De Site
- Home
- Oud nieuws
- Link naar deze site
- Anime Forum (tip)

Pokemon GO
- Evoluties (supertip)

Pokemon info
- Pokédex X/Y
- Pokédex Black/White
- Pokédex HeartGold/SoulSilver
- Pokédex Platinum
- Pokédex Diamond/Pearl
- Pokédex R/S/FR/LG/E
- Pokédex R/B/Y/G/S/C
- Next Gen. Dex
- Fake Pokémon
- Satoshi Tajiri
- Pokemon Namen
- Flippo's

Spellen
- Stel je vraag!
- Pokémon van de Week
- Berrydex
- Release Data
- GameShark
- Evolutie Gids
- Happiness
- Poké Balls
- Overzicht Spellen

Nintendo DS
- Black/White (tip)
- Diamond/Pearl
- Platinum
- Heart Gold/Soul Silver
- Ranger
- Ranger 2:
Shadows of Almia

- Dash
- Mystery Dungeon: Blue
- MD 2: Time & Darkness
- MD 2: Sky

Wii & GameCube
- Battle Revolution
- Pokémon Rumble
- Colosseum
- XD: Gale of Darkness
- Pokémon Channel
- Pokémon Box: R/S

Gameboy
- Red/Blue/Yellow
- Yellow
- Gold/Silver/Crystal
- Crystal
- Ruby/Sapphire/Emerald
- Emerald
- Fire Red/Leaf Green
- Meer Gameboy...

Overige Spellen
- Pokemon Stadium 1
- Pokemon Stadium 2
- Pokemon Snap
- Meer spellen...

Tekenfilm
- Indigo League
- Orange Islands
- Johto Journeys
- Johto L. Champions
- Master Quest
- Advanced
- Advanced Challenge
- Advanced Battle
- Battle Frontier
- Diamond Pearl
- Afleveringen
- Personages
- Specials
- Films
- Gebande afleveringen
- Manga

Plaatjes
- Pokemon
- Allerlei plaatjes
- Kleurplaten
- Fanart
- Achtergronden
- Team Rocket
- Bewegende plaatjes

Kaartspel
- Afbeeldingen
- Lijsten

Multimedia
- Titelsongs
- Pokérap
- Pokemon Karaokemon

Cd's
- 2BA Master
- The first Movie
- Pokemon 2000
- Pokemon 3
- Totally Pokemon

Online Games
- Pikachu Skateboard
- Woordzoeker
- Schuifpuzzel

Interactief
- Downloads

 

Oud nieuws

Pokémon: Pokédex Diamond/Pearl Gijs
De 151 Pokémon van de Sinnoh Dex staan allemaal in de Pokédex Diamond/Pearl. Nu gaan we beginnen aan de rest van de Pokémon die je kunt vangen in Pokémon Diamond/Pearl.
Gepost op: zondag 16 december 2007 @ 02:18

Pokémon: Weer 20 nieuwe Pokémon Gijs
En ik heb weer 20 nieuwe Pokémon aan de Pokédex Diamond/Pearl toegevoegd. In totaal bestaat de Pokédex nu uit 120 Pokémon.
Gepost op: dinsdag 27 november 2007 @ 14:56

Pokémon: Pokédex Diamond/Pearl: over de 100 Gijs
De Pokédex Diamond/Pearl is weer bijgewerkt, er staan nu meer dan 100 Pokémon in!
Gepost op: zaterdag 24 november 2007 @ 00:01

Pokémon: Nieuwe Pokémon Pokédex Diamond Pearl Gijs
En weer heb ik de Pokédex Diamond/Pearl een update gegeven. Ondertussen bestaat de Pokédex al uit 90 Pokémon en het is de bedoeling dat hij over ongeveer een week compleet is!
Gepost op: donderdag 22 november 2007 @ 00:27

Pokémon: Weer 15 nieuwe Pokémon Gijs
En weer 15 nieuwe Pokémon erbij in de Pokédex Diamond/Pearl.
Gepost op: maandag 19 november 2007 @ 00:50

Pokémon: Update Pokédex Gijs
Een kleine update aan de Pokédex D/P. 10 nieuwe Pokémon zijn toegevoegd!
Gepost op: vrijdag 16 november 2007 @ 22:47

Pokémon: Pokédex D/P Gijs
Er is weer een nieuw onderdeel op de site en wel de Sinnoh Pokédex voor de spellen Pokemon Diamond en Pearl. Van de eerste 52 Pokémon van de Sinnoh Dex kun je nu al je informatie vinden. Informatie van de overige Pokémon volgt snel dus blijf de site in de gaten houden!

Pokédex D/P
Gepost op: vrijdag 16 november 2007 @ 00:40

Pokémon: Pokemon Diamond/Pearl Gijs
Dennis heeft een aantal stukjes geschreven over Pokemon Diamond/Pearl! Om te beginnen een algemeen stukje en een stukje over de legendarische Pokemon!
Gepost op: zondag 5 augustus 2007 @ 01:11

Pokémon: Pokémon Mystery Dungeon Gijs
Eindelijk weer eens een update van de site. Nicole is onze nieuwe medewerkster en ze heeft een stukje geschreven over Pokémon Mystery Dungeon.
Gepost op: zaterdag 2 december 2006 @ 15:48

Pokémon: Breeding Guides en Pokédex Onno
En ook de details staan nu bij de Breeding Moves (Zie vorige nieuwsbericht). Ik heb ook een guide gemaakt over Breeding Chains.

En ik ben zoals aangekondigd weer begonnen met het afmaken van de Pokédex (R/S). Nog lang niet alle errors zijn eruit; daar ga ik me de komende tijd mee bezig houden. De pagina's die er nu bij komen zullen niet meer informatie dan dit bevatten. Maar als ze in de toekomst afgemaakt worden zullen ze er misschien wel zo uit zien.

Vanwege de forumverhuizing is het nog niet mogelijk om nieuwsreacties te posten. Dit zal zo snel mogelijk gemaakt worden, dus hou je opmerkingen nog even achter de hand!
Gepost op: donderdag 15 september 2005 @ 18:44

Pokémon: Breeding Moves + Volt Tackle Onno
Ik heb de Breeding Moves guide (een beetje laat) afgemaakt met de overige 184 pokémon. De gedetailleerde informatie staat er nog niet, maar dat hoop ik een deze dagen te gaan doen.

Verder heb ik een klein tekstje dat nog ontbrak bij Emerald geschreven, over Volt Tackle.

En wegens gebrek aan middelen en tijd ga ik waarschijnlijk niet verder met de Pokédex R/S. Ik hoop wel bij alle pokémon die nog niet gedaan zijn pagina's te maken met een klein beetje informatie (zodat we van die irritante errors af zijn) maar dus voorlopig geen Aanvallen, Locaties en dergelijke voor die pokémon.
Gepost op: vrijdag 26 augustus 2005 @ 10:05

Pokémon: Nieuwe Games aangekondigd Onno
Er gaat nieuws over het Internet dat er een heleboel nieuwe Pokemonspellen zitten aan te komen. Behalve wat we al weten: Emerald, XD en Diamond/Pearl. Hieronder leg ik uit hoe ze heten en wat er over bekend is.

Pokemon Ranger
Pokemon Ranger is een actie-RPG voor de DS. Het speelt zich af in de wereld van de 9 Pokemon-film. (Waar echt nog niks over bekend is) Waarschijnlijk speel je een Pokemon-Ranger die de Pokemon en de natuur beschermt tegen de slechteriken. Wil dit zeggen dat de 9de Pokemonfilm ook in dit thema speelt? De tijd zal het leren.

Pokemon Puzzle
Dit is een Pokemon-puzzelspel dat ook schuilgaat onder de naam Pokemon Torouze. Het is voor de Nintendo DS en het is een soort Tetris-achtig spel. In het spel vallen er steeds Pokemon-gezichtjes naar beneden, en daar moet je er 4 van op een rij krijgen. (horizontaal of verticaal). Op die manier moet je dus het hele scherm zo leeg mogelijk krijgen. Maar dit is natuurlijk niet alles. Er zit ook een avontuurmodus in het spel waar je een figuurtje moet besturen. Met dit poppetje moet je je vijand verslaan door puzzels op te lossen.
Pokemon Mysterious Dungeon Red & Blue Rescue Force
Over deze spellen is nog nauwelijks wat bekend, behalve dat Red Rescue Force voor de GBA is en Blue Rescue Force voor de DS. Als je beide delen in je DS hebt, schijnt het dat je bepaalde dingen kunt unlocken. Zoals de naam van het spel zegt, is dit spel nog heel mysterieus.

Dit nieuws is dankzij DEOXYSRULEZZ.
Gepost op: woensdag 17 augustus 2005 @ 16:11

Pokémon: PokéPark Fishing Rally DS en Algeme Games FAQ Onno
Rob heeft voor ons een review geschreven over het spel PokéPark Fishing Rally DS. Je kunt dit hier vinden.

En ik heb zelf een Algeme Games FAQ gemaakt om je te helpen het antwoord op een vraag over een pokémon game te vinden. Dit kun je hier vinden, of via Stel je Vraag in het menu.
Gepost op: zaterdag 13 augustus 2005 @ 15:16

Pokémon: Emerald Updates (2) Onno
Ik heb weer een aantal pagina's in de Emerald sectie toegevoegd en geupdatet. Klik hier.
Gepost op: dinsdag 2 augustus 2005 @ 11:57

Pokémon: Nieuws Onno
Ik was op vakantie afgelopen weken dus heb ik even niets kunnen melden, maar er is op een aantal gebieden nieuws te vermelden.

Ten eerste zijn in Japan de laatste afleveringen van de Advanced Generation uitgezonden. Ze zijn zelfs al weer begonnen met een nieuw seizoen. Weet je toevallig nog enkele Nederlandse titels om onze AG pagina te vervolledigen, plaats dan een reactie. Alleen als je het zeker weet, dus niet "Het was iets met ..." Andere dingen, zoals screenshots en samenvattingen, zijn ook zeer welkom. Daarvoor mag je me mailen of een Privébericht sturen.

Dan is er veel nieuws op het gebied van de nieuwe DS games. Diamond en Pearl zijn wel compatibel om te ruilen met oudere spellen op de GBA en GC. Het zal dus ook mogelijk zijn om aan oudere pokémon. Maar natuurlijk zijn er ook, 135, nieuwe pokémon. Hieronder zijn hoogst waarschijnlijk de 5 pokémon die in de Next Generation Dex te zien zijn. En het spel maakt natuurlijk ook gebruik van de nieuwe DS features: Er zijn mogelijkheden voor het draadlooslinken waarbij je met tot maximaal 16 mensen kan linken, en het spel zal mogelijk geheel of gedeeltelijk 3D zijn, zoals in de Stadium en Colosseum games.

Dan is er nog nieuws over de Colosseum-opvolger XD: Gale of Darkness. Het is al duidelijk dat in plaats van enkel Shadow Rush, zijn er nog 11 andere Shadow Attacks. En er zal, in tegenstelling tot in Colosseum, een (beperkte) mogelijkheid zijn om wilde pokémon te vangen. Als het spel uit is zal ik dit alles en meer gaan uitdiepen.
Gepost op: zondag 31 juli 2005 @ 10:10

Pokémon: Actie voor Deoxys in FR/LG! Onno
En ook in Nederland zal er nu de kans komen om de exclusieve Deoxys op je spelcassette van Pokémon te krijgen. Het was al bekend dat Deoxys op Birth Island zat, het 9e eiland van de Sevii Islands in FR/LG. Maar om er te komen had je een Aurora Ticket nodig, waar we niet aan konden komen. Nu, als je in augustus naar Kids Adventure gaat en je Gameboy met Fire Red of Leaf Green meeneemt kun je daar via Mystery Gift dat ticket ontvangen! Zie hier voor alle informatie die je daarvoor nodig hebt, mocht je geďnteresseerd zijn.

Deoxys was dus nog niet eerder vangbaar op een van de advance spellen. De enigen die nu nog uit de verzameling ontbreken zijn Lugia, Mew en Celebi. Hopelijk komen er in de toekomst ook dit soort acties voor die pokémon!
Gepost op: vrijdag 8 juli 2005 @ 13:52

Pokémon: E3: GameBoy Micro en Revolution Joeri
En het feest gaat maar door. Een groot gamesevenement kan natuurlijk niet zonder nieuwe consoles. Nintendo is natuurlijk weer van de partij en presenteert maar liefst twee nieuwe consoles.

Na de GameBoy Adavance SP komt de .... GameBoy Micro. Geen nieuwe games spijtig genoeg. Op deze miniconsole (dat past in de broekzak van je meest spannende jeans) kan je al de GameBoy spellen spelen die ooit zijn uitgekomen.Een compleet andere console is de Revolution. En weer lijkt Nintendo te gaan voor de kleinste console ter wereld. De Revolution is niet groter dan drie opeengestapelde dvd hoesjes. Momenteel is er nog geen Pokémon spel op aangekondigd.Kom zeker eens terug, want we houden je verder op de hoogte van Pokémonnieuws op de E3!
Gepost op: woensdag 18 mei 2005 @ 14:14

Pokémon: E3 : Pokémon XD: Gale of Darkness! Joeri
Het is weer eens zover, de jaarlijkse E3 beurs in Los Angeles. Ieder jaar geven de uitgevers er de laatste nieuwtjes vrij. En dit jaar is dat niet anders.Zoals verwacht heeft Nintendo natuurlijk meer los gelaten over het toekomstig Pokémon spel voor de GameCube. Zo hebben ze de Engelse titel bekend gemaakt: Pokemon XD: Gale of Darkness!

