket. Casey beveelt Chikorita aan te vallen met een Mesblad-aanval, maar alle bladeren worden opgevangen. De raket komt steeds dichterbij en Casey zegt dat ze nu een Grand Slam Homerun moeten slaan om nog te kunnen winnen. Dan gebeurt er iets. Chikorita begint te gloeien en evolueert. Ash pakt zijn PokÚdex en het blijkt een Bayleef te zijn. Casey beveelt Bayleef om weer een Mesblad-aanval uit te voeren. Dit keer is die zo sterk dat Team Rocket geen kans maakt om hem tegen te houden. De raket wordt tegengehouden en Ash valt met kooi en al op de grond en is bevrijd. Na een aanval van Pikachu ontploft de ballon van Team Rocket en zijn ze weer verslagen.

Dan is de prijsuitreiking. Ash heeft met zijn Beedrill gewonnen en wint dus de Beedrill en de Sun Stone. Na de uitreiking nemen Ash en Casey weer afscheid. Ash wil nog 1 ding doen. Hij heeft Casey de Beedrill als dank omdat zij hem gered heeft. Als dank zingt Casey nog 1 keer het Electabuzz-Clublied.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.