De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Walkthrough Pokémon Yellow

Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5

Deel 1: Pallet T/M Cerulean

Je start in Pallet Town, maar eerst moet je voor deze Walktrough bij Your Name ASH invullen. Bij Your Rival kies je GARY. Je bent nu boven op je kamer. Haal een Potion uit de PC. Ga naar beneden, het huis uit. Ga naar het gras, en Prof. Oak vangt een Pikachu. Volg hem naar het Lab. Daar zijn ook de assistenten en Gary. Prof. Oak wil dat je de Eevee op de tafel pakt. Probeer het, maar Gary beukt je opzij en pakt de PokÚball. Jij krijgt van Prof. Oak de Pikachu. Geef hem de bijnaam Jolty, of anders betekend Jolty in deze Walktrough jouw Pikachu. Vecht met Gary door te proberen uit het Lab te komen. Doe continu THUNDERSHOCK, een electro-aanval die kan verlammen. Je krijgt geld en dan verdwijnt Gary. Als je wint groeit Jolty ook een level. Je Jolty breekt uit de PokÚball en loopt voortaan het hele spel achter je aan. Je kan tegen Jolty praten om te weten wat hij voor je voelt. Ga naar buiten. Daar ga je door het gras naar Viridian City. Onderweg kom je Pidey en Rattata tegen. Bevecht ze voor extra levels. Probeer Jolty sterk te krijgen, zo rond level 7. In Viridian maak je Jolty beter in het Pokémon Centrum. Kijk rond in de stad. Ga naar de PokÚMART. Je krijgt OAKS PARCEL aangeboden. Ga daarmee terug naar Pallet Town. Vergeet niet Jolty te trainen. Hij moet zo naar level 9-10 om goed op krachten te komen. In Pallet maak je Jolty beter bij je moeder. Ga daarna naar het laboratorium. Geef OAKS PARCEL aan de rechtmatige eigenaar en hij vraagt je om iets te doen. Op dat moment komt Gary binnen. Hij en jij krijgen van Prof. Oak een PokÚdex. Dat slaat info op over Pokémon en kan aangeven waar je hem kan vinden. Gary denkt dat Profesor Oak het allemaal maar aan hem moet overlaten. Ik denk van niet. Ga terug naar Viridian en train Jolty naar level 11-13.
In Viridian koop je bij de MART een paar POTIONS, 10-15 POK╔BALLS en eventueel nog iets extra┤s. Ga op Pokémonjacht. Vang Mankey, Nidoran Jongen en Meisje, Pidgey, Rattata en Spearow. Train een Nidoran of een Mankey, Spearow of Pidgey en eventueel Rattata. 
Bevecht Gary op de Route naar de Victory Road. Een goede training, hij heeft Spearow level 9 en Eevee level 8. Na dit gevecht ga je naar Viridian Forest. Hier vang je Caterpie en Metapod. Ook kan je hier, als je die nog niet hebt, een Pidgey vangen. Vang ze allemaal. 
Je komt onderweg tegen: een Bug Catcher met Caterpie level 6 en Caterpie level 6. Ook een Lass met Nidorans van 2 soorten ook van level 6. Er ligt daar een PokÚball vlakbij. Dan een Bug Catcher met Metapod level 7, Caterpie level 7 en Metapod level 7. Tussen twee stukken bomen in vind je in het gras een Potion. En daarna nog een Bug Catcher met Caterpie level 7 en Metapod level 7. Dan vind je een Potion en een Bug Catcher met Caterpie level 10.Na dit bos kom je in Pewter City.

Je maakt je Pokémon beter in het Pokémon Centrum en je gaat naar de Gym. De eerste trainer heeft Diglett level 9 en Sandshrew level 9 . Dan daag je Brock uit. Hij heeft Geodude level 10 en Onix level 12. Onix kan Tackle, Bide, Bind en Screech. Als je Brock verslagen hebt krijg je een BOULDERBADGE en TM met Bide, een beweging die zorgt dat je Pokémon energie verzamelt van annemans aanvallen en die weer op hem afvuurt. 