Het spel zou uitkomen in oktober in Amerika. Een Europese releasedatum is nog niet bekend. Een trailer van het spel kan je hier vinden.
Gepost op: woensdag 18 mei 2005 @ 14:03

Pokémon: Emerald Updates Onno
Emerald is een paar dagen geleden uitgekomen in Amerika. De Europese releasedatum is echter nog niet bekend. Wel kan je deze dagen een aantal kleine updates verwachten in de Emerald Sectie. Wat al af is:

- Er staan nu screenshots op de Move Tutor pagina, zodat je preciezer weet waar je moet zijn
- Ik heb een stuk geschreven over hoe je in Emerald bij de Regi's kunt komen
- Verder heb ik de Informatie pagina geupdate en screenshots eraan toegevoegd.

Meer volgt later.
Gepost op: donderdag 12 mei 2005 @ 16:07

Pokémon: Next Generation Dex + Personages Onno
Ik heb de toevoegingen van laatst ook weer aan de Next Generation Dex toegevoegd. Ik heb er ook een overzichtje bij gedaan met belangrijke data waarop de informatie verscheen.

Verder, en dat is al een tijdje geleden, staan er nu ook bij bijna elk personage een overzichtje van hun pokémon met plaatjes erbij. De personages kun je hier vinden. Kijk uit met de pokémon overzichten als je liever verrast blijft. Plaatjes en enkele van de informatie zijn dankzij Kaito en shinymay. Bedankt hiervoor

Sorry trouwens dat de Pokédex nog steeds niet af is, ik zal er zo snel mogelijk aan gaan werken.
Gepost op: zaterdag 16 april 2005 @ 21:01

Pokémon: Usohachi, Manene en Manyula! Onno
En nu zijn ook van deze drie pokémon de gegevens bekend:


Naam: Manene
Grootte: 0,6 m
Gewicht: 13,0 kg


Naam: Usohachi
Gewicht: 15,0 kg
Grootte: 0,5 m
Evolutie: naar Sudowoodo


Naam: Manyula
Gewicht: 34,0 kg
Grootte: 1,1 m
Evolutie: van Sneasel

Plaatjes zijn gemaakt door Katio.

Ten slotte, soms wordt er ergens beweerd dat Manene de voor-evolutie van Mr.Mime is. Dit is goed mogelijk, maar NIET bevestigd.
Gepost op: woensdag 13 april 2005 @ 18:42

Pokémon: Pokedex Gijs
De Pokedex is voor een groot deel vernieuwd en werkt weer prima. Voor al je informatie kun je daar dus terecht !!

Klik hier om de Pokedex te bekijken !
Gepost op: zaterdag 26 maart 2005 @ 22:24

Pokémon: 3 nieuwe pokemon? Onno


Dit is een stukje uit een tijdschrift waarin 3 nieuwe pokémon aangekondigd worden. Waarschijnlijk horen bij deze pokémon de namen Manene, Usohachi en Manyula. Dit wordt nog eens benadrukt door het feit dat Usohachi lijkt op Usokki, de Japanse naam van Sudowoodo, en de middelste van deze drie pokémon wel iets weg heeft van Sudowoodo. Mogelijk wordt hij dan een pre-evolutie.

Zodra er meer nieuws is melden we het jullie.
Gepost op: zondag 13 maart 2005 @ 11:57

Pokémon: Pokémon Dash + Pokémon XD Onno
Gister was het zo ver, de release van de Nintendo Dual Screen en daarbij Pokémon Dash. N.a.v. deze release heb ik de Release Date pagina geupdate en een overzicht gemaakt van alle pokémon spellen, dat vind je hier.

Verder is er nog nieuws over het nieuwe Game Cube spel. De voorlopige naam "Pokémon XD" is vrijgegeven, maar dit kan ook een ander spel zijn dan het ene waar we eerder van hoorden.
Gepost op: zaterdag 12 maart 2005 @ 18:43

Pokémon: 3 nieuwe Pokémon? Joeri
In een Japanse advertentie verscheen reclame over drie nieuwe Pokémon. Het eerste vraagteken staat voor de nieuwe Pokémon Rukario en de andere drie zijn genoemd naar Pokémon A, B en C.Het zou kunnen gaan om de namen die Nintendo vorig jaar registreerde: Usohachi, Manene, en Manyula. Meer nieuws hierover volgt later.
Gepost op: dinsdag 8 maart 2005 @ 19:09

Pokémon: EV Guide + 8th movie! Onno
Allereerst heb ik de EV guide geupdate. Er staan nu ook EV tabellen van Defense, Special Attack, Special Defense en Speed bij, én bij elke van die staat ook per spel een aanbevolen plek om EV te trainen.

Ten tweede, met dank aan Kaito, is de pagina van de achtste film geupdate met plaatjes en een kleine preview. Klik hier...

En tot slot heb ik in de Berrydex de locaties van FR/LG toegevoegd en heb ik in de Next Generation Dex een nieuw plaatje van Rukario toegevoegd. Ook gemaakt door Kaito.
Gepost op: zaterdag 5 maart 2005 @ 16:46

Pokémon: Rukario! M3NN0
Rukario is onthuld. We hebben natuurlijk ook een plaatje:


Veel meer is er nog niet over hem bekend, dus daar wachten we nog op.
Gepost op: vrijdag 4 maart 2005 @ 14:06

Pokémon: Item Guide FR/LG Onno
Het heeft even geduurd, maar de Item Guide van FR/LG is af. Maar niet alleen dat, er is ook een volledig overzicht te vinden van alle items die je in het spel kan krijgen. Dat is onderverdeeld in:Als je ergens een foutje ziet of iets dat ik ben vergeten, plaats dan maar een reactie.
Gepost op: woensdag 2 maart 2005 @ 18:37

Pokémon: Item Guide Onno
Ik heb de Item Guide van Ruby/Sapphire verbeterd. Er staan nu overal plaatjes en enkele ontbrekende items zijn toegevoegd. Binnenkort komt er ook zoiets dergelijks voor Fire Red/Leaf Green.

En dan nog iets kleins, een overzicht van items op wilde pokémon in Fire Red/Leaf Green, dat vind je hier.
Gepost op: woensdag 23 februari 2005 @ 14:58

Pokémon: Pokémon Heroes Joeri
Volgens www.dvd-home.nl zal de vijfde Pokémonfilm: Pokémon Heroes op 16 maart in BelgiĂ« en Nederland in de winkelrekken liggen. De twee legendarische Pokémon Latios en Latias spelen een hoofdrol in deze film. Bedankt aan Tim om dit te melden.
Gepost op: dinsdag 22 februari 2005 @ 22:00

Pokémon: Fire Red/Leaf Green Joeri
Een fan van Anime Wolken die wenst anoniem te blijven heeft een tekstje geschreven hoe je Deoxys, Lugia en Ho-oh kan vangen in Fire Red/Leaf Green zonder een ticket te hoeven te krijgen van Nintendo, dit met behulp van codes. Je kan de tekst hier vinden.
Gepost op: zondag 20 februari 2005 @ 14:19

Pokémon: Eerste 202 pokémon van dex geupdate Onno
De 202 pokémon van Hoenn hebben nu allemaal een geupdate page in de pokédex. En zoals beloofd ga ik nu verder met de overige 184.

De pokédex
Gepost op: zaterdag 19 februari 2005 @ 22:30

Pokémon: Film Joeri
De pagina van de film Destiny Deoxys is nu geupdate met een kleine samenvatting en er is ook een preview toegevoegd van de achtste film. Zie de filmpagina.
Gepost op: zaterdag 19 februari 2005 @ 13:32

Pokémon: Personages, Film Screenchots en Stat-Up Guide! Onno
Neem eens een kijkje bij de Personages. Het is weer helemaal vernieuwd met informatie, plaatjes en nieuwe bio's van de Hoenn Gymleiders. Dit is te danken aan Kaito.

En ten tweede, ook dankzij Katio, staan er nu nog enkele screenshots bij de 7e film. Dat vind je hier.

En bij het games gedeelte heb ik de oorspronkelijke "Adance Attack Guide" verandert in een grote Stat-Up Guide. Dat vind je hier.
Gepost op: vrijdag 18 februari 2005 @ 20:51

Pokémon: Dynamic Values Guide M3NN0
Hallo!

Ik heb weer een guide in elkaar geknutseld. Dit keer over een term dat Dynamcic Values heet. Er staan soms wat ingewikkelde dingen in, maar erg moeilijk is het niet. Als je nieuwsgierig bent: Klik hier

Greetz M3NN0
Gepost op: vrijdag 18 februari 2005 @ 16:55

Pokémon: Team Building Guide M3NN0
Hallo! =3

Ik heb er een tijdje aan gewerkt, maar hij is nu af. De Team Building Guide. Er staan zo'n beetje de Basisdingen in die je nodig hebt om een goed team in elkaar te knutselen. Ook worden de ingewikkelde termen (Pyrotrapper, Drainer etc.) even uitgelegd. Klik hier.

Vragen over je team en rates kunnen allemaal op het Forum.

Greetz M3NN0
Gepost op: vrijdag 18 februari 2005 @ 13:26

Pokémon: Base Stats + Veelgestelde Vragen Onno
Allereerst is er dankzij Jelmer Visser nu een mooie guide over Base Stats. Je kunt er de base stats van alle volledig geĂ«volueerde pokémon van R/S/FR/LG/... vinden en bovendien staan de records van base stats erbij. Dit kun je hier vinden.

Vervolgens, dankzij Blizz hebben we nu alle veelgestelde vragen over FR/LG bij elkaar staan. Dit kun je hier vinden.

Voorderest ben ik bezig met de fr/lg walkthrough op sommige plaatsen wat aan te vullen, aangezien die toch soms een beetje gebrekkig was. Ook ben ik bezig een overzicht te maken met alle items die je vind, dat kun je hier vinden. En uiteraard werk ik nog steeds aan de pokédex.

Fouten zijn welkom, plaats dan maar een reactie.
Gepost op: dinsdag 15 februari 2005 @ 17:30

Pokémon: Mew and the Wave Guiding Hero Joeri
Mew and the Wave Guiding Hero. wordt de titel van de achtste Pokémonfilm. Mew en de drie Regi's zullen hierin een hoofdrol spelen. De film gaat deze zomer in Japan in premiere. Geniet alvast van de volgende afbeelding.
http://users.telenet.be/joeri_b/nieuws2.jpg
Gepost op: zondag 13 februari 2005 @ 14:38

Pokémon: Nieuwe Pokémon! Rukario! Joeri
In de achtste Pokémonfilm zal er weel een nieuwe Pokémon te zien zijn, genaamd Rukario. Veel is er over deze nieuwe Pokémon niet bekend. Wel kunnen we jullie een silhouette van deze Pokémon aanbieden.De Pokémon doet me denken aan Blaziken en Mewtwo. En daarbij mag je niet vergeten dat Blaziken en Mew allebei in de achtste film meespelen. Hieruit kan je je eigen conclusies wel trekken denk ik.
Gepost op: zondag 13 februari 2005 @ 14:31

Pokémon: Pokédex t/m 150 Onno
Het updaten van de pokédex is voltooid tot en met 150 (Tropius). Zodra de 200 Hoenn pokémon af zijn zal ik doorgaan met de resterende Kanto en Johto Pokémon
Gepost op: vrijdag 4 februari 2005 @ 19:03

Pokémon: Van alles vernieuwd... Onno
Hallo!

Neem eens een kijkje bij het FR/LG gedeelte. De indeling is vernieuwd en er staan veel nieuwe dingen bij. Ten eerste heeft thug_brolly voor ons iets over Net en Nest Balls geschreven, en ten tweede is de Walkthrough eindelijk af, compleet met pokémon league, national dex en de Sevii Islands.

En voorderest heeft thug_brolly ook nog enkele toevoegingen bij het Emerald gedeelte gemaakt.

De pokédex is trouwens t/m 24 af.

En tot slot, je zult misschien gemerkt hebben dat als je op de naam bij een nieuwsbericht drukt, je niet meer hun e-mail krijgt, maar het profiel op het forum. Wil je me nog ergens voor bereiken (D.w.z: voor opmerkingen/vragen omtrent de site en dus GEEN inhoudelijke vragen over games e.d.) dan kun je naar dat profiel gaan, je (registreren en) inloggen op het forum, en vervolgens daar "Verstuur een privébericht" te kiezen. Dit is misschien lastig, maar voor mij veel handiger om bij te houden wie wat allemaal heeft gezegd.
Gepost op: dinsdag 18 januari 2005 @ 14:40

Pokémon: Trainer Card M3NN0
Halloo,

De Trainer Card pagina is bewerkt met wat nieuwe info. Thnx Thug_Brolly voor het maken van het stukje.

Greetzz M3NN0
Gepost op: donderdag 6 januari 2005 @ 16:07

Pokémon: Pokédex R/S v2 Joeri
De eerste 10 pokémon volgens de nummering van Hoenn zijn aangepast. Binnenkort volgen er meer..
Gepost op: dinsdag 28 december 2004 @ 17:42

Pokémon: Small updates... Onno

Tekstje bij FR/LG gedeelte gezet... het gaat over legendarische en andere pokémon.

Ook het aanvullen van de pokédex is al langzaam aan de gang. Dragone, Joeri, Menno en ik zorgen dat het zo snel mogelijk klaar zal zijn. Voorbeeld:

Vanaf morgen ben ik op vakantie, dus zal ik even niets van me laten horen. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

Gepost op: zondag 26 december 2004 @ 17:34

Pokémon: Pokédex Update + Meer... Onno

In de komende weken ga ik samen met wat andere mensen de Pokédex R/S updaten. We gaan misschien ook de overige 186 pokémon toevoegen.

