De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- Pokédex X/Y
- Pokédex Black/White
- Pokédex HeartGold/SoulSilver
- Pokédex Platinum
- Pokédex Diamond/Pearl
- Pokédex R/S/FR/LG/E
- Pokédex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake Pokémon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- Pokémon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- Poké Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- Pokémon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- Pokémon Channel
- Pokémon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- Pokérap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Event Missies

Net zoals in het eerste Pokémon Ranger spel zijn er ook voor het 2e deel, Pokémon Ranger: The Shadows of Almia, extra missies te spelen als je het hoofdverhaal al hebt uitgespeeld.
Voor dit spel zijn deze missies te krijgen via Wi-Fi. Deze missies zijn niet altijd te downloaden via Wi-Fi. Ze zijn maar in een bepaalde periode te downloaden. Om te weten wanneer welke missie op Wi-Fi staat moet je hieronder bij het overzicht van de Event Missies kijken. Je kan een Event missie altijd downloaden op je spel als hij op Wi-Fi staat, het maakt niet uit of je de storyline nou wel of niet hebt uitgespeeld. Wel is het zo dat je de missie pas kan spelen als je de storyline hebt uitgespeeld.
Om de missies te downloaden en te spelen, moet je je spel opstarten en in het hoofdmenu niet ‘’Continue’’ aanraken maar ‘’Ranger Net’’. Je kunt deze missies zo vaak spelen als je wilt, maar als je bij een missie een beloning krijgt zodra je hem hebt uitgespeeld, krijg je deze alleen de eerste keer dat je de missie uitspeelde. Het levert dus geen extra beloning op als je een missie nogmaals uitspeelt.
Lees de Wi-Fi handleiding van je spel eens door als het je niet lukt om verbinding te
maken met de Nintendo Wi-Fi verbinding.

Overzicht + Walkthrough van alle 6 Event Missies:

Recover the Manaphy Egg!
Van 10 November 2008 t/m 14 Februari 2009 te downloaden via Wi-Fi
Missie Locatie: Vientown
Beloning: Je kunt 1 Manaphy Egg overzetten naar een D/P spel.
Walkthrough:
Volg eerst de dorpeling die achter zijn berrie aanloopt. Ga daarna het huis linksboven in het dorp in. Ga weer naar buiten en loop naar de uitgang van het dorp in het noorden. Volg de happiny een paar keer het dorp rond, totdat hij wegrent richting het strand. Zodra je op het strand bent zal je Happiny zien staan bij een Manaphy Egg dat is aangespoeld op het strand. Zodra je dichterbij komt zal Happiny het ei oppakken en weer wegrennnen. Volg Happiny weer, om bij hem te kunnen komen zal je 2 kratten moeten kraken. Vang hiervoor bijv. de Buneary die daar in de buurt lopen.
Zodra je bij de cliff komt zullen een Pichu en een Glameow je aanvallen.
Vang ze en de missie is klaar.

Rescue the kidnapped Riolu!
Van 10 November 2008 t/m 14 Februari 2009 te downloaden via Wi-Fi
Missie Locatie: Ranger School - Oil Field Hideout
Beloning: Je kunt 1 Riolu overzetten naar een D/P spel.
Summary van die Riolu op D/P:
Lv30
OT: Kaito
ID: 03208
Nature: Serious
Ability: Steadfast
Aanvallen: Aura Sphere, Shadow Claw, Bullet Punch, Drain Punch
Walkthrough:
Je begint in Vien Town. Er wordt je daar verteld dat er een Riolu op het dak van de Ranger School zit. Zodra je daar aankomt zie je een lid van Team Dim Sun die Riolu probeert te vangen. Hij stuurt 2 Tangrowth op je af. Wanneer je deze gevangen hebt zul je zien dat Team Dim Sun Riolu gevangen heeft, en dat ze ervandoor gaan. Zelf ga je terug naar Vien Town. Hierna ga je naar het Oil Field Hideout om Riolu te bevrijden. Ga gewoon naar beneden de basis in en vang daar de pokémon die je nodig hebt. Uiteidelijk kom je het Team Dim Sun lid tegen dat Riolu onder controle heeft. Hij laat Riolu jou aanvallen. Riolu zal net als een boss pokémon een enorme HP balk hebben. Houd er rekening mee dat hij snel is en dat zijn HP snel herstelt. Wacht dus niet te lang met rondjes maken om Riolu heen.
Zodra je hem hebt gevangen is de missie over en ga je naar huis.