Ga naar de Route aan de zijkant nadat je Pokémon beter zijn gemaakt. Loop langs de trainers door met ze te vechten. De eerste is een Lass(onderaan, daar hoef je niet mee te vechten!)Ze heeft twee Pidgey┤s van level 9. De volgende is een Bug Catcher. Hij heeft twee Caterpie┤s van level 10 met een Weedle van hetzelfde level 10 ertussen. Daarna moet je tegen de Youngster die omlaag kijkt. Die heeft Rattata level 11 en Ekans level 11. Daarna kan je tegen een Lass met Rattata level 10 en Nidoran Jongen level 10, en/of tegen een Bug Catcher met Weedle, Kakuna, Caterpie en Metapod, allemaal van level 9. Tussen de twee ĘoverspringersĘ
is een Youngster met Spearow level 14. Heal en ga verder op de Route naar de Mt. Moon. Je komt nog 1 Lass tegen met de bekende zanger-Pokémon Jigglypuff. In het gras vind je nog wel Sandshrew en Spearow. In het PokÚcenter kan je een Magikarp kopen, maar hij kan enkel Splash. In level 15 leert hij Tackle, en in level 20 wordt het een Gyarados. Heal en kijk je voorraad POTIONS en POK╔BALLS na. Zorg ook voor eventuele REPELS. Van POTIONS moet je er, net als POK╔BALLS 5 of meer nodig. Ga Mt. Moon in. Hier vind je Geodude, Zubat en de zeldzamere Pokémon Paras en Clefairy. Vang ze en breng ze in de PC, tenzij je ze wilt trainen. Er zijn Moon Stone┤s om eventuele Nidorino┤s en Nidorina┤s te evolueren in Nidoking en Nidoqueen en de pasgevangen Clefairy in Clefable. Ook kan Jigglypuff hiermee een Wigglytuff worden, maar Jigglypuff is niet te vinden in Mt. Moon, vandaar. De eerste trainer die je waarschijnlijk ziet is een Bug Catcher links. Hij heeft Weedle en Kakuna level 11. De andere trainer, Lass, heeft Clefairy level 14. Pik TM 12 en de POTION in, en sla je spel op. Zorg dat je PokÚdex iets van Seen 20-25, Own 10-15. Ga dieper de grot in.
Je ziet een ladder. Ga naar beneden en loop door de gang. Via een andere ladder kom je een Team Rocket Grunt tegen. Hij heeft Sandshrew level 11, Rattata level 11 en Zubat level 11.
Ga terug door de gang en loop naar onder. Je komt als het goed is of een Bug Catcher of een Super Nerd tegen. De Bug Catcher rechts en de Super Nerd links. De Bug Catcher heeft Caterpie level 10, Metapod van level 10 en nog een Caterpie van level 10. Je vindt nog een ESCAPE ROPE en een RARE CANDY, dat Pokémon 1 level hoger maakt. Verderop ligt een POTION en staat een Super Nerd. Hij heeft Magnemite level 11en Voltorb level 11.
Loop weer naar boven na het verslaan van de Super Nerd en na een hele tijd kom je een Lass tegen met Oddish level 11 en Bellsprout level 11. Loop naar links en naar onder en ga de trap af. Je gaat weer door een halletje. Ga via de andere ladder ergens anders heen en je ziet een ruimte met een Rocket Grunt. Hij heeft een Zubat level 12 en een Ekans van level 12.
Op het platform vind je TM 01, Mega Punch en in de steen ligt een ETHER. 
Ga weer naar het halletje naar de gang, de hoofdverdieping van de Mt. Moon.
Daar vind je een Youngster met Rattata level 10, Rattata level 10 en Zubat level 10.
Loop naar de grote ruimte, waar je een Moon Stone vindt. Evolueer iets, als je dat wilt, en vecht met de Hiker. Hij heeft Geodude level 10, Geodude level 10, en Onix level 10.
Ga omlaag via de ladder en loop door de gang. Je komt even later een Rocket tegen, met Rattata level 12 en Zubat level 12. Loop een bijna heel rondje en je ziet een afslag. Ga erin. Je ziet bovenaan de trap een Super Nerd. Bevecht hem. Hij heeft een Grimer level 12, een Voltorb level 12 en een Koffing level 12. Als je hem kan verslaan geeft hij je 1 van de 2 fossielen. Later, in een ander deel, kan je het fossiel veranderen in een Pokémon. Als je de DOME FOSSIL kiest, is het Kabuto. Als je de HELIX FOSSIL kiest, is het Omanyte. Rechts Helix, links Dome. Loop verder. Je ziet al een ladder om in te gaan, als je een strijdspreuk hoort..
Bereid je maar voor, 
want hier zijn we weer hoor! 
Om de wereld voor verder verval te behoeden!
Om de mensen van ons volk te kunnen be´nvloeden...
Om de kwaadaardigheid van liefde aan te tonen,
om dichter bij de sterren te kunnen komen..
Jesse & James!!!
Team Rocket is nog sneller dan het licht!
Vecht als een man, of geef je over en zwicht!
Meowth! Ogen dicht!
Bekend en berucht van TV is hier het enige echte Team Rocket.
Ze hebben Ekans level 14, Meowth level 14 en Koffing level 14.
Ga via de uitgang naar buiten en loop over Route 4 naar Cerulean City.
Hier heal je en ga je naar het noorden, naar de Nugget Bridge. Bevecht Gary. Hij heeft Spearow level 18, Sandshrew level 15, Rattata level 15 en Eevee level 18. Hij is niet makkelijk, maar gebruik een vechter tegen Rattata en Eevee en voor Spearow Jolty. Tegen Sandshrew een vliegende of water. Daarna zie je een zestal trainers. 
1. Caterpie level 14 en Weedle level 14
2. Pidgey level 14 en Nidoran Meisje level 14
3. Rattata level 14, Ekans level 14 en Zubat level 14
4. Pidgey level 16 en Nidoran Meisje level 16
5. Mankey level 18
6. Ekans level 15 en Zubat level 15