Verder nog wat kleine updates, twee teksten bij FR/LG: Ingame Trades en Move Relearner, en een tekst bij Emerald: Move Tutors.

Gepost op: zondag 19 december 2004 @ 20:20

Pokémon: Pokemon Gamecube M3NN0

De makers van de GB reeks van Pokemon zijn bezig met hun eerste 3D exemplaar (RPG) voor de Gamecube! Zelf hoop ik dat het een beetje de gameplay is van de GB spellen, dus lekker veel gameplay waar je uren zoet mee bent, enz. EN dus niet zo'n lame RPG gedeelte ala Colosseum... Dit spel is dus niet van de makers van Colosseum, maar van de makers van de GB reeks. En dat belooft veel goeds. Hier de scan...                                                                                                 

Plaatje van game:                             http://img64.exs.cx/img64/1795/54254mi.jpg

Meer informatie hebben we (nog) niet.

Nieuws gekregen van Ricoboy.

Gepost op: maandag 13 december 2004 @ 19:05

Pokémon: Standaard Pokemon Movesets M3NN0

Hallo!

Misschien zoals je al hebt gezien, waren we een lange tijd bezig met een projectje genaamd Standaard Pokemon Movesets. Stel: je wilt een Pokemon in je team doen en je weet geen Moveset. Speciaal daarvoor kun je nu in het Standaard Movesets gedeelte bij Pokemon Ruby/Sapphire kijken en een set ophalen die goed werkt.

Ik moet nog wel even zeggen, dat het nog niet helemaal af is, schoonheidsfoutjes worden er nog uitgehaald en de Kanto en Johto Pokemon komen er nog bij (tis nogal "vervelend" werk. Uiteraard kunnen de sets nog verbeterd worden. Als je denkt dat je een betere weet, kun je dat gerust melden op het Forum.

Ik wil nog even een aantal mensen bedanken: Onno, Mysteryguy, Daan, Chrikke, Dragone, Pidgeon_Power, Erika, Devoo, BlazeofFire en Blizzard voor al hun moeite om de sets te maken.

Greetzz M3NN0

Gepost op: vrijdag 10 december 2004 @ 18:27

Pokémon: Fire Red/Leaf Green (jaja alweer) Onno

Bijna alle oude Japanse screenshots heb ik nu vervangen door nieuwe screenshots. Ook heb ik de pagina over helpfuncties opnieuw gemaakt.

En om door te gaan op wat Joeri zei, in Nederland zijn de Advanced Generation episodes ook begonnen. Ze komen maandag, dinsdag, donderdag, en vrijdag ergens tussen 12 en 1 uur 's middags op Fox Kids/Jetix.

Gepost op: dinsdag 9 november 2004 @ 15:49

Pokémon: Titelsong seizoen 6 Joeri
Tom_Gamemaster heeft voor ons de titelsong van Pokémon Advanced neergeschreven. Je kan hem terugvinden bij de titelsongs.
Gepost op: dinsdag 9 november 2004 @ 15:11

Pokémon: Nieuwe afleveringen in BelgiĂ« Joeri
Vanaf morgen zullen er iedere zaterdag en zondag nieuwe afleveringen van Pokémon worden uitgezonden op VT4. VT4 is een Belgische zender. Goed nieuws voor de Belgische fans dus.
Gepost op: vrijdag 5 november 2004 @ 18:39

Pokémon: GBA Video: Volume 1 Joeri

Om de reekst compleet te maken heeft Janbotchbingo vandaag Volume 1 van de GBA Video's gemaakt. Bedankt hiervoor.

Gepost op: dinsdag 26 oktober 2004 @ 20:22

Pokémon: GBA Video: Volume 4 Joeri

Zoals beloofd is er nu info over Volume 4 te vinden bij GBA Video in het menu.

Gepost op: maandag 25 oktober 2004 @ 19:46

Pokémon: GBA Video: Volume 3 Joeri

Bij GBA Video kan je nu info vinden over Volume 3. Als alles goed gaat kan je er morgen info vinden van Volume 4.

Gepost op: zondag 24 oktober 2004 @ 21:26

Pokémon: Nieuwe Games Joeri

4 nieuwe games zijn aangekondigd voor de Nintendo DS. Daar zijn onder andere de opvolgers van Pokémon Ruby/Sapphire bij. Kijk in het menu onder Nintendo DS voor de eerste drie games.

Over de vierde game is, buiten de titel, bijna helemaal niets bekend. In Mysterious Dungeon: Pokémon World - Pikachu's Great Adventure, zoals de titel het al zegt, zal Pikachu centraal staan maar dat laat natuurlijk niet weg dat er nog andere Pokémon zullen in voorkomen.

Gepost op: vrijdag 22 oktober 2004 @ 18:47

Pokémon: Fire Red + Leaf Green gedeelte Onno
Ik heb het FR en LG gedeelte wat aangepast. Er staan nu een boel teksten van R/S bij, maar ook enkele nieuwe over b.v. berries, de nummering, en de weg naar Mewtwo. Ook probeer ik een beetje met de walkthrough verder te gaan.
Gepost op: woensdag 20 oktober 2004 @ 16:44

Pokémon: FR/LG Walkthrough + Breeding Moves Onno

Hallo!

Ik heb lang niets meer van me laten horen, maar dat wil niet zeggen dat ik niets gedaan heb aan de site! Wel waren het voornamelijk kleine dingen. Maar de belangrijkste dingen zijn de volgenden.

FR/LG Walkthrough: Zoals jullie weten is een week geleden Fire Red en Leaf Green in Nederland uitgekomen. Ik (en misschien ook iemand anders) ga nu verder met de walktrhough. Die is hier te vinden.

Breeding Moves: Ik ben eindelijk klaar met de eerste 202 pokémon van Hoenn. Ze zijn hier te vinden. Maar ik ga nog wel verder met de 184 anderen.

Groetjes, Onno

Gepost op: donderdag 7 oktober 2004 @ 17:05

Pokémon: Sevii Islands Gijs

Alle namen zijn bekend:

Knot Island
Boon Island
Kin Island
Floe Island
Chrono Island
Fortune Island
Quest Island
Navel Cavern
Birth Island

 

Gepost op: zaterdag 21 augustus 2004 @ 09:05

Pokémon: Advande Attack Guide M3NN0

Hallo,

Ik heb dan eindelijk de Advance Attack guide afgekregen. Hij staat bij Pokemon Ruby/Sapphire. Het is een lastig stukje, dus niet geschikt voor beginnende trainers. Vragen kun je natuurlijk op het forum stellen.

Greetz M3NN0 (Deoxys)

Gepost op: zaterdag 14 augustus 2004 @ 20:16

Pokémon: Pokemon Emerald Update Gijs

Nieuwe delen zijn/worden toegevoegd en oude verandert. Dit is wat ik tot nu toe gedaan heb:

Michael

Gepost op: woensdag 11 augustus 2004 @ 19:34

Pokémon: Pokemon Emerald Nieuws Gijs

Volgens Serebii.net is er weer wat nieuws over Pokemon Emerald. Dit is:

- The Battle Factory (Leuke nieuwe toevoeging)
- The Battle Arena (Coowl)
- 2 nieuwe personages (Zeker leuk)
- Meer info over Frontier
- Andere gym lay-outs en (misschien) andere pokemon voor de leiders
- Entry Call, nieuwe toevoeging aan de PokeNaV

Binnenkort links naar pagina's over deze dingen, natuurlijk op jullie eigen AnimeWolken

Michael

And again... go to the forum for pleasure

Gepost op: dinsdag 10 augustus 2004 @ 19:31

Pokémon: Fire Red / Leaf Green Gijs

Vandaag weer wat nieuws over de andere spellen die nog uit moeten komen voor Emerald. Er is wat meer over de 9 eilanden bekent. Ze zullen niet langer de Mystery Islands of de Rainbow Islands heten. Vanaf nu hebben ze de naam Sevii Islands.

Ook is de naam van het eerste eiland bekent gemaakt, deze heet Knot Island. Zodra we meer weten hoor je het!

Michael!

Gepost op: maandag 2 augustus 2004 @ 07:57

Pokémon: Fake Towns, Fake Pokes enz. Gijs

Vanaf vandaag zullen wij ook jullie Fanart op de site plaatsen, dus heb je kleurplaten, Fake Towns of Fake Pokes die je op de site wilt? Mail ze dan naar Orkiedorkie_bcs@hotmail.com en ik ga ermee aan de slag!

Vermeld in de mail je naam, leeftijd, en beschrijving. Met die beschrijving bedoel ik dit:

Als je een Fake Poke hebt gemaakt wat info over die pokemon, type etc. Als je een Fake Town hebt gemaakt graag een beschrijving waarom je het zo hebt gedaan en wat er precies in die stad is!

Groetjes Michael

P.s. Ze zullen niet meteen op de site verschijnen, maar binnenkort kan je ze verwachten!

Gepost op: vrijdag 30 juli 2004 @ 13:57

Pokémon: Nintendo DS Gijs

Nintendo kondigt officiële naam en vormgeving Nintendo DS aan!

Wereldwijd meer dan 120 games in ontwikkeling voor Nintendo's nieuwe spelsysteem

28 Juli 2004 - Met de lancering van de Nintendo DS in het verschiet voor Noord-Amerika en Japan later dit jaar, en voor Europa in het eerste kwartaal van 2005, kondigt Nintendo vandaag belangrijke, wereldwijde ontwikkelingen aan voor het innovatieve, draadloze, draagbare spelsysteem met twee schermen.

Nintendo DS, aanvankelijk een werknaam, is nu definitief gekozen als officiële productnaam. De naam Nintendo DS staat voor een draagbaar videogame-systeem met "dual screens", oftewel twee schermen. Het ontwerp van de hardware is enigszins aangepast voor een strakker, gestroomlijnd uiterlijk. De nieuw vormgegeven Nintendo DS is voorzien van een smallere, zwarte onderkant en een opklapbare, zilverkleurige bovenkant. De schouder- en andere bedieningsknoppen zijn vergroot en aangepast voor optimaal gebruik. In de Nintendo DS is een uitsparing aangebracht om de stylus voor het touch screen in op te bergen. Daarnaast is het systeem voorzien van stereogeluid, met of zonder hoofdtelefoon.

"De Nintendo DS zal de toekomst van draagbaar gamen veranderen," zegt Satoru Iwata, president van Nintendo Co., Ltd. "Twee schermen, chat-opties, een touch screen, draadloze mogelijkheden, spraakherkenning - deze functies overtreffen alles wat voorheen mogelijk was op een videogame-systeem. Consumenten zullen de vruchten plukken van de creativiteit en innovatie die deze nieuwe functies voor videogames gaan betekenen."

Wereldwijd hebben softwarebedrijven meer dan 120 Nintendo DS games in ontwikkeling. Nintendo alleen al werkt aan meer dan 20 titels. Meer dan 100 andere bedrijven hebben aangegeven games voor het nieuwe systeem te ontwikkelen.

bron: www.nintendo.nl

Gepost op: donderdag 29 juli 2004 @ 07:57

Pokémon: Pokemon Emerald Gijs

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met Pokemon Emerald. De pagina's over Battle Tube en Battle Dome zijn nu af en de pagina over Battle Frontier is iets aangepast. Tevens heb ik 2 nieuwe pagina's toegevoegd: Double Battles en Deoxys.

Op die pagina's wat meer over de, naar mijn idee leuke, manier van Double Battles en informatie over de nieuwe "speed en hp" Deoxys!

Deoxys

De moeite waard! (Natuurlijk weer gemaakt door Michael... )

Gepost op: dinsdag 27 juli 2004 @ 09:46

Pokémon: Pokémon Emerald Trailer Joeri

Er is een trailer van Pokémon Emerald op het internet verschenen. Hieronder kan je hem downloaden. Bedankt aan pikachu voor het melden van deze links.

Gepost op: vrijdag 23 juli 2004 @ 21:07

Pokémon: Update Joeri

Het kan maar niet op vandaag. Ik heb een next generation dex gemaakt. Er staat spijtig genoeg maar een Pokémon maar dat zal in de toekomst wel veranderen. Klik hier om er naartoe te gaan.

Verder is de release pagina aangepast. Klik hier om er naartoe te gaan.

Gepost op: vrijdag 23 juli 2004 @ 19:03

Pokémon: GBA Video: Pokémon Joeri

Zoals Michael al wist te melden zijn er in Amerika Pokémon afleveringen te koop voor op je GBA! Hierover heb ik een nieuwe sectie gemaakt. Die kan je hier vinden. Je kan er al info vinden van Volume 2, morgen hoop ik Volume 1 af te hebben.

Gepost op: vrijdag 23 juli 2004 @ 18:30

Pokémon: Pokémon Colosseum Kampioenschap Joeri

Eindelijk is het zo ver, Nintendo organiseert het eerste Nederlandse Pokémon Colosseum kampioenschap. Het vindt plaats op het Kids Adventure in Ahoy' Rotterdam van 9 tot en met 12 augustus. Verdere informatie in verband met deelname enzovoort, kan je vinden op www.nintendo.nl.

Gepost op: vrijdag 23 juli 2004 @ 14:49

Pokémon: Pokemon Emerald en ander nieuws Gijs

Oke, ik ben weer terug van vakantie en ben meteen even op zoek gegaan naar nieuws dat jullie interreseert

Pokemon Emerald
De officiele Japanse Website van Pokemon (http://www.pokemon.co.jp) heeft bevestigt dat Pokemon Emerald eraan komt. Tevens hebben ze ook wat screenshots weggegeven en inhoudelijke info over het spel.

