De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- Pokédex X/Y
- Pokédex Black/White
- Pokédex HeartGold/SoulSilver
- Pokédex Platinum
- Pokédex Diamond/Pearl
- Pokédex R/S/FR/LG/E
- Pokédex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake Pokémon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- Pokémon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- Poké Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- Pokémon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- Pokémon Channel
- Pokémon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- Pokérap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Walkthrough Deel 5 - Sevii Islands

Inleiding

De nieuwe reeks eilanden... hieronder lees je wat je er allemaal nog kan doen en vinden. Hier kun je lezen hoe je toegang krijgt tot deze eilanden.

Als je de 7e gym hebt verslagen, en je komt er uit staat Bill je op te wachten. Hij praat eerst even met je en dan zal hij je naar One Island (het eerste eiland) brengen.

One Island

Hij brengt je naar het bovenste huis en zal je zijn vriend Celio aan je voorstellen. Hij is bezig met het netwerk tussen Kanto en Hoenn. Nu kan je echter niks bij Celio doen, je krijgt wel van Bill de Tri-Pass om ook naar eiland 2&3 te gaan. Als je bij Eiland 1 naar onderen Surft kom je op Treasure Beach. Je vindt hier steeds terugkerende verborgen items. Je kan ook wat pokémon vangen, zoals Tangela en Persian. Als je weer op Eiland 1 terug bent en je Surft naar boven kom je op Kindle Road, hier kom je aardig wat trainers tegen. Ook hier zitten pokémon, waaronder Ponyta en Rapidash. Als je bij 2 rennende Blackbelts komt zie je een grot. Hier krijg je HM 06 Rock Smash en als je in een stoombad gaat worden je pokémon geheald. Als je er weer uit komt en je Surft naar boven zal je op een eilandje komen. Op dit kan je op Leaf Green een Magmar vangen maar die is erg zeldzaam. Zorg dat je een pokémon met Strength bij je hebt en ga door de berg naar de top. Daar kom je Moltres tegen uit Lv 50 (Save eerst voor je hem uitdaagt want hij is zeer moeilijk te vangen) Gebruik veel Ultra en Great Balls en na een tijdje zal hij wel zitten. Als je de Pokemon League hebt verslagen en de National Dex hebt en je gaat terug naar One Island en je praat met Celio, zal hij je vragen de Ruby op Mt. Ember (waar team rocket staat) te gaan zoeken. Als je de Ruby hebt geef je hem aan Celio. Hij zal iets bijzonders aan je vragen, om de Sapphire in de Dotted Hole op eiland 6 te gaan halen. Zeg ‘’ Yes’’ en hij geeft je een Rainbow Pass om daar en op alle 7 de Sevii Islands te komen.

Two Island

Op Two Island is niet erg veel te doen. Je hebt hier wel een Move Relearner hij zal je pokemon een move willen leren die je hem niet hebt geleerd, hij vraagt hier wel 1 Big Mushroom of 2 tinymushrooms. Hier heb je ook een Game Corner voor de Wireless Adapter, als je naar binnen gaat spreekt een bezorgde vader je aan. Zijn dochter is in het Berry forest op Eiland 3 berry’s aan het plukken. Hij zal je vragen haar te redden, natuurlijk wil je dat, dus je gaat naar eiland 3. Voordat je gaat is er een boven op het eiland een oude vrouw die je de ultieme move wil leren voor je beginners:

Venusaur: Frenzy Plant
Blastoise: Hydro Cannon
Charizard: Blast Burn

Het moet wel de beginner zijn die je van Prof. Oak hebt gekregen.

Three Island

Als je de boot uitkomt, kom je terecht op de Three Isle Port hier is nog niets te doen er is alleen een grot. Hier is een man op zoek naar goud. Als je de National Dex hebt moet je nog eens terugkomen daar. Lees hier over Three Isle Port... Loop verder en je komt echt op. Three Island. Je wordt opgewacht door een bende bikers. Als je ze hebt verslagen wordt je bedankt door 2 mannetjes. Ga je vervolgens naar links, dan kom je op de Bond Bridge, hier zijn wat trainers, meer niet. Als je er vanaf komt moet je over de brug lopen, dan kom je bij het Berry Forest. In het bos kom je veel verborgen berry’s tegen. Je moet wel iemand met Cut hebben om goed erdoor te komen. Helemaal links boven wordt het meisje aangevallen door een Hypno uit Lv 30, versla of vang hem. Ze brengt je terug naar haar vader op Two Island, die je een Moon Stone voor de moeite geeft. Je was gelukkig al klaar op Three Island.