Ga naar de linkerbovenhoek en vraag aan het ventje een Charmander. Hij kan Sratch, Ember en Growl. Train hem goed voor als je nog geen vuur-Pokémon hebt. In het gras zitten Pidgey en Pidgeotto, maar ook Oddish, Bellsprout en Venonat. Die zijn een goede training voor Charmander. Ga naar het oosten en vecht met de trainers. Haal bij Cerulean als extra partner Bulbasaur naast het PokÚcenter. Je Jolty moet wel level 20 zijn!!!
De trainers in het oosten hebben:
Hiker: Machop level 12 en Geodude level 12
Andere Hiker(onderaan) Onix level 17
Youngster: Rattata level 15 en Spearow level 15
Youngster: Slowpoke level 17
Lass: Nidoran Jongen level 15 en Nidoran Meisje van level 15
Hiker: Geodude level 13, Geodude level 13, Machop level 13 en Geodude level 13.
JR. Trainer Jongen: Rattata level 14 en Ekans level 14
Pak de TM09 met Seismic Toss en loop verder. Vecht met de Youngster. Hij heeft een Ekans level 14 en een Sandshrew level 14. 
Daarna zie nog de laatste trainer: Lass
Ze heeft een Oddish level 13, Pidgey level 13 en een Oddish level 13.
Dan kom je bij Bills huis. Ga erin. Jolty vraagt zich af wie die Pokémon is. Ga naar hem toe en beantwoord zijn vraag. Hij gaat zijn machine in. Ga op de PC zitten. Na een tijdje komt Bill uit de andere transformator. Hij geeft je een S.S. TICKET. Ga terug via de havenroute naar Cerulean City. Ga door het huis aan de rand heen en bevecht de Rocket. Hij heeft Machop level 17 en Drowzee level 17. 
Ga terug. Ga na deze training naar de Gym. Versla de Swimmer met Horea level 16 en Shellder level 16. Daarna de JR trainer met Goldeen level 19. Dan moet je Misty verslaan. Zij heeft een Staryu van level 18 met Tackle en Water Gun en een Starmie met Tackle, Water Gun, Harden en Bubblebeam. Win en je krijgt geld, een badge en een TM11 met Bubbelbeam. 
Ga naar het PokÚcentrum en heal. Ga naar de Route met de achtertuin en ga omlaag. Na het Underground Path kom je een Bug Catcher tegen met Weedle level 16, Caterpie level 16 en Weedle level 16. In het gras vind je Pidgey, Pidgeotto, Mankey en Jigglypuff. Bij de twee verliefde trainers hoef je niet te vechten, maar het is een goede training. Hij heeft Weepinbel level 16 en zij Cubone level 20. 

Dit was deel 1. Later zie je in deel 2:

  • Lt. Surge, de leider van Vermillion City
  • Erika van Celadon City
  • Gary met nieuwe Pokémon
  • Squirtle en Snorlax
  • En natuurlijk een oplossing om naar Saffron te gaan...
 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.