Logo van Pokemon Emerald

Er zal daarom binnenkort een pagina over Emerald beschikbaar zijn met al die informatie. Hopelijk is hij vandaag of morgen af.

Hier alvast wat screenshots:

Groudon en Kyogre vechten met elkaar Het nieuwe gebied in de Pokemon Wereld

Achter de Battle Dome

Gameboy Advance SP

De nieuwe uitvoering van de GBA SP

Er is weer een nieuwe uitvoering van de GBA SP, met Rayquaza erop! Ik vind hem er in ieder geval mooi uitzien.

Pokemon afleveringen op je GBA (SP)
Tegenwoordig zijn er pakketjes te koop met afleveringen van de Pokemon Serie erop. Deze kosten $19,99 en elk paket heeft 2 afleveringen.

Afleveringen kijken op je GBA (SP)!

Groetjes, Michael / Shaft

Gepost op: vrijdag 23 juli 2004 @ 08:50

Pokémon: Breeding Moves Onno

Ik ben begonnen met een Guide te maken over Breeding/Egg moves. Hij is nog lang niet af, maar het begin staat hier.

Pikachu is ook nog steeds bezig met screens van AG episodes te maken, laatst zijn er weer (meer) van episode 275 en 277 toegevoegd.

Gepost op: dinsdag 6 juli 2004 @ 14:07

Pokémon: Snag Guide Gijs

Vandaag heb ik de Snag Guide bij Pokemon Colosseum even een nieuwe lay-out gegeven en meteen ook de 2e vindplaatsen toegevoegd. Dit is natuurlijk erg handig voor de mensen die zo dom zijn om de 1e keer de Pokemon te missen

Michael  - GRZ Michael

Gepost op: zondag 4 juli 2004 @ 08:55

Pokémon: Pokemon Emerald M3NN0

Ik heb weer een nieuwe bevestiging gevonden dat Pokemon Emerald toch zou kunnen bestaan. Kijk maar naar dit plaatje.

Dit is een Japans Pokemon magazine die op voortitel Pokemon Emerald heeft staan. Ik laat van die titel een vergroot plaatje zien.

Op die groene tekens onder de kin van Rayquaza staat Emerald. Het is nog niet helemaal zeker of het echt bestaat, maar er zijn samen met deze zo veel geruchten dat het wel moet bestaan en in de maak zijn.

Gepost op: zaterdag 3 juli 2004 @ 17:11

Pokémon: En al weer updatjes Onno

YW DarkSabrina

Michael en ik hebben de Ability Guide verbeterd. De spellingsfouten zijn weg, het is verduidelijkd, er zit een zoeksysteem op letter in en er staat een stukje over contactaanvallen bij.

Pikachu heeft een kleine samenvatting over Film 7 gemaakt. Die staat erbij.

Ook heb ik van pikachu nog een aantal screenshots gekregen, dit keer van episode 354 (Adv. Gen.)

Gepost op: vrijdag 2 juli 2004 @ 17:33

Pokémon: Update: Secret Base items Gijs

Hehe, daar ben ik ook weer. Ik heb -eindelijk- een gedeelte van de Secret Base itemlijst online gezet (thx Onno ). De rest komt snel.

Secret Base items Met dank aan Michael voor de screens.
Gepost op: vrijdag 2 juli 2004 @ 15:28

Pokémon: Verscheidene updates Onno

Ik heb een tijdje niets meer van me laten horen. Ik had het nogal druk. Maar er zijn wel updates geweest. Hou je vast ;P

1. De personagelijst is weer uitgebreid. Er staan nu onder andere bio's van May, Max en Drew bij. Bedankt aan pikachu daarvoor.

2. Ik heb de R/S Breeding Guide aangepast. Er staat nu meer informatie in en hij is ook iets duidelijker.

3. Ik ben bezig screenshots toe te voegen van Advanced Generation episodes. Deze komen ook van pikachu.

4. Ik ben bezig een aantal nieuwe kaarten, Maps toe te voegen. Die van de Gyms (R/S) staan al online, je kunt je hier vinden:

Steden kaarten

Er komen er nog meer bij, van routes en dergelijke, later.

Het is al weer een tijdje geleden, dus misschien ben ik nu iets vergeten te noemen

Goed, wil je preciezer weten wat er gebeurt op Pokémon Wolken? Houd dan dit topic op het (Nieuwe!) forum in de gaten:

Gepost op: woensdag 30 juni 2004 @ 20:16

Pokémon: Pokémon Emerald? Joeri

Overal op internet duiken er geruchten op dat de opvolger van Pokémon Ruby en Sapphire, die Pokémon Emerald zou gaan heten. Deze versie zal een versie zijn zoals Pokémon Yellow en Crystal. Alleszins is emerald een diamant zoals ruby en sapphire. Hier heb je een doosje zoals het er zou kunnen uitzien:

Pokémon Emerald

Gepost op: dinsdag 29 juni 2004 @ 19:53

Pokémon: Vandaag is het Pokemon Dag! Gijs

Dit is er vandaag allemaal bijgekomen:

 • 7.52 - EVs Attack verkrijgen
 • 8.20 - Gegeten
 • 9.50 - Items die Pokemon vasthouden

Volgende update: EVs voor defense of Pickup ability!

Michael avatar - GRZ Michael!

FORUM IS GERESET!

Gepost op: dinsdag 29 juni 2004 @ 08:21

Pokémon: Films Joeri

Ik heb de film pagina even helemaal aangepast en er is ook een nieuwe samenvatting toegevoegd over de film Op eigen kracht. Deze samenvatting is geschreven door BliZzArDzZzZzZ.

Gepost op: maandag 28 juni 2004 @ 17:17

Pokémon: Pokemon Werkdag Gijs

Dit is er vandaag allemaal bij gekomen:

 • 8.10 - Plaatjes TM/HM toegevoegd bij Ruby/Sapphire
 • 8.19 - Gegeten
 • 8.35 - Walkthrough Ruby/Sapphire geoptimaliseerd
 • 9.08 - Aangekleed, gedouched enzow...
 • 9.47 - Effort Values Ruby/Sapphire (nieuw, duidelijker verhaal geschreven)
 • 13.35 - EVs Hit Points verkrijgen gedaan!

Volgende update: EVs Attack verkrijgen!

Michael - GRZ Michael

Gepost op: vrijdag 25 juni 2004 @ 08:10

Pokémon: Personages Onno

Na lang en hard werken is het eindelijk af. De personages zijn aangevuld met Team Rocket leden. Dank aan YamiTim daarvoor. Verder heb ik nog een aantal dingen daar veranderd, neem maar eens een kijkje! (klik op Giovanni)

Gepost op: vrijdag 18 juni 2004 @ 15:12

Pokémon: Veel nieuwe dingen Gijs

Oke, vandaag had ik mijn laatste rep en kan nu volledig aan de slag met Pokemon Wolken, ik zal hier per dag bijhouden wat ik heb gedaan!

 • 09.33 - Trainer Sprites bij Pokemon Ruby/Sapphire

Volgende update: Plaatjes bij TM lijst Ruby/Sapphire

 - GRZ Michael

Gepost op: vrijdag 18 juni 2004 @ 09:34

Pokémon: Pokemon Fire Red/Leaf Green Gijs

Vandaag is bekend gemaakt dat mensen die een pre-ordered spel uit de US halen, waar het spel op 1 augustus uitkomt. Dat die een speciale Trainers Guide krijgen, waar vele info in staat over de Pokemon en de omgeving.

Het boekje heet Pocket Trainer's Guide en dit is een plaatje:

Nou maar hopen dat er bij ons ook eens een keer iets bij zit!

 - GRZ Michael

Gepost op: vrijdag 18 juni 2004 @ 06:48

Pokémon: Pokemon Colosseum: Colosseum Mode Gijs

Phenac Stadium is vandaag gedaan, de 1 vs. 1 gevechten!

Michael - GRZ Michael

Gepost op: donderdag 17 juni 2004 @ 15:44

Pokémon: Item Plaatjes en Pokemon Colosseum Gijs

Vandaag bij de Items van Ruby en Sapphire plaatje toegevoegd, het overgrote gedeelte is nu gedaan, en de rest zal in de loop van de vakantie worden gedaan, want ik heb vanaf vandaag vakantie!!!!     

Pokemon Ruby! Klik op het plaatje

Tevens heb ik aan Pokemon Colosseum wat pagina's toegevoegd, alles over gevechten is daar nu ook te vinden. Ook wat meer algemene informatie is nu op de Pokemon Colosseum Page te vinden

Gepost op: donderdag 17 juni 2004 @ 10:47

Pokémon: Yu-Gi-Oh Wolken Joeri

Ja het is eindelijk zo ver. Yu-Gi-Oh Wolken is officieel geopend. Er staat nog niet zoveel, maar dat komt nog. Je kan er informatie over de spellen, tekenfilm en de kaarten bekijken. Het is zeker een bezoekje waard: http://www.animewolken.nl/yugioh 

Gepost op: woensdag 16 juni 2004 @ 17:13

Pokémon: Pokemon Colosseum Battle Mountain: Klaar! Gijs

De Battle mountain is vandaag door mij afgemaakt, je vindt hier nu informatie over elke trainer en welke Pokemon hij bezit!

Battle Mountain
Reageer

Avatar Michael - GRZ Michael

Gepost op: woensdag 16 juni 2004 @ 08:22

Pokémon: Tekenfilms Onno

Ook daar zal ik enkele kleine dingetjes gaan doen. Ik heb al de afleveringen guide wat verbeterd door nederlandse titels toe te voegen, spelfouten weghalen en twee samenvattingen toe te voegen. Als je samenvattingen wilt schrijven kan dat altijd, stuur ze dan maar naar me toe.

Ook heb ik een aantal foto's bij de 7e pokemonfilm toegevoegd. Dank aan pokemon ho98 hiervoor.

Tenslotte heb ik ook bij r/s een stuk over de sky pillar toegevoegd. Dat is uitgebreider uitgelegd als wat er eerst in de hints/tips-pagina stond.

 

Gepost op: dinsdag 15 juni 2004 @ 21:30

Pokémon: Berry fout Joeri

Sommigen onder jullie weten al dat de Berry's in Pokémon Ruby/Sapphire een jaar nadat je je spel hebt gestart niet meer willen groeien. Nintendo komt nu met drie oplossingen.

1) Koop Pokémon Channel en download Jirachi via de GBA link snoer naar Pokémon Ruby/Sapphire. De fout zal automatisch herstelt worden.

2) Koop Pokémon Colosseum en koppel je Pokémon Ruby/Sapphire via de GBA link snoer aan je GameCube. Wanneer je een van de opties benut zal de fout automatisch herstelt worden.

Pokemon Colosseum

3) Voor de niet GameCube bezitters is er natuurlijk ook een mogelijkheid. Je kan je cartridge opsturen naar Nintendo en je fout zal worden herstelt. En je krijgt er nog een gratis Jirachi bij! Voor meer informatie surf naar www.nintendo.nl.

Je kan dit bericht nog altijd nalezen in het R/S gedeelte.

Gepost op: dinsdag 15 juni 2004 @ 19:10

Pokémon: Nieuwe Pokemon Games Gijs

Groot nieuws, volgens de Coro Coro die pasgeleden is uitgekomen hebben zij informatie over de volgende Pokemon Games. Dt kunnen puzzelgames, maar ook de opvolgers van Pokemon Ruby/Sapphire zijn!

De Coro Coro komt in de volgende editie met meer details en dan zal waarschijnlijk ook duidelijk worden wat de game precies inhoudt!

We houden je op de hoogte!

Michael's Avatar GRZ - Michael!

Reageer!

(Deze optie is nieuw, je komt op een topic in het forum en je kan hier reageren op het nieuws, met eigen informatie en je mening!)

Gepost op: dinsdag 15 juni 2004 @ 16:13

Pokémon: Pokemon Colosseum: Battle Mountain Gijs
Zo... de Battle Mountain is voor de helft af, had ff zin om wat te doen
Voor de rest komt het na volgende week, want dan heb ik repetitieweek (volgende week dus) en kan ik niet echt veel doen. Misschien wel wat, maar niet veel!

 Grz - Michael!
Gepost op: zondag 13 juni 2004 @ 18:05

Pokémon: Anime Wolken Forum Joeri

En dan wil ik nog eens herhalen dat Anime Wolken een mooi en tof forum heeft. Meld je allemaal even aan en posten maar!  Het is er heel gezellig en je kan er vragen stellen over wat je maar wil. Klik hieronder om er naartoe te gaan.

http://forum.animewolken.nl/

Gepost op: zondag 13 juni 2004 @ 16:40

Pokémon: Onno

Even voor de duidelijkheid: Micheal's walktrough is voor mijn walktrough in de plaats gezet, maar voor degenen die de oude nog willen zien is hier de nieuwe link: http://www.pokemonwolken.nl/spellen/pokemoncolosseum/colwalktrough3.html

Bij de pagina van Dries_Mitch over Gymhints bij FR/LG, heb ik kaarten van de gyms erbij gezet. Dank aan Niek hiervoor.

Ook ben ik de breeding Faq's aan het verbeteren. Stap 1 daarvan heb ik al gedaan, de broedgroepen uitgebreid met de pokémon uit C/FR/LG.

Gepost op: zondag 13 juni 2004 @ 12:07

Pokémon: Pokemon Colosseum: PokeCoupons & Walkthrough Gijs

Vandaag een stukje over de PokeCoupons! Dit zijn een soort punten bij Colosseum die je in kan wisselen voor erg handige Items. Later volgt een uitbreiding van de Walkthrough, Item List en Pokedex

Edit: Op dit moment is er al een stuk van de Walkthrough uitgebreid!!!