Liberate the Tower!
Van 1 December 2008 t/m 14 Februari 2009 te downloaden via Wi-Fi
Missie Locatie: Altru Tower
Beloning: Je kunt 1 Dakrai overzetten naar een D/P spel.
Summary van die Dakrai op D/P:
Lv 50
OT: Almia
ID: 03208
Ability: Bad Dreams
Nature: hij kan elke nature krijgen.
Aanvallen: Dark Void, Dark Pulse, Shadow Ball, Double Team
Walkthrough:
In het begin van de missie sta je meteen al bovenop de Altru Tower. Het zou zo zijn dat Team Dim Sun zijn machine weer aan her herstellen was, en dat moet jij gaan verhinderen. Ga naar beneden de toren in, en vang daar de nodige pokémon om verder te komen. Op een gegevan moment word je opgesloten in een kamer. Dakrai zal verschijnen en je opzuigen in zijn Dark Void aanval. Je bent door darkrai verplaatst naar een andere plek in de toren. Darkrai wordt een lid van je team. Ga weer verder naar boven naar het dak. Daar zul je zien dat de baas van Team Dim Sun probeerd de gems bij het shadow cristal te verwijderen. Hij laat je omsingelen door grunts van Team Dim Sun. Gebruik Dakrai’s Dark Power. De grunts zullen in de void gezogen worden, en in Vien Town uit de lucht vallen. De baas valt je aan met Drapion en Gliscor. Dit is een normale battle en geen boss battle. Zodra je ze hebt gevangen is de missie over.

Diagla in Hia Valley?
Van 12 Januari 2009 t/m ??? (nog niet bekend) te downloaden via Wi-Fi
Missie Locatie: Almia Castle
Beloning: geen
Walkthrough:
De missie begint in je eigen huis in Chicole Village. Ga naar buiten, en loop naar de staraptor ranger die in het noorden te vinden is. Zij zal je naar het Almia Castle brengen. Vang daar de pokémon die nodig zijn om verder te komen. Zodra je daar langs bent zul je in de kamer met de riolu standbeelden komen. Daar zal Diagla je aanvallen. Dit is een boss battle, en dus heeft hij een enorme HP balk. Het is aan te raden om voor dit gevecht zoveel mogelijk ice pokémon te vangen in het Almia Castle. Gebruik hun ice pokéassist om dialga schade aan te brengen en tijdelijk te bevriezen. Houd er rekening mee dat Diagla binnen ongeveer anderhalve minuut gevangen moet zijn. Anders begint de hele missie opnieuw. Vang Daigla en de missie is over.

Palkia in Haruba Desert?
Van 12 Januari 2009 t/m ??? (nog niet bekend) te downloaden via Wi-Fi
Missie Locatie: Hippowdon Temple
Beloning: geen
Walkthrough:
Aan het begin van de missie wordt je verteld dat er van alles mis gaat in Almia, mensen worden geteleporteerd, gebouwen verplaats, andere dingen staan niet op de juiste plaats, enz.
Dit komt omdat Palkia door een portal in Almia is gekomen. Zodra je de Ranger Union uitloopt kom je in het begin van de Hippowdon Temple terecht. Ga gewoon verder de temple in. Je zult pokémon tegenkomen die normaal nooit in de Hippowdon Temple voorkomen. Zoals bijv Fearow en Arcanine. Je zult ook een visser zien vissen in het drijfzand. Zodra je die kamer weer uitgaat kom je weer terecht in de Ranger Union. Vang daar de Swinub en Piloswine die daar lopen. Deze zul je goed kunnen gebruiken in de boss battle tegen Palkia. Na elke volgende kamer zul je ergens anders in Almia terechtkomen. Op een gegeven moment kom je in het laatste stuk van de Hippowdon Temple. Daar zul je Palkia vinden die je aanvalt. Zoals dat bij de boss battle met Diagla het geval was, is er voor dit gevecht geen tijdslimiet. Vang Palkia. Daarna zal alles in Almia weer normaal worden en is de missie is over.

For the Bride and Shaymin!
Van 1 Maart 2009 t/m 31 Maart 2009 te downloaden via Wi-Fi
Missie Locatie: Pueltown
Beloning: geen
Walkthrough:
In het begin van de missie kom je bij een bruiloft in Pueltown. Praat met iedereen die aanwezig is en de bruiloft zal beginnen. Opeens zullen er een paar leden van Team Dim Sun verschijnen. Het boeket van de bruid blijkt Shaymin te zijn die bang is voor Team Dim Sun. Shaymin rent weg, en jij moet hem vinden voordat Team Dim Sun hem kan vangen. Ga naar het westen van de stad en je zult hem in een bloembed vinden. Zodra je bijna bij hem bent zal Team Dim Sun een Absol en een Umbreon tegen je gebruiken. Vang deze en volg Shaymin en Team Dim Sun naar het oosten. Je zal hem weer in een bloembed vinden en weer valt Team Dim Sun je aan als je bijna bij hem bent. Dit keer met een Belossom en een Roserade. Vang ze en volg Shaymin naar het westen. Hij is op de brug omsingeld door Team Dim Sun. De leden van Team Dim Sun zullen vluchten zodra ze jou zien, maar Shaymin zal je aanvallen. Dit is een boss battle, maar Shaymin heeft gelukkig niet al te veel HP. Vang hem. Daarna zal de bruiloft verdergaan en is de missie over.

Geschreven door Aurao

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- Pokédex X/Y (supertip)
- Pokédex Black/White
- Black/White (tip)
- Pokédex HeartGold/SoulSilver
- Pokédex Platinum
- Pokédex Diamond/Pearl
- Pokédex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- Pokémon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.