De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Een Gouden Kans in Goldenrod

Ash, Misty en Brock zijn in Goldenrod City. Ash wil de gymleider uitdagen. Brock en Misty gaan met hem mee, hoewel ze ook liever even door de stad wilden lopen. Wanneer ze bij de Gym aankomen zien ze dat de Gym gesloten is. Ze besluiten maar naar de stad terug te gaan. In de stad loopt Pikachu in 1 keer weg en hij stuit op een Clefairy. De eigenaar van deze Clefairy blijkt een meisje genaamd Whitney te zijn. Whitney wil hen naar het Goldenrod Warenhuis brengen, door een ondergrondse gang, maar de weg weet ze niet zo goed. Ash, Brock, Misty en Whitney komen telkens op een verkeerde plaats uit. Wanneer ze dan besluiten om naar een hamburgertent te gaan, komen ze uit bij het Warenhuis.

In het Warenhuis zijn Jessie en Meowth worstjes aan het eten. James vraagt zich af hoeveel het kost, maar Jessie zegt dat het proefeten is. James begint ook van alles te eten. Dan worden ze betrapt door de verkoper van het eten. Hij zegt dat alleen de worstjes gratis zijn en dat ze voor de rest moeten betalen. Jessie en James vertellen dat ze geen geld hebben, en de verkoper vindt dat ze dan moeten werken voor hem om hun schulden af te lossen. En dus gaan Jessie, James en Meowth aan het werk. Maar dan zien ze ineens de Clefairy van Whitney. Ze besluiten die te volgen en te vangen.

Whitney komt er dan achter dat ze haar Clefairy kwijt is. Eenmaal buiten het Warenhuis zien Ash, Misty, Brock en Whitney dat Team Rocket Clefairy net gevangen heeft. Team Rocket rent snel weg, en Ash en de rest volgen. Op een gegeven moment komen ze uit bij een metrostation. Jessie en James vragen wanneer de volgende trein vertrekt, maar het station is nog niet eens af dus zal er geen trein vertrekken. Dan zien ze een wagentje dat over het spoor kan rijden. Jessie, James en Meowth springen erop en proberen weg te rijden. Het lukt niet echt, want Pikachu kan ze lopend nog bijhouden. Ash beveelt Pikachu de Bliksemstraal te doen, maar Jessie geeft dan snel de Clefairy terug omdat ze weet dat ze geen kans maken tegen Pikachu. Meowth pakt dan snel Pikachu af en Team Rocket probeert snel weg te komen. Whitney beveelt Clefairy de Metronoom te doen. Clefairy doet dat en er ontstaat een windvlaag. Team Rocket wordt helemaal omver geblazen en Pikachu belandt in de armen van Ash. Pikachu doet dan nog 1 bliksemstraal op Team Rocket en daardoor wordt het karretje waarin ze zitten geactiveerd en Team Rocket rijdt met grote snelheid weg.

Ash vertelt dan dat hij de Gymleider morgen wil uitdagen, omdat de Gym dicht was. Whitney vertelt dat de Gymleider een dagje vrij heeft maar dat die voor Ash graag de Gym even open wil maken. Dan vertelt Whitney dat zij de Gymleider is.

In de Gym wordt het een 3 tegen 3 gevecht. Whitney zet als eerste Nidorina in en Ash Cyndaquil. Nidorina doet de Gif Angel aanval, maar Cyndaquil reageert met een Vlammenwerper en de Gifangels worden zo verbrand. Cyndaquil doet nog een keer een Vlammenwerper en Nidorina is uitgeschakeld. Whitney zet nu Clefairy in. Clefairy begint met de Metronoom en Ash zegt dat Cyndaquil op alles voorbereid moet zijn. Clefairy doet de Metronoom maar de aanval die daaruit volgt is niet zo fantastisch: het is de Klater van Magikarp. Ash beveelt Cyndaquil de Vlammenwerper te gebruiken en Cyndaquil luistert. Whitney zegt dan dat Ash moet stoppen met vuren omdat Clefairy niet tegen de Vlammenwerper kan. Het gaat dus 2-0. Ash denkt dat hij makkelijk gaat winnen, maar dan komt Whitney met een verrassing. Ze zet Miltank in. Ze beveelt Miltank de Doorrol te doen. Miltank begint met aanvallen en het blijkt al snel dat Cyndaquil geen kans maakt. Brock zegt tegen Ash dat hij Cyndaquil moet terughalen, maar Ash is eigenwijs en hij doet dat niet. Na een paar rake klappen belandt Cyndaquil buiten de ring. Ash zet nu Totodile in. Hij beveelt Totodile om met zijn Waterpistool Miltank af te remmen. Maar Miltank voelt helemaal niets en rolt nu zelfs nog harder door. Totodile wordt ook eenvoudig verslagen. Brock heeft nu een slim plannetje; omdat Miltank nat is kan een elektrische aanval fataal zijn. Ash zet Pikachu in en beveelt Pikachu meteen een Bliksemstraal te gebruiken. Maar Miltank is door al dat rollen allang weer droog. Ash probeert nog iets met de Behendigheid, maar Pikachu maakt geen enkele kans en wordt ook verslagen. Whitney wint de wedstrijd van Ash. Hoe kan Ash ooit zijn Badge halen als Miltank zo sterk is?

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.