Pokemon Colosseum

Gepost op: zondag 13 juni 2004 @ 06:53

Pokémon: Nieuwe handel M3NN0

Hallo. =3

Ik heb vandaag weer een leuk stukje geschreven over de moeilijkste dingen van Pokemon, de IV's. De guide staat bij Pokemon Ruby/Sapphire en is alleen geschikt voor mensen die geadvanceerde trainers zijn. Het is namelijk best lastig.

Vragen over dit onderwerp kan op het forum. In de guide staat de preciese link.

Gepost op: zaterdag 12 juni 2004 @ 21:15

Pokémon: Nieuwe, Oude Medewerker Gijs

Ik ben na afwezigheid weer terug bij Animewolken en hoop weer vele updaten te mogen doen!

Gepost op: zaterdag 12 juni 2004 @ 20:06

Pokémon: Een "welkom" Onno

Hello

Bij deze wil ik de nieuwe medewerkers, al heb ik er een van nog niet zien posten, nogmaals "welkom" heten, en ze veel succes wensen nu en in de toekomst.

Gisteren heb ik een tekst over de Move Tutor bij R/S gezet, en dank aan Dark_Sabrina voor het weghalen van het foutje

Ook is er een deel van de Colosseum Walktrough weer bijgezet. Morgen of anders iets later hoop ik hem af te hebben.

Gepost op: donderdag 10 juni 2004 @ 20:40

Pokémon: Nieuwe guides M3NN0

Ik heb weer eens wat nieuwe guides erop gezet. Deze keer gaan ze over:

-Battle Tower bij Pokemon Crystal.

-Bluto bij Pokemon Gold/Silver (Crystal kan daar ook gewoon kijken.) 

Ik ben bezig met: Deze guides zullen morgen misschien klaar zijn.

-Blue Card voor Pokemon Crystal

-IV's voor Pokemon Ruby/Sapphire.                                                  

Gepost op: dinsdag 8 juni 2004 @ 20:12

Pokémon: Nieuwe medewerkster Gijs

Er zijn heel wat nieuwe medewerkers, waaronder ik.
Wat kunnen jullie van mij verwachten:

-Een uitgebreidere versie over de Secret Base (die staat al online)
-Een beschrijving hoe je bij de Sealed Chamber moet komen
-Ik zal wat spelfouten weghalen
-De vindplaatsen van de items in G/S/C

En nog veel meer. Maar dat zie je wel!

Gepost op: dinsdag 8 juni 2004 @ 16:47

Pokémon: Nieuwe medewerker M3NN0

Hallo,

Ik ben een nieuwe medewerker. De meesten zullen me wel van het forum kennen.Dit heb ik vandaag op het menu.

-Hidden Power guide voor Pokemon Gold/Silver en Ruby en Sapphire. Mensen met Pokemon Crystal kunnen gewoon bij Pokemon Gold en Silver kijken.

-Een Legendaries guide voor Pokemon Crystal. Er zitten een hoop verschillen in met Pokemon Gold en Silver dus heb ik ze erop gezet.

Hopelijk vinden jullie ze handig. =3

Gepost op: maandag 7 juni 2004 @ 20:22

Pokémon: Update: Gym hints Gijs

Hallo, ik ben de nieuwe medewerker!
Ook vandaag nog heb ik mijn eerste update gedaan!
Deze is geschreven door mijzelf en bijgewerkt door Onno
Hier is de pagina:
Klik hier
Ik hoop dat jullier er wat aan hebben!

Groeten, van de nieuwe medewerker Mitch

Gepost op: maandag 7 juni 2004 @ 19:55

Pokémon: Colosseum updates Onno

Een paar dagen geleden had ik nog een TM-lijst geschreven. Ook heb ik vandaag de walktrough wat verder afgemaakt, tot aan Shadow Pokémon Lab.

Gepost op: vrijdag 4 juni 2004 @ 21:58

Pokémon: forum Onno

Ik wou jullie er nog even aan herinneren dat je mij niet moet mailen voor alleen vragen. Mij mag je alleen mailen voor opmerkingen. Voor vragen hebben we het forum.

Verder heb ik bij de pokémonlijst van Colosseum toegevoegd welke items de pokémon dragen.

Wat kun je nog verwachten?

-Afmaken van Colosseum walktrough

-TM/HM-lijst (en misschien ook andere items) bij Colosseum

Gepost op: dinsdag 1 juni 2004 @ 18:03

Pokémon: Attack Guide R/S Onno

Vandaag heb ik een Attack Guide toegevoegd bij R/S.

Gisteren had ik nog wat pagina's bij Pokémon Box en Colosseum geĂĽpdate.

Voor opmerkingen kun je me mailen.

Gepost op: maandag 31 mei 2004 @ 15:50

Pokémon: Colosseum Walktrough Onno

Hier ben ik ook al aan begonnen. Het is nog lang niet af, maar het eerste deel (tot aan Agate Village) is al klaar en geĂĽpload. Heb je er opmerkingen over, mail me dan (op mijn naam klikken).

http://www.pokemonwolken.nl/spellen/pokemoncolosseum/colwalktrough.html

Gepost op: zaterdag 29 mei 2004 @ 15:10

Pokémon: Nieuws Joeri

Na eventjes een pauze te hebben genomen ben ik terug klaar om aan de slag te gaan. Hieronder vind je een kleine overzicht wat er zich allemaal heeft afgespeeld in de Pokémonwereld de laatste tijd.

Er is een nieuwe Pokémon opgedagen. De Pokémon, die Gonbe noemt, is de voor- evolutie van Snorlax en zal te zien zijn in de 7de Pokémonfilm. De 7de Pokémonfilm zal deze zomer te zien zijn in de Japanse zalen. Deze Pokémon behoort al tot de vierde generatie Pokémon.

Tijdens de E3 beurs in Amerika heeft Nintendo een nieuwe handheld voorgestelt. Het is niet de opvolger van de GameBoy Advance maar eerder iets wat er naast komt. Het gaat over de Nintendo DS, wat staat voor Nintendo Dual Screen. Deze handheld heeft namelijk twee schermen. Op de E3 beurs was er een demo te spelen genoemd Pikachu DS. Het spel zou ongeveer in hetzelfde genre van Hey You! Pikachu en Pokémon Channel. Of dit zal uitgroeien tot een volledig spel is onbekend.

 

Pokémon Box is aanwezig in de sterrencatalogus van Nintendo. Je kan hem krijgen door 4000 sterren in te wisselen. Er zit zelf een Memory Card 59 bij. Momenteel zijn er nog zo een kleine 600 exemplaren over, dus haast je naar www.nintendo.nl voor je exemplaar af te halen. Verder is Pokémon Box alleen verkrijgbaar in de Pokémon Colosseum Mega Pak.

Gepost op: dinsdag 25 mei 2004 @ 16:26

Pokémon: Pokémon Colosseum Onno

Ook daar updates!

Ik heb het verhaal over Shadow Pokémon (Dark Pokémon) aangepast en een tekst over de pokémon die je kunt vangen geschreven. 

Gepost op: zondag 23 mei 2004 @ 15:15

Pokémon: Nieuwe medewerker Onno

We hebben een nieuwe medewerker. En dat ben ik.

Ik zal gaan updaten bij de games.

Wat ik al gedaan heb zijn de volgende dingen

- Tekst over aanvallen buiten het gevecht bij R/S

- Tekst over pokémon vangen bij R/S

- Twee teksten bij Pinball R/S

- Veel pagina's aangepast. Onder andere bij de Weather Guide R/S en Pokémon Box

Natuurlijk blijft het hier niet bij. Binnenkort zal ik meer dingen gaan schrijven

Gepost op: vrijdag 21 mei 2004 @ 15:01

Pokémon: Pokémon Channel Joeri

Pokémon Channel voor de GameCube kan je vanaf nu gaan kopen in de winkels. Maar dat is nog niet alles. Het spel bevat ook een Jirachi die je kan importeren in je Pokémon Ruby/Sapphire cassette. (Bedankt aan Berry voor de info)

Binnenkort meer info over Pokémon Channel.

Gepost op: woensdag 7 april 2004 @ 14:50

Pokémon: Pokémon Evenement Joeri

Nintendo zal op 28 april een Pokémon evenement houden in Eindhoven (Nederland). Je zal er de Pokémon Jirachi op je Pokémon Ruby of Sapphire kunnen laten zetten en als een van de eersten Pokémon Colosseum kunnen spelen. Je kan kaarten winnen door in het Fox Kids Magazine van april aan een wedstrijd mee te doen.

Gepost op: dinsdag 6 april 2004 @ 21:15

Pokémon: Battle Mountain Gijs

Zoals beloofd, heb ik vandaag wat nieuwe stukjes toegevoegd!

Tevens heb ik zelf een Action Replay gekocht en die is vandaag bezorgd en ik ben der zo blij mee

Gepost op: zaterdag 13 maart 2004 @ 10:48

Pokémon: Pokémon Colloseum Gijs

Zo...voor de mensen die zaten te smachten om meer informatie over Pokemon Colloseum, het is er! Ga naar het deel van de site voor deze stukjes:

Dan nog wat andere dingen, bij het deel over Pokemon Fire Red en Leaf Green is er een stukje toegevoegd over de onvangbare Pokemon in Fire Red.

Er zal ook snel een stukje worden gemaakt over de onvangbare Pokes in Leaf Green, tevens zal het 2e deel van de Walkthrough binnenkort klaar zijn. Zullen er erg mooie screenshots van Pokemon Colloseum worden toegevoegd. Tevens zullen er meerdere stukjes over de verschillende opties en gevechtstechnieken in Pokemon Colloseum worden gepost.

Het word dus een druk weekend

Gepost op: vrijdag 12 maart 2004 @ 22:20

Pokémon: Pokémon Paket Joeri

In mei gaat Nintendo Europa een Pokémon Paket op de markt brengen. Dit paket bevat:

 • Een GameCube
 • Een Controller
 • Pokémon Colosseum
 • Pokémon Box
 • GameBoy - GameCube link cable
 • Een memory card

Als je een GameCube wilt hebben en je bent een Pokémon fan is dit alleszins een buitenkansje. Over de prijs is nog niet bekend.

Gepost op: donderdag 11 maart 2004 @ 16:34

Pokémon: Veel toevoegingen Gijs

Sinds de laatste keer veel nieuwe toevoegingen, dit zijn ze:

 Nieuwe Design bij Pokemon Ruby / Sapphire
 HM/TM lijst bij Pokemon Fire Red en Leaf Green
 Steden en kaarten t/m Route 4 bij FR/LG
 Sommige screenshots in het engels geplaats

Als je wilt weten hoe ver ik met de Walkthrough ben kan je kijken bij kaarten & steden, omdat ik die ophetzelfde moment maak als dat ik speel

Succes allemaal met het spelen van  Pokemon!!!

Gepost op: dinsdag 2 maart 2004 @ 16:41

Pokémon: Eon Ticket Joeri

Er is een verbeterde pagina over de Eon Ticket toegevoegd bij Pokémon Ruby en Sapphire. Deze is geschreven door Onno en pokemon.ruby.

Gepost op: zondag 29 februari 2004 @ 19:56

Pokémon: Walkthrough Pokemon FR / LG Gijs

Vandaag is er een walkthrough toegevoegd bij Pokemon FR en LG. Vanaf nu zal ik alle Pokemon games onder handen nemen en zo snel en zo veel mogelijk informatie toevoegen. Als je vragen over één van de games hebt of informatie hebt over één van de games, mail dan naar: Orkiedorkie_osm@hotmail.com.

Voor nu, neem snel een kijkje bij: Pokemon FR en LG Walkthrough

Gepost op: zondag 29 februari 2004 @ 09:12

Pokémon: 2 kaarten en Move Tutors Joeri

Bij steden en kaarten in Ruby en Sapphire zijn er 2 kaarten toegevoegd. Namelijk die van Route 102 en Petalburg City.

Verder is er nog een tekstje over Move Tutors toegevoegd bij Pokémon Fire Red en Leaf Green. Wil je weten wat het is neem dan eens een kijkje.

Bedankt voor alles aan Michael

Gepost op: vrijdag 27 februari 2004 @ 21:05

Pokémon: Games Joeri

Bij Pokémon TCG is er een mooie walkthrough toegevoegd. Geschreven door Joni Philips. Het is zeker eens een kijkje waard.

Pokémon Trading Card Game

Dan zijn er nog kaarten bij Ruby en Sapphire toegevoegd van Littleroot Town, Route 101, Oldale Town en Route 103. Deze zijn gemaakt door Michael.

Gepost op: woensdag 25 februari 2004 @ 13:43

Pokémon: Pokémon Colosseum Joeri

Eindelijk is er een preciese releasedatum van Pokémon Colosseum. Dit vervolg van Pokémon Stadium 2 zal op 19 mei 2004 in de Europese winkels liggen. Hij is uiteraard voor de GameCube.

Gepost op: dinsdag 17 februari 2004 @ 17:50

Pokémon: Nieuws Joeri

De nieuwe box art van de TCG set EX Team Magma vs. Team Aqua. Deze nieuwe set gaat binnenkort in Amerika uitkomen. Over Europa is nog niets bekend.

 

Dan nog even wat nieuws over de fout die opgedoken in Pokémon Ruby/Sapphire in Japan een jaar na de release. De berry's willen onder andere niet meer groeien. maar nu zijn er enkele oplossingen om de fouten te verwijderen. Je kan het reparen via de Bonus Disc van Pokémon Colosseum maar ook nu via Pokémon Fire Red/Leaf Green. Later meer hierover.

