De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Blijf van die Totodile!

Onze vrienden hebben opnieuw Pallet Town verlaten en zijn nu op weg naar New Bark Town, een stad in de wereld van Johto. Daar gaat Ash zich inschrijven voor de Johto League. Plots merken onze vrienden echter dat ze al de hele tijd rondjes zitten te lopen in het woud. Misty wordt kwaad op Ash en zegt dat ze hem nooit hadden mogen vertrouwen, zij zal nu dus de weg wijzen. Maar Misty weet echter ook niet waar ze naar toe moeten, wat tot een ruzie tussen Ash en Misty leidt. Brock komt gelukkig tussenbeide en haalt de twee zo uit elkaar. Dan lopen Pikachu en Togepi plots weg, ze lijken door iets aangetrokken. Onze vrienden gaan hen achterna en zo komen ze bij een meer aan. In dat meer staat een prachtige blauwe Pokémon, Suicune. De Pokémon springt echter weg en gaat er van door.

Team Rocket is op dat moment al aangekomen in New Bark Town. Ze komen bij een groot gebouw, het labaratorium van professor Elm. Ze worden bijna aangevallen door een zwerm Spearow waardoor ze het gebouw invluchten. In het gebouw zit een man achter zijn bureau iets te bestuderen moet zijn microscoop, het is professor Elm. Hij hoort hoe Team Rocket binnenkomt, maar beweegt toch niet. Hij kijkt hen zelfs niet aan en blijft door zijn microscoop turen. De man begint tegen Team Rocket te praten omdat hij denkt dat het Zuster Joy is. Zij moest namelijk de Totodile meenemen naar hert Pokémon Center om deze te onderzoeken. Al gauw komt de Totodile aangelopen en bijt hij in de staart van Meowth. Jesse neemt de Totodile meteen vast en zo gaan ze het gebouw uit.

Ondertussen komen ook onze vrienden eindelijk aan bij New Bark Town. Ze bekijken de stad van op de heuvel. Ash begint meteen te dromen van de Johto League en wilt al naar de volgende stad vertrekken om de gym uit te dagen. Brock zegt echter dat hij zich eerst nog moet gaan inschrijven in het Pokémon Center, dus daar gaan ze naar toe. Wanneer ze daar aankomen, komen ze echter via een videobericht te weten dat Zuster Joy afwezig is, ze is immers naar het labaratorium van professor Elm. Ze vertelt dat ze om 2 uur terug zal zijn. Dan merkt Ash op dat 2 uur al lang voorbij is en dat Joy dus nog steeds niet terug dus. Onze vrienden zijn en beetje ongerust en besluiten dan maar zelf naar het labaratorium van professor Elm te gaan. Wanneer ze daar aankomen zien ze hoe verschillende politiewagens rond het labaratorium staan. Ook agent Jenny is aanwezig. Brock praat even met Jenny, maar Misty en Ash trekken hem mee het labaratorium binnen. Daar is Joy met Elm aan het praten, ze is blijkbaar behoorlijk kwaad op hem. Wanneer Ash en zijn vrienden er bij komen staan en ze vragen wat er aan de hand is, vertelt Joy dat er door de onoplettendheid van professor Elm een Totodile gestolen is. En dat is net de Pokémon voor een trainer die hem morgen komt afhalen voor hij aan zijn Pokémonreis begint. Onze vrienden gaan met Elm en Joy naar buiten, waar Elm vertelt over de startersPokémon in New Bark Town. Trainers kunnen hier kiezen uit Totodile, Cyndaquil en Chikorita. Hij laat dan ook foto's zien van Totodile en Chikorita en laat onze vrienden ook een echte Cyndaquil zien. Ash vertelt over de startersPokémon uit zijn stad waaruit de professor vaststelt dat hij uit Pallet Town komt, hij vraagt dan ook aan Ash of hij professor Oak kent. Als Ash zegt hij die inderdaad kent, zegt Elm dat hij vroeger de beste leerling van professor Oak was. Hij vertelt vervolgens over zijn studies en onderzoeken, terwijl Ash zegt aan zuster Joy dat hij de Totodile wel zal vinden. Dan komt er plots een man aangewandeld met een afdruk. In de stenen afdruk staan drie voetafdrukken, dat zijn de voetafdrukken van de daders. Ze zijn nog vers, dus de daders zijn niet ver. Vervolgens ruikt de Growlithe van Jenny even aan de voetafdrukken en begint hij meteen te rennen, hij heeft het spoor van de daders blijkbaar gevonden.

Jesse en Meowth zitten op dat moment ruzie te maken over wie de baas het goede nieuws mag melden. Tijdens de ruzie loopt James echter stil naar de telefooncel toe, wanneer Jesse en Meowth dat merken, betrekken ze James meteen in hun strijd. Dan komen Ash, Misty, Brock en Jenny aangelopen. Ze zien Team Rocket, waarna Team Rocket hun strijdkreet opzegt. Ash eist Totodile terug, maar Team Rocket is dat uiteraard niet van plan. Dus moet Ash maar de harde middelen gebruiken : zijn Bulbasaur. Die gebruikt een roede en takkelt zo Team Rocket, maar James zet snel zijn Weezing in die een rookgordijn gebruikt. Onze vrienden kunnen zo niets zien, maar Ash weet wel raad. Hij laat zijn Charizard met zijn vleugels wapperen waardoor de rook wegwaait. Bulbasaur neemt Totodile vervolgens vast met zijn roede en zo komt hij veilig bij Ash terecht. Team Rocket geeft echter niet op en zet de strijd verder met Victreebell en Lickitung. Ash gebruikt op zijn beurt Squirtle. Daarom haalt Jesse haar Arbok er maar bij. De vier Pokémon van Team Rocket vallen aan, terwijl Bulbasaur, Charizard, Pikachu en Squirtle hun krachten bundelen in één sterke aanval. De Pokémon van Team Rocket houden het na deze aanval voor gezien. Nu moeten ze enkel nog afrekenen met Jesse, James en Meowth. Maar die opdracht neemt Totodile op zich, door zijn watergeweer houdt Team Rocket het nu ook in Johto voor gezien. Na het gevecht geeft Ash Totodile aan Jenny en zo gaan ze terug naar het lab van professor Elm.

In dat lab bellen onze vrienden Professor Oak op om te melden dat ze in New Bark Town zijn aangekomen. Professor Elm onderbreekt hen echter en begint aan Professor Oak te vertellen over zijn verschillende onderzoeken. Dan komt Zuster Joy binnen. Ze zegt aan Ash dat ze nu kunnen doen waarvoor Ash gekomen is : zich inschrijven voor de Johto League. Ze gaan dus naar het Pokémon Center waar Joy de Pokédex van Ash in een computer stopt. De computer verwerkt Ash's gegevens eerst en zo is hij al gauw ingeschreven voor de League. Joy geeft Ash's Pokédex terug aan Ash en geeft hem bovendien een Johto Gids. Daarin staat een hoop informatie over de wereld van Johto. Omdat Brock de oudste is zal hij de gids bewaren en de weg wijzen. Voor onze vrienden vertrekken vertelt Joy nog even dat Ash het best eerst naar Violet City kan gaan, dat is immers de dichtstbijzijnde stad met een Johto League Gym.

Later op de avond vertrekken onze vrienden dan ook weer. Ze worden nog een laatste keer bedankt door Professor Elm, Zuster Joy en Agent Jenny. Zo vertrekken ze dan weer, op weg naar een nieuw avontuur.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.