Four Island

Hier vind je de Day Care. Hier is ook huis van een van de Elite Four, Lorelei. Ze is alleen niet thuis. Ga naar de Icefall Cave. In de Icefall Cave kom je soms een Lapras tegen. Hier zal je ook de HM 07 Waterfall vinden, dit heb je nodig om bij Lorelei te komen. Klim de waterval op aan het begin van de grot. Als je bij Lorelei bent zie je 3 leden van team rocket jij moet er een verslaan. Voor de rest is er hier een Move Tutor van Body Slam te vinden en een man die stickers op de Trainer Card plakt. Maar het belangrijkste is dat je kan paren.

Five Island

Dit is een aardig groot eiland. Als je naar boven en naar links surft kom je in het Water Labyrinth. Op het einde bent kom je op een stuk land, praat met de oude Gentleman en je krijgt een ei van Togepi! (zorg dus wel dat je plek hebt in je party). Als je naar boven en naar rechts surft kom je bij een huis hier woont Selphy, ze is niet thuis ze is in de Lost Cave, iets verder naar het oosten. Hier vind je informatie over Selphy en Lost Cave.

Terug op Five Island, loop je naar rechts, dan kom je op Five Isle Meadow. Hier kom je onder andere Sentret en Hoppip tegen. Na even lopen kan je naar rechts surfen als je dan op het stukje land bent zie je een paar verborgen berry’s en wat trainers als je helemaal onderin bent moet je naar onderen surfen . Als je daar bent moet je tegen het mannetje pratenen tegen het graf praten daar moet je een kan Lemonade leggen. Daarna krijg je een TM van de jongen. En je vind ook Metal Coat in een Poké Ball. Weer terug op Five Isle Meadow kom je bij het Rocket Warehouse waar je nog niet in kan. Hiervoor moet je een wachtwoord hebben waarschijnlijk heb je dat al. Maar dat is niet het goede wachtwoord. Als je naar rechts surft vind je nog een PP Up.

Six Island

Dit is een zeer groot eiland. Als je naar rechts loopt kan je naar boven en naar onderen surfen. Als je naar onderen surft kom je bij de Dotted Hole hier vind je de Sapphire, maar daarvoor moet je Braille lezen, als je erin bent staat er vanaf het begin af aan in het engels ’’Up, Left, Right, Down.’’ Dan vind je de Sapphire maar die word afgepakt door een Scientist. Daarboven staat weer Braille dit is de ontcijfering: ’’Let the two glittering stones one in red one in blue connect the past, two friends sharing power open a window to a new world that glows. The next world waits for you.’’ Als het goed is kan je nu wel in het Rocket Warehouse op Eiland 5 als je die hebt uitgespeeld krijg je de Sapphire terug. Als je naar boven surft kom je bij Pattern Bush hier kom je soms Heracross, Ledyba en Spinarak tegen. Als je dan naar links en naar boven surft kom je op Outcast Island, hier is niet veel te doen. Hier is wel de Altering Cave maar daar is ook niets te doen, alleen nog maar Zubat nu.

Seven Island

Hier vind je de trainer tower als je naar boven surft. Als je naar onderen gaat kom je ergens een grot tegen, als je daarin bent is er een Strength puzzel. Als je die hebt gehaald word er een deur geopend. Tussendoor kom je pokémon als Phanpy en Larvitar tegen. Als je nog veel verder naar onderen gaat kan je surfen , dan kom je bij de Tanoby Ruins. Hier kan je Unowns vangen, meer info vind je ook hier.

Navel Rock (Eiland 8)

Hier is nog niet veel van bekend. Er is wel bekend dat je Ho-oh en Lugia kan vangen uit Lv 70. Voor dit eiland heb je een speciaal ticket nodig wat je niet op het spel kan krijgen. Ik hoop dat Nintendo hier een actie voor organiseert om dit ticket te bemachtigen. Je kan ook Sacred Ash vinden op de plek van Ho-oh, als je daar de Itemfinder gebruikt.

Birth Island (Eiland 9)

Over dit eiland is ook nog niet erg veel bekend, wat je wel kan doen is Deoxys vangen uit Lv 30, nadat je een klein puzzeltje oplost. Ook voor dit eiland is een speciaal ticket voor nodig wat je niet op het spel kan krijgen. Ook hiervoor hoop ik dat Nintendo een actie zal organiseren.

Geschreven door Ruben

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- Pokédex X/Y (supertip)
- Pokédex Black/White
- Black/White (tip)
- Pokédex HeartGold/SoulSilver
- Pokédex Platinum
- Pokédex Diamond/Pearl
- Pokédex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.