Gepost op: zaterdag 14 februari 2004 @ 13:25

Pokémon: Naruto Wolken Joeri

Er is een nieuwe animesite bij Anime Wolken. Deze keer de anime Naruto. Het is een anime dat nu alleen nog maar in Japan wordt uitgezonden maar imens populair is. Je kan hem nu downloaden op verschillende plaatsen op het internet. Klik op de onderstaande url om naar de site te gaan.

http://www.animewolken.nl/naruto

Gepost op: zaterdag 7 februari 2004 @ 21:05

Pokémon: Kleurplaten Gijs
De kleurplaten deden het toch nog niet, maar dat is snel opgelost . Neem snel een kijkje bij de kleurplaten!
Gepost op: zaterdag 7 februari 2004 @ 14:01

Pokémon: Plaatjes Gijs

Lange tijd zijn vele plaatjes offline geweest, maar ze doen het nu allemaal weer !!:

En veel meer!!

Gepost op: zondag 1 februari 2004 @ 17:01

Pokémon: Update Joeri

Er is een tekst bij Pokémon Snap toegevoegd over hoe het spel in mekaar zit. Ga naar Pokémon snap om het te bekijken.

Verder zijn er nog screenshots bij Pokémon Fire Red en Leaf Green toegevoegd. Ook van de intro. Bedankt aan Mikaz voor de screens.

Maar natuurlijk zijn er vele extra's in het spel die toch anders zijn in de spellen tegenover de orginele spellen. Hier zie je alle extra's:

 • Er zijn negen extra eilanden in het spel
 • Je kan de drie legendarische honden tegekomen in het gras als je de Pokémon League hebt uitgespeeld. Maarje kan er altijd maar een tegenkomen. (hangt ervan af welke starter je hebt genomen)
 • Op eiland acht kan je Lugia en Ho-oh vangen.
 • Op eiland negen kan je Deoxys vangen. Hij heeft zelf andere vormen dan in R/S
 • Op een van de eilanden zou je ook de Unowns kunnen vangen.
 • En ook niet te vergeten onze Mini Games.

Ik vind dat ze toch hun best gedaan hebben om dit spel de moeite waart te maken.  Er zijn zelf ook nog midere belangrijke extra's. Binnenkort meer daarover en ook nog meer screenshots. :)

Gepost op: zaterdag 31 januari 2004 @ 21:23

Pokémon: R/S Update Joeri

Er zijn 5 nieuwe teksten te vinden bij Ruby en Sapphire. Een Item Guide en Weather Guide geschreven door Onno, een tekst over de Trainer Kaart en een Stat Guide geschreven door GinoDePino en dan nog een tekst over Contest Combo's geschreven door Evil Camerupt. Bedankt aan die mensen zou ik zeggen. :)

De Eon Ticket die bij het Fox Kids Magazine zit moet je niet gebruiken voor de e-reader. Je moet hem samen met je spelcassette opsturen naar Nintendo. Als resultaat kan je naar Southern Island gaan. Maarja wie gaat er zijn spelcassette nu opsturen via de post? Doordat Ninteno dit doet is het duidelijk dat de e-reader nooit in Europa zal komen.

Ondertussen zijn pokémon Fire Red en Leaf Green in Japan uitgekomen en is er veel informatie over. Maar wegens gebrek aan tijd kan ik die nu nog niet geven. Kom in het weekend nog eens terug voor een Pokémon Fire Red en Leaf Green update!

Gepost op: vrijdag 30 januari 2004 @ 18:54

Pokémon: Anime Wolken Forum Joeri

En dan wil ik nog eens herhalen dat Anime Wolken een mooi en tof forum heeft. Meld je allemaal even aan en posten maar!  Het is er heel gezellig en je kan er vragen stellen over wat je maar wil. Klik hieronder om er naartoe te gaan.

http://forum.animewolken.nl/

 

Gepost op: maandag 19 januari 2004 @ 19:46

Pokémon: R/S update Joeri

Vandaag heb ik enkele dingen bij Ruby en Sapphire toegevoegd. Een verbeterde Ability Guide, een Effort Value Guide en een pagina met info over de persoonlijkheden van een Pokémon. Bedankt aan Mikaz voor deze drie teksten.

 

Gepost op: zondag 18 januari 2004 @ 14:42

Pokémon: Pokémon Islands Joeri

In de nieuwste trailer van Pokémon Fire Red/Leaf Green zie je eilanden en mini games op die eilanden. Zoals vele al weten was dit niet aanwezig in Pokémon Red en Blue.

In de trailer zie je een boot die vertrekt naar de eilanden. Op de onderstaande screenshots zie je al een eiland. Maar er zou sprake zijn dat er nog meer eilanden zijn. Binnenkort meer info hierover.

 

Verder zijn er nog twee mini-games te zien in de trailer. Eentje met Bulbasaur, Squirtle en Charmander en de andere met allemaal Dodrio's. Wat me ook opvalt is dat bovenaan rechts hetzelfde teken staat als wanneer je aan het vechten bent tegen iemand in de wireless room via die adaptor. Dus misschien kan je dit spelen tegen andere mensen. Maarja dat is nog niet zeker.

 

En nog een screenshot van de "Voice Checker". Ook nog onduidelijkheid over dit.

En wat natuurlijk niet mag onbreken, is de trailer zelf :

http://www10.plala.or.jp/Link/pokemon.mpg

Gepost op: vrijdag 16 januari 2004 @ 19:15

Pokémon: Update Joeri
Bij Ruby en Sapphire is er een Combat Chart toegevoegd en ook een nieuwe TM/HM lijst want in de oude stonden nog Japanse namen. Bedankt aan GineDePino voor deze lijst.
Gepost op: zaterdag 10 januari 2004 @ 15:42

Pokémon: Filmpje Joeri

Enkele dagen geleden is er een filmpje van Fire Red en leaf Green verschenen. Maar ik ben hem vergeten te posten. Hier heb je hem alleszins.

http://www.nintendo.co.jp/n08/bprj/pokemon.wmv 

Gepost op: vrijdag 9 januari 2004 @ 20:25

Pokémon: Weer een nieuw spel? Joeri
Nintendo heeft laten blijken dat ze weer een nieuw Pokémonspel aan het maken zijn. Of dit spel gaat uitkomen op de GBA of de NGC is onbekend. Misschien is het weer een nieuwe RPG (zou wel vroeg zijn) of weer een spel zoals Pokémon Channel en Pokémon Snap. Nintendo zal waarschijnlijk erover meer laten weten op E3 2004 of Pokémon Fiesta in juli. Binnenkort dus meer hierover.
Gepost op: vrijdag 9 januari 2004 @ 15:37

Pokémon: Fire Red en Leaf Green Joeri

Er is weer het een en het ander bekend over Pokémon Fire Red en Leaf Green, de remakes van Pokémon Red en Green die in Japan op 29 januari uitkomen..

Om te beginnen heb ik een pagina gemaakt over de nieuwe functies van de Pokédex.

En er zit ook een Help Functie in het spel. Informatie erover kan je teruchvinden op De Help Functie pagina.

Voor de info ga naar de Fire Red en Leaf Green pagina.

Gepost op: woensdag 7 januari 2004 @ 15:21

Pokémon: Nieuws Joeri

Er is een officiĂ«le release datum bekend van Pokémon Fire Red en Leaf Green in Japan. De spellen zouden op 29 januari in de winkels van Japan moeten liggen. De komende dagen zal er meer info komen over deze spellen.

Dan nog even terug naar Nederland . In het Fox Kids magazine van volgende maand zal er een Eon Ticket bij zitten. Hiermee kan je naar Southern Island gaan waar je Latios/Latias kan vangen. Maar hiervoor heb je wel de e-reader nodig. Of de e-reader in Europa gaat komen is nog onbekend.

Ook heeft Fox Kids bevestigd dat ze in april beginnen met nieuwe pokémon afleveringen uit te zenden. (Advanced Generation) Deze afleveringen spelen zich af in Hoenn en natuurlijk met de nieuwe Pokémon. Een preciese datum is nog niet bekend.

Bedankt aan Maruschka voor het nieuws over Fox Kids.

Gepost op: maandag 5 januari 2004 @ 19:11

Pokémon: Pokémon Fire Red/Leaf Green Joeri

Er is weer nieuws bekendt gemaakt over Pokémon Fire Red en Leaf Green. Onder andere zal Gary nog altijd je rivaal zijn en Professor Oak zal ook weer van de partij zijn. Verder is er ook nieuws over de verschillende nieuwe functies in het spel. Ga daarvoor naar de Pokémon Fire Red/Leaf Green pagina en dan naar nieuwigheden.

 

Gepost op: zondag 28 december 2003 @ 16:13

Pokémon: Games Joeri

Dankzij Onno kan je nu bij Pokémon Ruby en Sapphire een tekstje terugvinden over Onzichtbare Items.

En bij Pokémon Puzzle Challenge is er een tekstje toegevoegd over hoe je bepaalde Pokémon kan krijgen. Bedankt hiervoor aan Mew.

Gepost op: dinsdag 23 december 2003 @ 14:42

Pokémon: Bonus Disc Joeri

Als je in Amerika Pokémon Colosseum voor de release bestelt krijg je er een bonus disc bij. Op die bonus disc staan drie dingen:

 • Een preview van Pokémon Colosseum
 • De eerste beelden van Jirachi Wish Maker
 • En dan krijg je er bovenop nog Jirachi bij die je kan laden in je Ruby en Sapphire.

Zo is Nintendo toch met een manier gekomen om Jirachi te vangen. Maar of Nintendo Europa met een dergelijke actie gaat beginnen is onbekend.

Gepost op: donderdag 18 december 2003 @ 21:09

Pokémon: Anime Wolken Forum Joeri

Vergeet niet af en toe een bezoekje te brengen aan ons forum. Waar je vragen kan stellen over Pokémon en andere zaken.

Veel plezier op het forum!

Gepost op: donderdag 18 december 2003 @ 16:47

Pokémon: Jirachi Wish Maker Joeri

Dat is de Engelse titel van de zesde Pokémonfilm waarin Jirachi de hoofdrol speelt. Alhoewel de vijfde, Pokémon Heroes, bij ons nog moet uitkomen. Binnenkort meer info hierover.

Jirachi Wish Maker

Verder heb ik de Release Data pagina geupdate en is bij Ruby en Sapphire een tekst van Hints en Tips toegevoegd geschreven door Onno.

Gepost op: donderdag 18 december 2003 @ 16:40

Pokémon: Feebas, Evolutie Gids Joeri

Ik heb een tekstje over Feebas gemaakt. Er staat in hoe je hem kan vangen en laten evolueren. Kijk bij Ruby/Sapphire voor de link.

Dan heb ik een Evolutie Gids gemaakt. Hierin kan je alle soorten evoluties in terug vinden. Kijk in het menu onder spellen voor de link.

Gepost op: maandag 15 december 2003 @ 22:58

Pokémon: Update Joeri

Ik heb weer eens doorgewerkt en als resultaat kan je vanaf nu bij Pokémon Pinball RS de Locaties van de Pokémon vinden.

Bij Pokémon Ruby en Sapphire kan je nu ook info vinden hoe je aan Jirachi en Deoxys kan geraken.

  

En dan heb ik nog een pagina over de GameShark geschreven. Kijk in het menu voor de links.

Gepost op: zaterdag 13 december 2003 @ 20:23

Pokémon: Fire Red en Leaf Green nieuws Joeri

In het laatste Corocoro magazine is er het een het ander bekent gemaakt van Pokémon Fire Red en Leaf Green.

Scan 1 - Scan 2

Hier heb je onder meer al de boxart van de spellen:

Zoals in de andere spellen heb je ook een vrijand. Hier is een plaatje, en hij lijkt nogal op Gary. Maar is hij het wel?

En om het nog completer te maken is er een nieuwe Pokédex. Er zijn nu ook weer nieuwe functies bij. Je kan nu info opvragen van een bepaald gebied. Dan kan je zien welke Pokémon er voorkomen en welke trainers er zijn. Verder kan je van een bepaalde Pokémon zien hoeveel keer je je hem al hebt gevangen en gezien.

Verder zou er in iedere Pokémon Center een plaats zijn waar je andere trainers kan ontmoeten. Er is heel veel vaagheid hierover. Binnenkort meer nieuws.

Gepost op: zaterdag 13 december 2003 @ 12:34

Pokémon: Pokémon 7: The Sky-Splitting Invader Joeri

Ja er is weer een nieuwe Pokémonfilm op komst. En ik heb er onmiddellijk een pagina over gemaakt. Klik op de onderstaande url voor er naar toe te gaan.

http://www.pokemonwolken.nl/tekenfilm/films/film7.html

Gepost op: dinsdag 9 december 2003 @ 17:34

Pokémon: Fout in Ruby en Sapphire Joeri

Nintendo Japan heeft ontdekt dat er een fout zit in Pokémon Ruby en Sapphire. Na een jaar zou er een bug (een foutje) verschijnen in de spellen.

 

De Berry's willen niet meer groeien. En nog enkele andere schoonheidsfoutjes. Tot nu toe is de fout alleen nog maar opgedoken in Japan. Maar de fout verschijnt ook alleen maar een jaar na de release. Maar geen paniek. Nintendo gaat al de fouten uit de cartridges halen die hij krijgt opgestuurd. Maarja wie gaat er zijn spel sturen naar Nintendo. Hopen dat de fout niet in de Europese versie zit zou ik zeggen.

