De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- PokÚdex X/Y
- PokÚdex Black/White
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- PokÚdex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake PokÚmon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- PokÚmon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- PokÚ Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- PokÚmon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- PokÚmon Channel
- PokÚmon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- PokÚrap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Wayward Cave

Wayward Cave is een grot die op Route 206 ligt. (De route van Cycling Road). Het is een soort side-quest van het spel. Aan de onderkant van Cycling Road moet je rechts eerst de boompjes weghalen met Cut. Als je de route door het gras verder omhoog volgt kom je bij de ingang terecht. Gebruik de TM 70 die je in Oreburgh Pass hebt gevonden om Flash te leren en te gebruiken (de TM kun je later weer kopen in de Veilstone Dept. Store). Je hebt ook Rock Smash nodig om deze grot door te komen.

Eerst ga je gewoon rechtdoor. Je breekt een rots en gaat weer rechtdoor. Rechts van je loopt het dood maar ligt wel een verborgen Potion. Links kun je weer een rots breken. Dan kun je weer rechtdoor. Een stukje naar links en er ligt weer een rots.
Als je nu meteen naar Mira wil moet je rechtdoor en dan naar rechts. Maar als je meteen naar links gaat kom je bij een set trainers en daarachter een TM 32 en een andere set trainers met daarachter een verborgen item. Als je eerst rechtdoor gaat en dan links kom je weer een set trainers tegen en een Rare Candy.
Op de route naar Mira kom je nog een Escape Rope tegen. Als je vervolgens weer een rots breekt kun je daarna als je wilt naar rechts toe; hier zit weer een trainerduo en ligt een verborgen Burn Heal.
Als je meteen naar beneden gaat kom je bij weer een breekbare rots. (Linksonder hier ligt weer een verborgen Potion). Als je weer naar rechts en vervolgens weer naar beneden gaat kom je weer een breekbare rots tegen. Vervolg de weg naar rechts, boven en rechts en je krijgt weer een splitsing. Omlaag staat een set trainers en ligt een verborgen Tinymushroom. De weg naar boven leidt naar Mira. In haar buurt ligt nog een verborgen Nugget. Mira gaat met je mee naar de uitgang. Tijdens dat ze meeloopt vecht je in dubbelgevechten met haar Kadabra en zal ze je PokÚmon herstellen na elk gevecht.

Echter, als je Strength hebt gekregen kun je nog een keer terug hierheen gaan. (In de Platinum versie heb je hier trouwens geen Strength voor nodig). Je gaat nu niet via de gewone ingang. Iets voor de gewone ingang kun je onder Cycling Road lopen. Hieronder ligt een verborgen ingang naar een ander deel van Wayward Cave.Je moet dan meteen met Strength een steen wegduwen. Dan kun je naar beneden. In deze grot kun je de zeldzame PokÚmon Gible vangen, die kan evolueren naar de sterke PokÚmon Garchomp. Vergis je niet in Gible, zijn catch rate is maar 45 van de 255 (vergelijking: Dialga/Palkia is 30/255) dus zorg voor goede en genoeg PokÚ Balls!Maar er is meer. Als je naar links gaat kun je eerst een verborgen Stardust vinden. Pak nu je fiets erbij. Je moet hem in de snelle versnelling zetten om de bergjes over te rijden. Dan zie je een aantal schansen staan. Met een flinke aanloop kun je er zo overheen fietsen.Je vindt een Max Ether. Maar dit loopt dood, dus je moet eerst nog terug voor de laatste schans gaan staan. Je moet nu met de kleine ruimte die je hebt een aanloop naar de schans maken die net groot genoeg is om er net over heen te gaan. Nu kun je het pad verder volgen (pas op dat je niet van de balk afgaat, want dan begin je opnieuw!). Als je de schansen snapt is de rest van de grot niet moeilijk meer. Onderweg kom je nog een Grip Claw en een Revive tegen. Aan het einde van het pad kun je omhoog, en daar vind je een TM 26 (Earthquake). Nou, dat was toch wel de moeite waard?

Geschreven door Onno. Met toestemming gepubliceerd op Anime Wolken en Central Pokemon Square. Afbeeldingen door Marcelll

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Link naar ons
- Contact

Tips
- PokÚdex X/Y (supertip)
- PokÚdex Black/White
- Black/White (tip)
- PokÚdex HeartGold/SoulSilver
- PokÚdex Platinum
- PokÚdex Diamond/Pearl
- PokÚdex R/S/FR/LG/E
- Heart Gold / Soul Silver
- Platinum

Affiliates
- PokÚmon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.