Gepost op: dinsdag 9 december 2003 @ 17:09

Pokémon: Pokémon Pinball RS Joeri
Tussen de examens door ben ik toch nog in staat geweest de Pokémon Pinball RS pagina een beetje aan te passen aan de laatste nieuwtjes. Je kan er nu ook een persoonlijke score terugvinden.
Gepost op: maandag 8 december 2003 @ 21:47

Pokémon: Episode beschrijving Gijs

Vandaag heb ik (eindelijk) na anderhalve maand afwezigheid weer een episode beschrijving gemaakt. Ik heb nu eindelijk weer tijd omdat alle proefwerken (gelukkig) weer afgelopen zijn.

Maar hier vind je de beschrijving:

De beschrijving is van episode 13: Mystery at the Lighthouse.

Veel leesplezier

Gepost op: maandag 1 december 2003 @ 19:45

Pokémon: Mooi cadeau voor Kerstmis... Joeri

Nintendo heeft het weer goed bekeken. De feestdagen komen eraan en ze brengen twee Pokémon Paks op de markt. Het Pokémon Sapphire Pak bevat een blauwe (Kyogre) GameBoy Advance SP, Pokémon Sapphire en een blauw opbergzakje. Het Pokémon Ruby Pak bevat een rode (Groudon) GameBoy Advance SP, Pokémon Ruby en een rood opbergdoosje. Een pakket voor een mooie prijs van 169,95 € . Alleszins wel een mooi cadeau. Zeker als je weet dat er een beperkt aantal exemplaren van zijn.

Pokémon Ruby Pak

En vergeet jullie niet aan te melden op het Anime Wolken Forum. Waar je gezellig kan praten over Pokémon en nog veel meer!

Gepost op: maandag 1 december 2003 @ 19:16

Pokémon: Missingno Joeri

Bij de tekst van missingno in Ruby en Sapphire is nog wat info toegevoegt dankzij Aggron.

Verder wil ik nog even zeggen dat je de komende drie weken niet veel updates van mij moet verwachten. Ik sta nu vlak voor mijn examenperiode dus heb ik veel werk voor het school. Maar vergeet af en toe niet de site te bezoeken want je weet maar nooit.

Gepost op: maandag 24 november 2003 @ 19:25

Pokémon: Missingno? Joeri
Ja, hij is weer terug. Deze keer in Ruby en Sapphire. Maar spijtig genoeg is het deze keer geen code voor oneindig veel items. Ga bij Ruby en Sapphire voor de pagina.
Gepost op: vrijdag 21 november 2003 @ 19:56

Pokémon: Specials en TCG Joeri

Bij specials is er van iedere special dat er tot nu toe is gemaakt een korte samenvatting toegevoegt. Bedankt aan Pokéjello dat we zijn engelse teksten mogen gebruiken.

Verder is er bij de TCG nog de lijsten toegevoegt van de Black Star Promo's, Nintendo Promo's en de Southern Islands.

Gepost op: zondag 16 november 2003 @ 20:50

Pokémon: Shiny Pokémon Joeri
Veel mensen wisten niet wat een Shiny Pokémon is. Daarom heb ik er een paginatje over geschreven.Verder heb ik nog een klein stukje toegevoegt bij Southern Island. Ga bij Ruby/Sapphire om het allebij te bekijken.
Gepost op: zaterdag 15 november 2003 @ 16:35

Pokémon: Pokémon Ruby/Sapphire Joeri

Vandaag heb ik 5 pagina's voor Ruby en Sapphire gemaakt. Hier staan ze:

 • PokéRUS: Een stukje over het Pokémon Virus.
 • Breeding Guide: Alles over broeden.
 • Broedlijsten: Welke Pokémon kunnen met elkaar paren?
 • Abilities Guide: Uitleg over alle Abilities.
 • Onvangbare Pokémon: Welke Pokémon kan je niet vangen in R/S?

Je kan deze pagina's terug vinden bij Pokémon Ruby/Sapphire.

Gepost op: zaterdag 15 november 2003 @ 15:37

Pokémon: Release Datum Joeri
Nintendo heeft bevestigt dat Pokémon Colosseum op 22 maart in Amerika in de winkels zal liggen. Je zal je Pokémon van Ruby en Sapphire in het spel kunnen brengen en tegen je vrienden vechten in 3D! Ook zou de Pokémon Jirachi in het spel zitten als "Hidden Character".
Gepost op: donderdag 13 november 2003 @ 17:10

Pokémon: Mirage Island, Jirachi Joeri

In Ruby en Sapphire bij Mirage Island heb ik enkele screenshots toegevoegt die ge maakt zijn door aggron.

En dan nog iets over de Pokémon Jirachi. Er is namelijk een gerucht dat je een e-card ga kunnen krijgen bij de zesde Pokémonfilm waarmee je Jirachi gaat kunnen krijgen in Ruby/Sapphire. Het nieuws is wel nog niet 100 procent zeker.

Gepost op: dinsdag 11 november 2003 @ 20:36

Pokémon: Eon Ticket, Battle E Card Joeri

Omdat er zoveel verwarring is rond die Eon Ticket heb ik er een heel mooie tekst over geschreven waarin er wordt uitgelegd hoe het te werk gaat.

Verder heb ik al de informatie over de nieuwe Battle E Cards toegevoegt.  Je kan deze pagina's terugvinden bij Ruby/Sapphire onder de namen Southern Island en Battle E Card.

Gepost op: maandag 10 november 2003 @ 20:01

Pokémon: Filmpje Joeri

Er is weer een nieuw colosseum filmpje. Deze keer een tv spot van in Japan. Klik op de hieronder staande url voor het filmpje.

http://www.nintendo.co.jp/ngc/qc6a/cmmov.wmv

Gepost op: zaterdag 8 november 2003 @ 18:06

Pokémon: Prijsvraag op Anime Wolken Gijs

Wil jij te gekke prijzen winnen? Doe dan mee met de prijsvraag die op Anime Wolken gehouden wordt in samenwerking met Futurezone. Er worden verschillende prijzen weggegeven, maar de hoofdprijzen zijn Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire voor je Gameboy Advance. Op 5 december wordt bekend gemaakt wie deze prijzen hebben gewonnen! Dat zou dus een extra cadeau van Sinterklaas betekenen. Wil je weten hoe je kunt winnen, lees dan hier verder.

Gepost op: woensdag 5 november 2003 @ 15:31

Pokémon: Screenshots Joeri
Ik heb screenshots gemaakt van Pokémon Puzzle Challenge, Pokémon Pinball en Pokémon TCG. Ga naar die pagina's voor de screenshots.
Gepost op: dinsdag 4 november 2003 @ 20:04

Pokémon: Samenvatting Aflevering 246 Gijs
Pokéfan Alice heeft voor ons weer een samenvatting geschreven, dit keer van aflevering 246. Neem snel een kijkje!
Gepost op: maandag 3 november 2003 @ 13:37

Pokémon: Trading Card Game Joeri
Bij de Trading Card Game stonden we een beetje achter en daaarom had ik besloten om eraan te werken. Resultaat, men kan er nu ook de lijsten vinden dan Neo Destiny tot EX Sandstorm.
Gepost op: zondag 2 november 2003 @ 20:31

Pokémon: Episode Titels Joeri

Er zijn weer enkele Engelse titels bekend van Advanced Generation. Hier zie je ze:

 • A Tail With A Twist
 • Timing of the Shroomish

En ook nog 3 Japanse titels:

 • Vs. Medicham! Contest Battle
 • Plusle and Minun! Road Assistance
 • Skitty and Assist! Meadow Of Numel!

Deze heb ik allemaal toegevoegt op de pagina van Advanced Generation. Verder heb ik een overzicht gemaakt van alle specials die de laatste tijd in Japan werden uitgezonden. Ga hiervoor naar de pagina van de specials.

Gepost op: zondag 2 november 2003 @ 18:38

Pokémon: Verkoopcijfers Joeri

Pokémon Ruby en Sapphire heeft maar eens bewezen dat de Pokémon rage nog altijd niet voorbij is. Want van deze spellen zijn er in Japan al meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht. Dit is boven iedereens verwachtingen. Ook in Europa en Amerika zijn de verkoopcijfers veel hoger dan verwacht.

 

Gepost op: zaterdag 1 november 2003 @ 16:45

Pokémon: Fire Red en Leaf Green Joeri

Bij Fire Red en Leaf Green kan je vanaf nu een foto bewonderen van Route 101 en een foto van de jongen en het meisje uit het spel.

En zoals je waarschijnlijk al weet is het vandaag Helloween. Daarom wens ik jullie namens de hele staff een Happy Helloween.

Helloween

Gepost op: vrijdag 31 oktober 2003 @ 13:51

Pokémon: Fire Red en Leaf Green Joeri
In Europa en Amerika zal Green weer veranderen in Blue. Zal het dan Pokémon Water Blue worden? Dat weten we nog niet. Kom binnen enkele dagen nog eens weer, want dan weten we waarschijnlijk meer.
Gepost op: donderdag 30 oktober 2003 @ 14:50

Pokémon: Samenvatting aflevering 243 Gijs

Pokéfan Alice heeft voor ons een samenvatting geschreven van aflevering 243 van Master Quest. Deze heb ik net even op de site gezet!

Gepost op: dinsdag 28 oktober 2003 @ 19:06

Pokémon: Contest Guide Joeri

Om de Berrydex een beetje duidelijker te maken heb ik een tekst geschreven over de Berry's, Pokéblocks en de Pokémon Contest. Je kan alles terugvinden in de Contest Guide.

Gepost op: maandag 27 oktober 2003 @ 19:10

Pokémon: Berrydex Joeri
Ik heb een heel erg uitgebreide Berrydex gemaakt. Hij is zeker eens de moeite om er eens naar te kijken. Je kan er info vinden over de kenmerken, functies en vindplaatsen van de Berry's. Verder ook nog een wat Pokéblock informatie.  
Gepost op: zaterdag 25 oktober 2003 @ 14:02

Pokémon: Release Datum Joeri
Eindelijk is een release datum voor Pokémon Fire Red en Leaf Green. De twee remakes van Red en Blue (Green) op de GameBoy Advance. De spellen zullen op 28 januari 2004 in Japan in de winkels liggen. Een Amerikaanse of Europese release datum is er nog niet.
Gepost op: vrijdag 24 oktober 2003 @ 16:22

Pokémon: Advanced Generation op Fox Kids Gijs
Fox Kids heeft bevestigd dat ze Advanced Generation zullen gaan uitzenden, ze zullen deze nieuwe serie vanaf april volgend jaar gaan uitzenden, dat is dus nog wel 6 maanden van ons af maar nu weten we in ieder geval dat de nieuwe serie eraan zit te komen.
Gepost op: woensdag 22 oktober 2003 @ 19:41

Pokémon: Pokémon Colosseum Joeri

Nintendo heeft een filmpje vrijgegeven van Pokémon Colosseum. Daarin zie je dat er een RPG wereld in het spel verwerkt is. Eindelijk eens wat anders dan een doodgewoon Stadium spel. Later meer hierover. Hieronder heb je de link van het filmpje.

Pokémon Colosseum Filmpje

Pokémon Colosseum komt binnen een maand uit in Japan en in Amerika in maart. Voor Europa zalt dat ongeveer een paar maanden later zijn. Het spel is natuurlijk voor de GameCube en nu hij nog maar 99 euro kost zou ik er snel een gaan halen . 

Gepost op: maandag 20 oktober 2003 @ 20:38

Pokémon: Valse Kaarten Joeri
In verschillende winkels kan/kon je valse kaarten kopen. Daarom heb ik hierover een pagina gemaakt met een overzicht van al die soorten kaarten samen met hun kenmerken. Hier heb je de pagina: Valse Kaarten.
Gepost op: zondag 19 oktober 2003 @ 19:47

Pokémon: Pokemon Colloseum nieuwtjes + nieuwe episode preview Gijs

Vandaag is bekend geworden dat je in de scenario mode van Pokémon Colloseum 67 verschillende Pokémon uit Pokémon Gold en Silver kunt vangen. Dus dan kan je weer vooruit.

Ook is bekend geworden dat je niet alleen door Oore* moet lopen, maar ook gebruik van voertuigen kunt gaan maken!

*= Oore is de Japanse naam van het district waar de Scenario Mode zich afspeelt.

*UPDATE2*

Vanmorgen zijn er weer wat Engelse titels bekend geworden:

Episode 278: "You Never Can Taillow"
Episode 279: "In the Knicker of Time"
Episode 280: "A Poached Ego"

Voor meer Engelse/Japanse titels kijk je natuurlijk op de Advance Generation pagina!

Ook de ietsje oudere Engelse titels zijn toegevoegd. (Episode 276 en 277)

*UPDATE3*

Het regent titels, maar nu dus ook de titel van episode 281: "Tree's A Crowd"

Gepost op: zaterdag 18 oktober 2003 @ 01:13

Pokémon: Nintendo 64 Joeri
Vandaag heb ik het Nintendo 64 gedeelte eens onder handen genomen. Ik heb het een beetje overzichtelijker gemaakt. En bij elk spel is er ook een oordeel toegevoegd.
Gepost op: vrijdag 17 oktober 2003 @ 20:51

Pokémon: Eerste Engelse AG titel Gijs

De Engelse titel van de eerste Advance Generation aflevering is bekend:

Get the Show on the Road

Niet echt een leuke titel, maar we zullen het ermee moeten doen.

Voor meer titels kijk je natuurlijk op de Advance Generation pagina!

Gepost op: vrijdag 17 oktober 2003 @ 18:21

Pokémon: Review en oordeel Joeri
Vandaag heb ik de review over Pokémon Red en Blue van The_Anime_Freak toegevoegd. Hij is zeker eens het bekijken waard.Verder heb ik nog twee oordelen toegevoegd. Eentje bij Pokémon Gold/Silver en eentje bij Pokémon Yellow.
Gepost op: woensdag 15 oktober 2003 @ 17:35

Pokémon: Pokémon Colosseum Joeri
In het Corocoro magazine van deze maand staat dat je misschien via Pokémon Colosseum je Pokémon van Gold en Silver kan overzetten naar Ruby en Sapphire. Dit zou dan een manier zijn om je Pokédex volledig te maken. Maar ik herhaal nog is dat dit niet 100 procent zeker is.
Gepost op: dinsdag 14 oktober 2003 @ 20:22

Pokémon: Reviews en nieuws Joeri

Ik heb snel even twee reviews geschreven over Pokémon Puzzle League en Pokémon Trading Card Game. Kijk even in de menu voor de link.

En dan nog een wat nieuws over Pokémon Fire Red en Leaf Green. Er is namelijk een foto van het meisje uit het spel. Hier heb je ze:

Gepost op: maandag 13 oktober 2003 @ 18:47

Pokémon: Pokédex Ruby/Sapphire Gijs
Daar is ie dan eindelijk: de Pokédex van Ruby en Sapphire. De Pokédex bevat een schat aan informatie over de Pokémon die voorkomen in Pokémon Ruby/Sapphire. Neem snel een kijkje!
Gepost op: zondag 12 oktober 2003 @ 20:07

Pokémon: Pokemon Red/Green pagina toegevoegd Gijs

Een tijdje geleden aangekondigd, maar toch hebben Joeri en ik even een pagina gemaakt over dit spel. Wat een remake gaat worden van Pokémon Red en Blue (Green).

Klik hier om de pagina te bekijken!
Of kijk in het menu.

Gepost op: zondag 12 oktober 2003 @ 17:00

Pokémon: Pokémon Pinball Joeri
Zoals The_Anime_Freak al heeft vermeld hadden we nog een review van Pokémon Pinball klaarliggen. Die kan je nu vinden op de Pokémon Pinball pagina. Verder heb ik nog een persoonlijk score toegevoegd bij Pokémon Puzzle Challenge.
Gepost op: zondag 12 oktober 2003 @ 16:06

Pokémon: Filmpagina geupdate + nieuws Gijs

Nadat Joeri gisteren al een samenvatting van Pokémon 4 Ever toegevoegd had, heb ik nu de filmpagina zelf helemaal opnieuw gemaakt. Alleen dan nu met een cover erbij en de release datum.

Verder kan je vandaag nog een Pokémon Pinball review verwachten van Joeri en mij!

P.S.: Mocht er nog iemand een betere cover van Pokémon 2000: Op Eigen Kracht hebben, mail of MSN die dan naar mij! (anime_freak_nl@hotmail.com)

*UPDATE* nieuws

Vandaag is ook bekend geworden dat je helaas niet je eigen Pokémon kan gebruiken in de Scenario Mode van Pokémon Colloseum. Ook is het mogelijk om Celebi te vangen in de Scenario mode te vangen!

Dan nog wat over Pokémon Red/Green, je kan net zoals in Pokemon Crystal en Pokémon Ruby/Sapphire kiezen tussen een jongen en meisje. Het meisje heeft lange haren en draagt een mini-rok. Meer info hierover lees je natuurlijk op Pokémonwolken! 

Gepost op: zondag 12 oktober 2003 @ 11:52

Pokémon: Episode beschrijving + Afleveringenlijst EINDELIJK bijgewerkt Gijs

Wat origineel toch weer...
Vandaag eindelijk weer eens een episode beschrijving, en wel van episode 12: Here Comes the Squirtle Squad.

Verder zijn de Episode lists van Master Quest en Advance Generation eindelijk weer bijgewerkt, en zo kunnen we de nieuwe titels die we aankondigen ook weer in de episode list zetten, dat is namelijk wat duidelijker!

Het was al bekend dat er een zogenaamde Scenario mode in Pokémon Colloseum zou zitten met een nieuwe wereld, nu is ook de naam van die nieuwe wereld bekend gemaakt! De naam is Oore (Region).

Gepost op: zaterdag 11 oktober 2003 @ 22:11

Pokémon: Pokémon 4ever Joeri
Vandaag heb ik een kleine samenvatting toegevoegd van Pokémon 4ever. Hij is zeker de moeite waard om eens te lezen. Met dank aan Jelle voor de samenvatting.
Gepost op: zaterdag 11 oktober 2003 @ 14:19

Pokémon: Pokémon Pinball: Ruby en Sapphire Joeri
In Europa zal Pokémon Pinball: Ruby en Sapphire op 14 november 2003 in de winkels liggen. Dat is vandaag bekendt gemaakt door de officiĂ«le Nintendo site. Ga voor meer info naar de Pokémon Pinball: RS pagina.
Gepost op: vrijdag 10 oktober 2003 @ 21:58

Pokémon: Nieuwe AG Titel, May, nieuws Gijs
Laten we maar beginnen met een nieuwe AG Titel, deze keer gaat het om de 50ste aflevering van Advanced Generation, de titel is: Pokemon Contest! Fallarbor Convention!! Deze aflevering gaat dus over May haar 2e Contest uitdaging, het enige dat we verder over deze aflevering weten is dat May advies krijgt van een persoon...

In de aflevering van volgende week in Japan: Skitty and Aromatheropy zal May een Skitty gaan vangen, dit is eigenlijk al bevestigd, ook al dachten sommigen gister nog dat het niet helemaal waar was, maar nu we de preview gezien hebben lijkt het allemaal wel duidelijk dat May een Skitty zal gaan vangen.

Dan nog even wat meer anime nieuws, ik heb de (tekst) previews van AG 48, 49 en 50 dus. Ik kan jullie alvast even vertellen dat in AG 48 Zangoose and Seviper! Rival Confrontation! dat Ash en co een oude vriend tegenkomen, namelijk Kiyo, die voor het eerst verscheen in een van de eerste AG afleveringen, hij was verkleedt als Mudkip. In AG 49 Masato and Masato! Protect Surskit! komen Ash en co iemand tegen die ook Masato heet, nee geen dubbelganger dus maar iemand die ook Masato heet. Over AG 50 heb ik jullie nu dus al verteld.

Genoeg anime spoilers voor vandaag dus, tot een andere keer, voor degenen die ook vakantie hebben wens ik een prettige vakantie toe.

Gepost op: vrijdag 10 oktober 2003 @ 19:31

Pokémon: R/S Pagina's Joeri

Ik heb vandaag even doorgewerkt en drie pagina's gemaakt voor in het Ruby en Sapphire gedeelte. Hier zijn ze:

 • Mirage Island
 • Southern Island
 • Battle Tower
 • Gepost op: woensdag 8 oktober 2003 @ 16:43

  Pokémon: Battle E Card Joeri
  Ik heb een pagina toegevoegt over de Battle E Cards. Ga naar Ruby en Sapphire om een kijkje te nemen.
  Gepost op: maandag 6 oktober 2003 @ 19:37

  Pokémon: Episode beschrijving Gijs

  Vandaag was het Dierendag, en dus heb ik weer een dierlijke episode beschrijving geschreven. En wel van Episode 11.

                                  Episode 11

  Maar voordat je begint met het lezen van deze beschrijving, moet je natuurlijk wel eerst je konijn, cavia, hond of ander huisdier een extra knuffel geven, als je dat niet al gedaan hebt.

  Gepost op: zaterdag 4 oktober 2003 @ 20:21

  Pokémon: Episode beschrijvingen Gijs

  Vandaag weer een aantal episode beschrijvingen, en wel van episode 8, 9 en 10! Je kan ze weer openen met het bekende klik-op-het-plaatje-van-de-bijbehorende-episode manier.

  Episode 8
  Episode 9
  Episode 10

  Gepost op: vrijdag 3 oktober 2003 @ 22:52

  Pokémon: Nieuws Joeri

  De volgende trading card game set die gaat uitkomen noemt Dragon. De set zal in december uitkomen in Amerika. De twee theme decks heten WindBlast en FireFang. In WindBlast zal Flygon zitten en in FireFang Salamence.

  Dragon TCG Box

  Dan heb ik nog een release datum Pokémon Heroes in Amerika. Hij zal namelijk op 20 januarie 2004 op DVD en VHS verschijnen.

  Pokémon Heroes

  Ik zal deze release data morgen toevoegen aan de release data pagina.

  Gepost op: woensdag 1 oktober 2003 @ 22:05

  Pokémon: Episode beschrijvingen Gijs

  Ik heb net weer wat episode beschrijvingen gemaakt, en deze keer van Episode 6: Clefairy en de Maansteen en van Episode 7: de Waterbloemen van Cerulean City.

  Episode 6
  Episode 7

  Misschien komen er vanavond nog wat beschrijvingen van andere afleveringen bij!

  Gepost op: woensdag 1 oktober 2003 @ 15:49

  Pokémon: Colosseum Cover & Celebi Special Gijs
  Mijn tweede update van vandaag is de cover van het spel Pokemon Colosseum voor de Gamecube, hij is wat klein maar het moet wel te zien zijn.

  Colosseum Cover

  Volgende week dinsdag is er nog een special in Japan, en dit is een Celebi Special, misschien wisten jullie hier al van, misschien ook niet, in ieder geval de eerste details over deze special zijn bekend, eerst een plaatje van de special:

  We weten dat Richie in deze special een rol speelt, samen met zijn trouwe Pikachu. Ook Joy is aanwezig, en natuurlijk de Pokemon waar het in deze special om draait, Celebi.

  Ook nog een kleine samenvatting van deze special, maar let op sommige dingen kunnen fout vertaald zijn.

  Richie is aan het reizen en komt aan in een stad genaamd Marion City, daar vindt hij een Pokemon Center, alleen helemaal verwoest. Zuster Joy vertelt hem dat er aanvallen op het Pokemon Center zijn geweest. Richie is wanhopig en dan verschijnt een groene Pokemon: Celebi.

  Gepost op: woensdag 1 oktober 2003 @ 14:37

  Pokémon: Episode 5 beschrijving Gijs

  Vandaag heb ik niet erg veel tijd gehad maar toch heb ik nog even een episode beschrijving gemaakt van episode 5: Krachtmeting in Pewter City. Klik op het plaatje om naar de beschrijving te gaan!

  Episode 5

  Morgen heb ik ook niet veel tijd, maar toch hoop ik dan nog 1 of 2 beschrijvingen af te hebben!

  Gepost op: dinsdag 30 september 2003 @ 21:56

  Pokémon: Fire Red/Leaf Green Gijs
  Hey, ik ben net nieuw hier, ik ben hier de komende tijd om met van alles te updaten, van afleveringen plaatjes van Advanced Generation tot en met Games zoals Fire Red en Leaf Green.

  Nu mijn eerste update hier: Na de onlangs aangekondigde remakes Fire Red en Leaf Green is er nu ook een release datum bekendgemaakt, door de president van Nintendo. Volgens hem worden de twee spellen in januari volgend jaar in Japan op de markt gebracht.

  Gepost op: dinsdag 30 september 2003 @ 16:34

  Pokémon: Episode Samenvattingen Gijs

  Vandaag heb ik even een (korte) samenvatting gemaakt van episode 1, verder heb ik ook nog 2 episode beschrijvingen gemaakt van episode 2 en 4. Later zal hier mogelijk nog een samenvatting aan worden toegevoegd. Morgen meer episode beschrijvingen!

  Klik op het plaatje van de bijbehorende episode om de episode beschrijving te openen.

  Episode 1
  Episode 2
  Episode 4

  P.S.: Houd je muiscursor een tijdje op een plaatje om te kijken om welke episode het precies gaat.

  Gepost op: maandag 29 september 2003 @ 22:01

  Pokémon: R/S Update Joeri
  De Walkthrough en Hints en Tips stonden nog met de Japanse namen dus die heb ik vlug nog even aangepast. En da heb ik nog vlug even een tekstje over de fietsen on-line gezet. Bedankt aan Onno hiervoor.
  (Mijn eerste tekstje x"3)
  Gepost op: maandag 29 september 2003 @ 18:24

  Pokémon: Release Data Joeri

  Er zijn enkele Amerikaanse officiĂ«le release data van de nieuwe Pokémon spellen:

  • Pokémon Box: 1 december 2003
  • Pokémon Channel: 1 december 2003
  • Pokémon Colosseum: 4 maart 2003

  Ik zal deze releasedata dan ook toevoegen aan de release data pagina

  Gepost op: maandag 29 september 2003 @ 17:33

  Pokémon: Nieuwsbericht Gijs

  Op dit moment zijn we bezig alle pagina's om te zetten naar een nieuw en sneller systeem, waardoor sommige dingen misschien niet goed zullen werken. Dit zal zo snel mogelijk verholpen zijn, en misschien is het al wel verholpen!

  Veel plezier op deze site.

  Gepost op: maandag 29 september 2003 @ 13:33

   

  Anime Wolken
  - Anime (Home)
  - Pokemon
  - Dragonball
  - Digimon
  - Shin Chan
  - Naruto
  - Yu-Gi-Oh
  - Sailormoon
  - Medabots
  - Flint
  - Rur. Kenshin
  - Gundam Wing
  - Manga
  - Anime Forum (tip)

  - Link naar ons
  - Contact

  Tips
  - Pokédex X/Y (supertip)
  - Pokédex Black/White
  - Black/White (tip)
  - Pokédex HeartGold/SoulSilver
  - Pokédex Platinum
  - Pokédex Diamond/Pearl
  - Pokédex R/S/FR/LG/E
  - Heart Gold / Soul Silver
  - Platinum

   

  Designed by aggron

  Steel niets van deze site,
  tenzij daar toestemming voor is gegeven.